Ne zaman geçer bu aşk acısı illeti??

B_Bianco_B

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2016
380
313
33
Sevdiğim adama dedim ki yapma!! Şu instegramda neden birini ekliyosun neden?? Diye diye 1 yılımı çürüttüm. Çok sevdiğini söyleyen dibimden ayrılmayan çok ilgili biriydi. Ne zaman gel desem ayrı da olsam birbirimizi iğrenç bi şekilde de kırsak gelirdi gurur yapmadan. Çok seviyorum deyip canı sıkılınca bi kızı takip ederdi. Ayrılırdım gecesıne bırını eklerdi. Çok yapma dedim dinlemedi.

Araya ayrılık girdi 3 ay kadar. Düzeldim dedi. Düzelmişti de 1 ay kadar sonra yıne baska bı kadınla samımıyeti yuzunden bıtırdım. Çok yaladığımı yuttum. Çok gurursuz oldum. Ne zaman ozlesem hep aklım ona gidiyodu. O da ne zaman çağırsam geliyodu.

Maddi durumum iyi onun kötü suan evlenemeyız dedi yaşlarımız musait bu arada olsun zamanı gelınce olur dedim bırakmadım!

Kültür farklılığı vardı insan olsun yeter dedim!! O lise ben üni mezunu olsun çalışkan olsun ekmegını tastan cıkarsın dedim bırakmadım!!

Çok dil döktüm çok yalvardım çok çabaladım çok ağladım iyi konuştum kötü konuştum her yolu denedım yemın ederim düzelmesi için. Olmadı...

En sonunda kopardım tamamen 1.5 ay peşimde dolandı çok seviyorum çok aşığım diye. Ha bunları yaparken yıne sosyal medya sevgısınden vazgecmedi. Çünkü ben yine ona döncektim. Ama dönmedim tekrar tekrar anlattım olmucagını baska bırı var dedım baska bırı olduguna guzel bı sekılde ıkna ettim. Çokkk uzun bi süre beni aramaz.Şimdi ortalarda hala beni çok sevıyo çok aşık modunda çok acı çekiyo diye şeyler paylaşıyomuş. Ama sosyal medya kız ekleme devam...

Peki ben normalde bu kadar salak kız değilim. Mantıgım daha agır basar neyıne tutuldum ben neden hala üzülen benim. Bidaha dönmem zaten dönersem bı anlık gaflete kapılıp çevrem ailem dahıl bana sırt çevirir. Ama çok üzüldüm çok.. umarım yaşattıgını yaşamadan ölmez çünkü yemın ederim tek bir hata bıle yapmadım. Kimseden hoşlanamıyorum kımseyi bıdaha bu kadar sevemem gibi gelıyo nasıl ne zamana geçer bi bilen var mı?

Ay çok uzun yazdım galıba içimi fln döktüm teşekkürler sımdıden okuyan herkese iyi gecelr...

Tekrar özleyip çağırma görüyosun ki düzelmiyor. Emin ol acı geçecek daha da mutlu olacaksın. Bu sağlıksız ilişkiden kurtuldugun için

Tekrar özleyip çağırma görüyosun ki düzelmiyor. Emin ol acı geçecek daha da mutlu olacaksın. Bu sağlıksız ilişkiden kurtuldugun için
Yok yok ben cok yaptım bu hatayı cunku 1 sene boyunca. Ama değişmiyo gelıyo 1 gun mutlu edıyosa 5 gun mutsuz. İnşallah geçer. Teşekkür ederim

Birini unutmak için birlikte geçirilen sürenin yarısı kadar zaman gerekiyormuş.

Bence siz önünüze bakın. Bir hastalıktan kurtulmuşsunuz gibi duruyor. Gözü dışarıda insandan hayır gelmez.
Önüme bakıyorum güçlüyüm diyorum kurtuldum diyorum. Sonra bazen kötü oluyorum böyle işte. Teşekkürler

Sanırım seni en iyi ben anlarım.Bu konuda düşündüğüm ve icimi ferahlattigim tek şey ben doğru oldum eğri belasını bulacak diye diye diye içimdeki şeyi söndürmeye çalışıyorum elbet sönecek
İnşallah söner be canım. Senin içinde benim içinde en güzeli olsun inşallah

O bu değil de niye "hayatımda başkası var" diyerek ayrılır ayrılmaz başkasını bulmuş durumuna düşürdünüz kendinizi?
Böyle biri için çok fazla acı çekeceğini düşünmüyorum eski sevgilinizin.
Sonuçta ondan pek bir farkınız kalmamış oldu.
O sizle birlikteyken başkalarını ekledi, siz onunla ayrılır ayrılmaz başkasıyla oldunuz - onun gözünde en azından.
Kısa bir zaman sonra büyük ihtimal nefretle hatırlanacaksınız o yüzden üzülmeyi acı çekmeyi bırakıp çabucak toparlanmaya bakın.

Ne oluyormuş birini ekleyince tövbe ya bazı kafaları anlamak mümkün değil hakkaten.
Bence o eklemekle kalmıyordur bu kadar kopamadığına göre bu meseleden fazlası vardır.
İyi yapmışsın lütfen çağırma bir daha özlersen de aç ayı belgeseli izle cidden.
Senin için şu kıytırık sosyal medya şeyini atamıyorsa 1 dk bile çabana değmez.

O bu değil de niye "hayatımda başkası var" diyerek ayrılır ayrılmaz başkasını bulmuş durumuna düşürdünüz kendinizi?
Böyle biri için çok fazla acı çekeceğini düşünmüyorum eski sevgilinizin.
Sonuçta ondan pek bir farkınız kalmamış oldu.
O sizle birlikteyken başkalarını ekledi, siz onunla ayrılır ayrılmaz başkasıyla oldunuz - onun gözünde en azından.
Kısa bir zaman sonra büyük ihtimal nefretle hatırlanacaksınız o yüzden üzülmeyi acı çekmeyi bırakıp çabucak toparlanmaya bakın.
Biz genel olarak ayrılalı 5-6 ay olmuştu zaten ama işte arada görüşe görüşe en son 1.5 ay hiç yuz yuze gelmemiştik ben iyice bitirmiştim kabul etmiştim. Zaten gider ayak yıne yapmıştı yapcagını. 1.5 ay sonra yıne her haltı yyıp durmadan karşıma çıkıyosu aşığım sevıyorum dıye. Daha fazla böyle yapmasın diye bunu soyleyım dedim. Ki bırını buldum diye istediği kadar nefret edebılır. O içten içe bana neler yaşattıgını cok iyi bılıyo.

Ne oluyormuş birini ekleyince tövbe ya bazı kafaları anlamak mümkün değil hakkaten.
Bence o eklemekle kalmıyordur bu kadar kopamadığına göre bu meseleden fazlası vardır.
Çok haklısınız neden kopamadığımı anlamıyodum. Gerçekleri görüyodum ama yok yıne ozleyınce donuyodum. Artık büyü fln olaylarına ınanmaya baslıcaktım. Cunku bu kadar salak olamazdım ben. Ama bu sefer ölsemde dönmem allah beni ondan korusun!!! Ama içten içe üzülüyorum bunu da engelleyemıyorum engelleyemedikçe de kendıme kızdıkça kızıyorum işte://

Çok haklısınız neden kopamadığımı anlamıyodum. Gerçekleri görüyodum ama yok yıne ozleyınce donuyodum. Artık büyü fln olaylarına ınanmaya baslıcaktım. Cunku bu kadar salak olamazdım ben. Ama bu sefer ölsemde dönmem allah beni ondan korusun!!! Ama içten içe üzülüyorum bunu da engelleyemıyorum engelleyemedikçe de kendıme kızdıkça kızıyorum işte://
İşte alışkanlık hep.
Sosyal medya çoğu insan için ego tatmin yeri. Böyle birine kafa yorduğuna değmez. Tüm yaşantısını kalbini sana endeksleyen birini hakediyosun. Önüne geleni ekleyeni değil.

İşte alışkanlık hep.
Sosyal medya çoğu insan için ego tatmin yeri. Böyle birine kafa yorduğuna değmez. Tüm yaşantısını kalbini sana endeksleyen birini hakediyosun. Önüne geleni ekleyeni değil.
Benim netten dolayı mesajım 2 kere gelmiş sanırım. Ben anlamıyorum 30 yasındaki adamlar neden ego tatminine gerek duyuyo neden bu boş yaşam. Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler. Dilerim bana ettiğiniz güZel dileklerden daha güzeli sizin olshn:KK200:

Benim netten dolayı mesajım 2 kere gelmiş sanırım. Ben anlamıyorum 30 yasındaki adamlar neden ego tatminine gerek duyuyo neden bu boş yaşam. Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler. Dilerim bana ettiğiniz güZel dileklerden daha güzeli sizin olshn:KK200:
Amin tüm güzellikler bizimle olsun teşekkürler:KK200:

Biz genel olarak ayrılalı 5-6 ay olmuştu zaten ama işte arada görüşe görüşe en son 1.5 ay hiç yuz yuze gelmemiştik ben iyice bitirmiştim kabul etmiştim. Zaten gider ayak yıne yapmıştı yapcagını. 1.5 ay sonra yıne her haltı yyıp durmadan karşıma çıkıyosu aşığım sevıyorum dıye. Daha fazla böyle yapmasın diye bunu soyleyım dedim. Ki bırını buldum diye istediği kadar nefret edebılır. O içten içe bana neler yaşattıgını cok iyi bılıyo.

Yaşadığınız durumu önceki bir ilişkimde bende yaşadım.
Köpek gibi sevseler de aşık olsalar da gözlerinin doymayışından, sadakatsizlikten yine yapıyorlar yapacaklarını.
Şimdi ki ilişkimde çok şükür öyle bir derdim yok.
Sevgilim tanıdığım kız arkadaşları dışında kimseyi eklemez, takip etmez, konuşma çabası içine girmez.
Önce ki pisliğe ne kadar beddua etsem az.
Benden sonra başkası da oldu hayatında 2-3 sene de sürdü ama bana 3-4 kere musallat oldu bu sure içinde.
Kızla ayrıldı yine beni buldu falan.
Böylelerinden gerçekten hayır gelmez karakterli erkekler çok var daha iyilerini hakediyorsunuz.

Yaşadığınız durumu önceki bir ilişkimde bende yaşadım.
Köpek gibi sevseler de aşık olsalar da gözlerinin doymayışından, sadakatsizlikten yine yapıyorlar yapacaklarını.
Şimdi ki ilişkimde çok şükür öyle bir derdim yok.
Sevgilim tanıdığım kız arkadaşları dışında kimseyi eklemez, takip etmez, konuşma çabası içine girmez.
Önce ki pisliğe ne kadar beddua etsem az.
Benden sonra başkası da oldu hayatında 2-3 sene de sürdü ama bana 3-4 kere musallat oldu bu sure içinde.
Kızla ayrıldı yine beni buldu falan.
Böylelerinden gerçekten hayır gelmez karakterli erkekler çok var daha iyilerini hakediyorsunuz.
Çok teşekkürler o kadar haklısınız ki ama anlayamıyorum ya bunu cok cok uzun süredir anlayamıyorum. Birini sevmek başkalarına kör olmak değil midir? Ben birini severken instegrama girmek bile gelmıyo içimden kaldı ki arayış halınde olayım. Bu nasıl bısey nasıl bır ruh hastalıgı anlayamadım. Ne kadar şanslısınız ki düzgün biri çıkmış karşınıza darısı başımıza artık:KK200:

Çok teşekkürler o kadar haklısınız ki ama anlayamıyorum ya bunu cok cok uzun süredir anlayamıyorum. Birini sevmek başkalarına kör olmak değil midir? Ben birini severken instegrama girmek bile gelmıyo içimden kaldı ki arayış halınde olayım. Bu nasıl bısey nasıl bır ruh hastalıgı anlayamadım. Ne kadar şanslısınız ki düzgün biri çıkmış karşınıza darısı başımıza artık:KK200:

Düzgün, karakterli, kendini bilen insanın gözü dediğiniz gibi başkasını görmüyor.
Kız olsun erkek olsun bu böyle.
Ama bir de gözü doymayanlar var işte.
Öyleleri seviyorum der, aşığım der, evlenirsiniz bir bakmışsınız hiç ummadığınız bir anda aldatılmışsınız.
Hem de kız eklemekle falan değil alenen yapar bunu.
Denginiz biri olmadığı o kadar açık ki.
Umarım sizde gönlünüze göre biriyle karşılaşıp çok çok mutlu olursunuz ki olacaksınız buna inanıyorum :) :KK200:

Back
X