- 18 Temmuz 2022
- 3.823
- 37
- 53
Selam hanımlar!bir konu bitmeden diğer konu başladı hayatımda.direk mevzuya geçiyorum.lütfen boşanmadan ayrı bir söz söyleyin çünkü o alınan iş değil.şöyle ki eş denilen adamı hep reddettiğim için keyfi yok sinirli hep.ben öğlen Namazı kıldım Kuran okuyordum,bu kalktı işe gidiyordu.çoraplarını bulamadı.çıktı annesi durumu öğrendi,çorapsız gitti işe.neyse.ben dedim biraz uyuyayım,gider çocukları kreşten alıp gezdireceğim parkta filan .bu karı girdi odama,beni uyandırdı uykumu da alamadım şu çorap meselesini söyledi,bende uykulu uykulu birşeyler söyledim.sonra kendime gelince dedim siz bana şu sözü başka zaman söyleyemezdiniz mi uyuduğum an gelip söylediniz,sizi uykudan uyandırınca hoşunuza gider mi?!şu kadın başladı “sen neden oğlumun çoraplarını yerine koymuyorsun?neden o işe çorapsız gitmeli?!çünkü karısı iyi değil ona iyi bakmıyor”dedim o sanki pek iyi bir koca da ben kötü karıyım.suç onda ki evin sırrını dışarı çıkarıyor.neyse o dedi ben dedim ,bana son olarak şunu söyledi “senin sülalen deryanın dibinde batsın”delirdim gittim dedim siz kimsiniz benim sülalemin ismini kullanıyorsunuz?!kocası evdeydi gittim kocasına dedim,başladı kocası için beni kötülemeye.kocası ona Laf etti senden utanıyorum diye.duygu sömürüsü yapıyordu şu kadın.neyse benim arkamca havladı bir şey demedim çıktım gittim.öbürüne gücü yetmiyor ben sanki şunun uşağıyım benimle öyle konuşuyor.neyse,sizler olsanız yerimde ne yapardınız?!ne yapayım ben?çocuklarıma kötü davranır,bana laf sokur onunla kavgalı olduğumda.şöyle durumlarda nasıl bir tepki vereyim?