Ne zaman kurtulacağım?

Nilu12

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2022
3.823
37
53
Selam hanımlar!bir konu bitmeden diğer konu başladı hayatımda.direk mevzuya geçiyorum.lütfen boşanmadan ayrı bir söz söyleyin çünkü o alınan iş değil.şöyle ki eş denilen adamı hep reddettiğim için keyfi yok sinirli hep.ben öğlen Namazı kıldım Kuran okuyordum,bu kalktı işe gidiyordu.çoraplarını bulamadı.çıktı annesi durumu öğrendi,çorapsız gitti işe.neyse.ben dedim biraz uyuyayım,gider çocukları kreşten alıp gezdireceğim parkta filan .bu karı girdi odama,beni uyandırdı uykumu da alamadım şu çorap meselesini söyledi,bende uykulu uykulu birşeyler söyledim.sonra kendime gelince dedim siz bana şu sözü başka zaman söyleyemezdiniz mi uyuduğum an gelip söylediniz,sizi uykudan uyandırınca hoşunuza gider mi?!şu kadın başladı “sen neden oğlumun çoraplarını yerine koymuyorsun?neden o işe çorapsız gitmeli?!çünkü karısı iyi değil ona iyi bakmıyor”dedim o sanki pek iyi bir koca da ben kötü karıyım.suç onda ki evin sırrını dışarı çıkarıyor.neyse o dedi ben dedim ,bana son olarak şunu söyledi “senin sülalen deryanın dibinde batsın”delirdim gittim dedim siz kimsiniz benim sülalemin ismini kullanıyorsunuz?!kocası evdeydi gittim kocasına dedim,başladı kocası için beni kötülemeye.kocası ona Laf etti senden utanıyorum diye.duygu sömürüsü yapıyordu şu kadın.neyse benim arkamca havladı bir şey demedim çıktım gittim.öbürüne gücü yetmiyor ben sanki şunun uşağıyım benimle öyle konuşuyor.neyse,sizler olsanız yerimde ne yapardınız?!ne yapayım ben?çocuklarıma kötü davranır,bana laf sokur onunla kavgalı olduğumda.şöyle durumlarda nasıl bir tepki vereyim?

Birincisi, kocanız anasının memesinden kopmamış bir oğlan çocuğu. Evde kendi çorabını bulup giymekten aciz bir oğlan çocuğu. Üstüne bir de evde olan bişeyi, yemeyip içmeyip anaya ispiyonlamak??

KV'nin hiç suçu yok.
Dan diye evinize odanıza girecek cüreti sınır koymayı beceremeyen oğlundan alıyor.
"Boşan deme" dediğiniz için burada bırakıyorum. Ben olsam saniye durmazdım.

Annemle konuştum,diyorlar ki ilk defa mı ki?!inşaAllah o evden kurtulman için duada bulunacağız

Dert şurasında ki memleket meselesi var ben nerede ailem nerede
Oranın dilini bilmiyor musunuz?
Mesleğiniz yok mu?
Çalışmıyor musunuz?
Bu evden tek çıkışınız kendi ailenizin yanına mı olmalı?
Kendi başınıza ayakta duracak gücünüz yok mu?
Sorular, sorular...

Şu Moskova’da yaşamam her şeyi engelliyor eger kendi vatanımda olsaydım bir saniye durmazdım evet
Yaptığınız şey şu.Ornekle anlatayım. Bir tane evde oturuyorsunuz mesela. Ev berbat durumda, hergun kafaniza toz taş düşüyor. Siz soruyorsunuz ne yapayım diye? Kira çık diyorlar yok cikamam diyorsunuz, evi yık yenisini yap diyorlar yok yapamam. Eeee o zaman o evde oturun
Siz de huylarina gidin, kocaniza çorabını verin, işleri eksiksiz yapın. Başka çareyi siz kendinize birakmiyorsunuz. O zaman çatışmayın.

Dili orta seviyede biliyorum,mesleğim derken izin veriyorlar mı bir yerde çalışmama?!pasta pişirdim ona da karıştılar.kendi başıma nasıl ayakta dura bilirim ki ben şurada?

Evet oturup şu karının yanında sinir geçireyim evet ömür çürüteyim

Dili orta seviyede biliyorum,mesleğim derken izin veriyorlar mı bir yerde çalışmama?!pasta pişirdim ona da karıştılar.kendi başıma nasıl ayakta dura bilirim ki ben şurada?
Kimden izin isteyeceksiniz anlamadım.
Yetişkin bir insansınız, bir şey yapacağınız zaman kimseden izin istemenize gerek yok.

Orta seviye diliniz varsa, elinizden gelen iş de varsa, boşanıp bir işe gireceksiniz çalışacaksınız, bitecek.
Gönüllü kölelik yapıyorsunuz şu an.

Yazdığınızdan hic birşey anlamadım bu karı o kadın şu kadın kocası berbart bir yazı

Kavgaya sebep olacak tavırlarda bulunmayın siz de? Siz de ataerkil kafaya sahipsiniz eşinize gıcık olduğunuz için de bilerek böyle davranıyorsunuz gibime geliyor. Adınız gibi biliyordunuz bunun kayınvalideye uzanan bir kavganın fitilini ateşleyeceğini.

Corap için edilen kavgaya bak kocaman adam çorap bulup giyemiyor muymus?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…