- 18 Temmuz 2022
- 3.823
- 37
- 53
Şu durumda ne yapmalı olduğumuGizlice para biriktir gerekirse telefonu satı memleketine dön dendi yok dediniz. Her söylenen çözüme bir bahaneniz var, bizden tam olarak ne bekliyorsunuz?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu durumda ne yapmalı olduğumuGizlice para biriktir gerekirse telefonu satı memleketine dön dendi yok dediniz. Her söylenen çözüme bir bahaneniz var, bizden tam olarak ne bekliyorsunuz?
Zaten ikinci dediğini yapmağa mecbur bırakıldımEe peki pastalardan az boz kazandığın para memleketine dönmeye yetmiyor mu? Git ailenin yanına, sonrasına sonra bakarsın. İlk adım olarak kurtul o evden. Kurtulmadığın müddetçe bu konuları açmaya devam edeceksin. Yok gidemem diyorsan da susup oturacaksın mecbur.
Hanımefendi yabancı okurken anlamadınız mıYazdığınızdan hic birşey anlamadım bu karı o kadın şu kadın kocası berbart bir yazı
Ayrılmayacaksanız bile ailenizin yanına bir şekilde gidin. Ev bitmeyene kadar gelmiyorum ben deyin. Şu zaman bitecek bu zaman bitecek derlerse de beni ilgilendirmiyor ne zaman biterse o zaman gelirim deyin. Ev bitmeyene kadarda gitmeyin.Şu durumda ne yapmalı olduğumu![]()
Apartmanda tamir gidiyor ne yazık kiAyrılmayacaksanız bile ailenizin yanına bir şekilde gidin. Ev bitmeyene kadar gelmiyorum ben deyin. Şu zaman bitecek bu zaman bitecek derlerse de beni ilgilendirmiyor ne zaman biterse o zaman gelirim deyin. Ev bitmeyene kadarda gitmeyin.
Mecbur kalır eşiniz evi bitirmeye kendi evinize gidersiniz sizde
Olsun umrumda bile değillerHanımefendi yabancı okurken anlamadınız mıkendini bildiği kadar ifade etmeye çalısmıs. Hemen yargı ya
![]()
Evet fazla abartıyor o koca kafa kaynana .sabah ne Selam verdim kendisine,ne de nereye gittiğimi söyledim şu an dışarıdayım polikliniğe gitmiştim.yine yol almışım o cehenneme doğruCorabı gidip de mutfaktaki düdüklü tencerinin icine koymayacağına göre çok da bulunmayacak bir yerde degil demek ki.Oğluşu arayıp bulabilirmiş ise çorapsız gitmek falan artistçe hareketler yol üzerindeki bir bimden 101de bile alinabilesi bir sey abartmasin
Söylesek yapıcak mısın napıcaksın? Her seferinde milyon akıl veriliyo sana zaten? Hep aynı şeyleri yazıp yazıp duruyorsun her şeye yok yok yok hayır olmaz yapmam yapamam şöyle böyle, daha da işine gelmeyince hakaret küfür çirkefe bağlıyosun. Sana verilebilecek tek akıl sus sesini çıkarma dediklerini yap. Başka napıcaksın? Hadi şimdi git engelle beni konundan sonra arkamdan yorum yaz her zaman yaptığın gibi.Şu durumda ne yapmalı olduğumu![]()
Nilu kusura bakma canım ama susup oturmaktan başka çaren mi var ? Kaynanan laf etti diye dertlenecek lüksün mü var?Şu durumda ne yapmalı olduğumu![]()
Haklısın ama maalesef erkek tarafı kendinde her hakkı görüyorTatlı dil de gösteriyorum ama o kimki benim aile işlerime karışsın böyle birisi uykuda benden güzel sürat görür bu saatten itibaren
inanıyorsunuz mu hepsini demin anneme söyledim diyor ki çocukların için sadece aabrediyorsun.hem burda olsaydın hadlerini bildirirdiZ ama ne yazık ki uzaktasınsenin ve senin gibilerin hayatlari boşuna geçen, dunyada vaktini doldurma amaçlı oylesine yasanilan hayatlar.
Üzücü.
O zaman kız olarak doğulma şu hayattaHaklısın ama maalesef erkek tarafı kendinde her hakkı görüyor
Laf etti cevabını da aldıNilu kusura bakma canım ama susup oturmaktan başka çaren mi var ? Kaynanan laf etti diye dertlenecek lüksün mü var?
Bu söylediğiniz olacak şey mi banyo yapmak zor geliyor olabilir ama üzerinizden sorumluluğu almaz. Günaha giriyorsunuzİstemiyorum işte onu özlemiyorum o yüzden reddediyorum,her gün yıkanmak bana ağır geliyor saçlarım uzun laf dinlemeyen saçlardan hem o yüzden istemiyorum hem cenabetli gezmek günah
Üstüme gelirse tabiki sesimi çıkarırım.öbürü cevabını verdi gördü ki ona batamıyor,bana daldı.ben de gereklice cevabını verdim gücünüz bir tek bana yetiyor diye ben sizin -(bizde “qapazaltı”diyorlar yani ne olduysa onun başına vururlar,güçleri sadece ona yeten biri-)değilimSöylesek yapıcak mısın napıcaksın? Her seferinde milyon akıl veriliyo sana zaten? Hep aynı şeyleri yazıp yazıp duruyorsun her şeye yok yok yok hayır olmaz yapmam yapamam şöyle böyle, daha da işine gelmeyince hakaret küfür çirkefe bağlıyosun. Sana verilebilecek tek akıl sus sesini çıkarma dediklerini yap. Başka napıcaksın? Hadi şimdi git engelle beni konundan sonra arkamdan yorum yaz her zaman yaptığın gibi.
konu sahibinin diğer konularını bilmediğimizden mevzuyu bu sanıyorsunuz. o hayatı yaşayan kimse sevilmek istemez gerisi bahane. ama boşanmıyor daBu söylediğiniz olacak şey mi banyo yapmak zor geliyor olabilir ama üzerinizden sorumluluğu almaz. Günaha giriyorsunuz
Saçlarınızı her gün şampuanlamanıza gerek yok su tutun yeter