- 18 Temmuz 2022
- 3.823
- 37
- 53
Neden Nilüfer onun çoraplarını dolaşa koymamışCorap için edilen kavgaya bak kocaman adam çorap bulup giyemiyor muymus?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden Nilüfer onun çoraplarını dolaşa koymamışCorap için edilen kavgaya bak kocaman adam çorap bulup giyemiyor muymus?
Evim lanetli,bir türlü bitemiyorSiz ayrı eve çıkmadıkça kaynananiz ile ufak tefek sorunlarınız bitmez.
Siz hem kaynana kayınbaba hemde çocuklarla ilgilenin.Hemde eşinizin corabina kadar ince ince düşünün.Neden Nilüfer onun çoraplarını dolaşa koymamış
Kiraya çıkmaya çalışın.Evim lanetli,bir türlü bitemiyor
Sinirden geberiyorum düşündükçeSiz hem kaynana kayınbaba hemde çocuklarla ilgilenin.Hemde eşinizin corabina kadar ince ince düşünün.
Stresten hasta olursun.Sinirden geberiyorum düşündükçe
Bu karı =kvYazdığınızdan hic birşey anlamadım bu karı o kadın şu kadın kocası berbart bir yazı
Kocam denilen herifi sevmiyorum artık bu 1.2cisi çoraplarını atıyor banyoda,pantolonun içinde,nerde geldi bırakır.her kes neyi bekliyor biliyor musunuz?guya evim hazır olacak ne zamansa,o zaman kurtulacağım düşüncesinde herkes.bir keresinde babam söylemişti eger ev arada olmasaydı,ben çoktan tavrımı koyardım ama biliyorum ki kurtulacaksın şunlardan,o yüzden bir şey demiyorum.karıya dedim yattığımda da gel odama karış bana,bana me diyordu biliyor musunuz?gelip şimdi dolaplarını karıştıracağım nerede koymuşsun şu çorapları diye?dedim siz hangi hakla benim dolabıma gireceksiniz?!Allahsız biri.sorum o ki,madem ki şu boşanma olayı gerçekleşen değil,şu karıyla ne yapmalı nasıl sinirlenmemeli?Kocanın Bi tane mi çorabı var ya nasıl bulamadı çorap ben anlamadım.
Ayrıca bak iyi kızsın hoş kızsın çok güzel pastalar da yapıyorsun ama bana kızma çok toksiksin. Eşin ve ailesi bu, mal bu yani, sürekli konu açıp en ufak kurtulmak için çaba göstermiyorsun. Hiç bi çözüm yoluna ya acaba mı bile demiyorsun sadece dert yanıyorsun. Peki ne değişecek?
Üslubunuzu değişin bari belki düzelirKocam denilen herifi sevmiyorum artık bu 1.2cisi çoraplarını atıyor banyoda,pantolonun içinde,nerde geldi bırakır.her kes neyi bekliyor biliyor musunuz?guya evim hazır olacak ne zamansa,o zaman kurtulacağım düşüncesinde herkes.bir keresinde babam söylemişti eger ev arada olmasaydı,ben çoktan tavrımı koyardım ama biliyorum ki kurtulacaksın şunlardan,o yüzden bir şey demiyorum.karıya dedim yattığımda da gel odama karış bana,bana me diyordu biliyor musunuz?gelip şimdi dolaplarını karıştıracağım nerede koymuşsun şu çorapları diye?dedim siz hangi hakla benim dolabıma gireceksiniz?!Allahsız biri.sorum o ki,madem ki şu boşanma olayı gerçekleşen değil,şu karıyla ne yapmalı nasıl sinirlenmemeli?
Allah yardımcınız olsun inşallah ayrı eve cıkarsınızSelam hanımlar!bir konu bitmeden diğer konu başladı hayatımda.direk mevzuya geçiyorum.lütfen boşanmadan ayrı bir söz söyleyin çünkü o alınan iş değil.şöyle ki eş denilen adamı hep reddettiğim için keyfi yok sinirli hep.ben öğlen Namazı kıldım Kuran okuyordum,bu kalktı işe gidiyordu.çoraplarını bulamadı.çıktı annesi durumu öğrendi,çorapsız gitti işe.neyse.ben dedim biraz uyuyayım,gider çocukları kreşten alıp gezdireceğim parkta filan .bu karı girdi odama,beni uyandırdı uykumu da alamadım şu çorap meselesini söyledi,bende uykulu uykulu birşeyler söyledim.sonra kendime gelince dedim siz bana şu sözü başka zaman söyleyemezdiniz mi uyuduğum an gelip söylediniz,sizi uykudan uyandırınca hoşunuza gider mi?!şu kadın başladı “sen neden oğlumun çoraplarını yerine koymuyorsun?neden o işe çorapsız gitmeli?!çünkü karısı iyi değil ona iyi bakmıyor”dedim o sanki pek iyi bir koca da ben kötü karıyım.suç onda ki evin sırrını dışarı çıkarıyor.neyse o dedi ben dedim ,bana son olarak şunu söyledi “senin sülalen deryanın dibinde batsın”delirdim gittim dedim siz kimsiniz benim sülalemin ismini kullanıyorsunuz?!kocası evdeydi gittim kocasına dedim,başladı kocası için beni kötülemeye.kocası ona Laf etti senden utanıyorum diye.duygu sömürüsü yapıyordu şu kadın.neyse benim arkamca havladı bir şey demedim çıktım gittim.öbürüne gücü yetmiyor ben sanki şunun uşağıyım benimle öyle konuşuyor.neyse,sizler olsanız yerimde ne yapardınız?!ne yapayım ben?çocuklarıma kötü davranır,bana laf sokur onunla kavgalı olduğumda.şöyle durumlarda nasıl bir tepki vereyim?
Tatlı dil de gösteriyorum ama o kimki benim aile işlerime karışsın böyle birisi uykuda benden güzel sürat görür bu saatten itibarenÜslubunuzu değişin bari belki düzelir
Bir hikaye vardır
Kadın kaynanasından çok dertli. Gidiyor baharatçıya bana bir karışım yap da kaynanamı zehirleyeyim diyor. Baharatçıda veriyor karışımı diyor ki bundan her gün yemeklerine kat ama bu sürede kaynananla çok iyi geçin ki senden şüphelenmesinler
Kadın denileni yapıyor. Aradan biraz zaman geçiyor bir bakıyor ki kaynanasıyla arası düzelmiş. Araları çok iyi. Yaptığından pişman olup hemen baharatçıya gidiyor. Çok pişmanım kaynanamla çok iyi geçiniyorum ölmesini istemiyorum ben ne yapacağım bana panzehir ver diyor. Baharatçı sana verdiğim zehir değildi kaynana hiçbir şey olmayacak merak etme sen kaynananla tatlı dil gösterince o da sana aynı şekilde karşılık verdi diyor
İstemiyorum işte onu özlemiyorum o yüzden reddediyorum,her gün yıkanmak bana ağır geliyor saçlarım uzun laf dinlemeyen saçlardan hem o yüzden istemiyorum hem cenabetli gezmek günahAyrıca kocanızı neden sürekli reddediyorsunuz. Namaz kılıp kuran okuyorum diyorsunuz ama kocayı reddedince ne kadar günah alıyorsunuz haberiniz var mı. Eşlerin birbirlerinin isteklerini karşılaması da farz
Hem boşanmam hem kocamla birlikte olmam. Siz de çok fenasınız
Ev henüz yok derecesindeNiye beraber yaşıyosunuz? Ayrı çıkma imkanınız yok mu?
Şu Moskova’da yaşamam her şeyi engelliyor eger kendi vatanımda olsaydım bir saniye durmazdım evet