- 18 Temmuz 2022
- 3.823
- 37
- 53
Kavgayı yaratan onlar,ben değilinan ben yıldım senin konularından. madem boşanmıyorsun sus otur yani sürekli aksiyon sürekli aksiyon nedir bu böyle
hiç mi yorulmuyorsun. bizim kafamız şişti burda vallahi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kavgayı yaratan onlar,ben değilinan ben yıldım senin konularından. madem boşanmıyorsun sus otur yani sürekli aksiyon sürekli aksiyon nedir bu böyle
hiç mi yorulmuyorsun. bizim kafamız şişti burda vallahi
Evet artık onu sevmiyorum hiçkonu sahibinin diğer konularını bilmediğimizden mevzuyu bu sanıyorsunuz. o hayatı yaşayan kimse sevilmek istemez gerisi bahane. ama boşanmıyor da
Yo biliyorum okumuştum ama dediğiniz gibi boşanmıyorsa düzeltmeye çalışsın belki başarırkonu sahibinin diğer konularını bilmediğimizden mevzuyu bu sanıyorsunuz. o hayatı yaşayan kimse sevilmek istemez gerisi bahane. ama boşanmıyor da
Onun istediğini yaptıktan sonra da yine aynı her şey.değişmiyor ki…Yo biliyorum okumuştum ama dediğiniz gibi boşanmıyorsa düzeltmeye çalışsın belki başarır
Hem ben seni kötü yorumların için engelliyorum yoksa bana neSöylesek yapıcak mısın napıcaksın? Her seferinde milyon akıl veriliyo sana zaten? Hep aynı şeyleri yazıp yazıp duruyorsun her şeye yok yok yok hayır olmaz yapmam yapamam şöyle böyle, daha da işine gelmeyince hakaret küfür çirkefe bağlıyosun. Sana verilebilecek tek akıl sus sesini çıkarma dediklerini yap. Başka napıcaksın? Hadi şimdi git engelle beni konundan sonra arkamdan yorum yaz her zaman yaptığın gibi.
Kavgayı yaratan onlar,ben değil
iyi de böyle ömür mü geçerEvet artık onu sevmiyorum hiç
Aldı da ne oldu, bunun senin hayatına ne faydası var? B.ku eşeleme kokar diye bir laf var bizim burda. Burnun nazikse eşelemeyeceksin b.ku çiçeğim.Laf etti cevabını da aldı
Sihirli degnek diye birsey yok.kendi cabanizla kurtulursunuz bu sartlarda ya calisip kimseyi umursamayip ayri eve cikacaksinzi yada bosanacaksiniz ki o esiniz ayri evede cikmaz onun icinde tavriniz cok net olmaliAnnemle konuştum,diyorlar ki ilk defa mı ki?!inşaAllah o evden kurtulman için duada bulunacağız
B..u eşeleyen o.şeker hastası hem.her şeyi benim elimle yapar doktora falan gitmeyi,Nilüfer arasın beni doktora yazsın ,Nilüfer benle gelsin ben Rusça konuşamıyorum,o biliyor falan filan..oğlanlarının etmeyeceğini ben onun için ettim ama hiç.iyilikten anlamayana ne iyiliği?!şimdi gitsin ona buna yalvarsın,işimi düzlet diye.Aldı da ne oldu, bunun senin hayatına ne faydası var? B.ku eşeleme kokar diye bir laf var bizim burda. Burnun nazikse eşelemeyeceksin b.ku çiçeğim.
Bir pasta yaptım az kaldı ölsünlerSihirli degnek diye birsey yok.kendi cabanizla kurtulursunuz bu sartlarda ya calisip kimseyi umursamayip ayri eve cikacaksinzi yada bosanacaksiniz ki o esiniz ayri evede cikmaz onun icinde tavriniz cok net olmali
Burada yaşamam,ev hazır olunca göçeceğim .zaten eltim doğum yapacak yakın zamanda 4 kişi küçücük odaya sığamazlarBoşan demeyelim ne diyelim ki ?
Huyuna git onların kocanın da öyle. Zaten gidemiyosun ordan bari kafan rahat olsun. Bir ömür orada geçecek bunu biliyorsun vazgeç artık uyumlu ol
Senin inşaat da ki evin hala inşaat da biliyosun hazır olsa bile o adam kiraya verir seni geçirmez. Umarım eltin kalabalık oluyor diye gidersin duam seninleBurada yaşamam,ev hazır olunca göçeceğim .zaten eltim doğum yapacak yakın zamanda 4 kişi küçücük odaya sığamazlar
Herşeyi sorun eden toksik birisiniz bence çalışmıyorsunuz izin vermiyorlar diyorsunuz sizin çalışmanızı onların insiyatifine bırakmanız ilk hata baştan aileyle oturmayı kabul etmeniz hata adamdan çocuk yapmanız evinizdeki her sorunu ailenize bu şekilde millete anlatmanız hata çalışmıyorsunuz çocuklar kreşte eşiniz işe gidecek adam aramış bulamamış çorapları her zaman olduğu yerde olsaydı gayet bulabilirdi bence kvnin odanıza girmesi yanlış ama onları da biktirmissiniz bence duş almaya usendiginiz için adamı sürekli reddediyormussunuz adam bu yüzden sinirli diye kendiniz söylüyorsunuz adamdan soğumuşsunuz seviyormunsuuz ama ayrı eve çıkınca düzeleceğini düşünüyorsunuz boşanmak istemiyorsunuz ne istiyorsunuz siz gerçektenSelam hanımlar!bir konu bitmeden diğer konu başladı hayatımda.direk mevzuya geçiyorum.lütfen boşanmadan ayrı bir söz söyleyin çünkü o alınan iş değil.şöyle ki eş denilen adamı hep reddettiğim için keyfi yok sinirli hep.ben öğlen Namazı kıldım Kuran okuyordum,bu kalktı işe gidiyordu.çoraplarını bulamadı.çıktı annesi durumu öğrendi,çorapsız gitti işe.neyse.ben dedim biraz uyuyayım,gider çocukları kreşten alıp gezdireceğim parkta filan .bu karı girdi odama,beni uyandırdı uykumu da alamadım şu çorap meselesini söyledi,bende uykulu uykulu birşeyler söyledim.sonra kendime gelince dedim siz bana şu sözü başka zaman söyleyemezdiniz mi uyuduğum an gelip söylediniz,sizi uykudan uyandırınca hoşunuza gider mi?!şu kadın başladı “sen neden oğlumun çoraplarını yerine koymuyorsun?neden o işe çorapsız gitmeli?!çünkü karısı iyi değil ona iyi bakmıyor”dedim o sanki pek iyi bir koca da ben kötü karıyım.suç onda ki evin sırrını dışarı çıkarıyor.neyse o dedi ben dedim ,bana son olarak şunu söyledi “senin sülalen deryanın dibinde batsın”delirdim gittim dedim siz kimsiniz benim sülalemin ismini kullanıyorsunuz?!kocası evdeydi gittim kocasına dedim,başladı kocası için beni kötülemeye.kocası ona Laf etti senden utanıyorum diye.duygu sömürüsü yapıyordu şu kadın.neyse benim arkamca havladı bir şey demedim çıktım gittim.öbürüne gücü yetmiyor ben sanki şunun uşağıyım benimle öyle konuşuyor.neyse,sizler olsanız yerimde ne yapardınız?!ne yapayım ben?çocuklarıma kötü davranır,bana laf sokur onunla kavgalı olduğumda.şöyle durumlarda nasıl bir tepki vereyim?
Boşanmak istiyorum ama alınmayacağını biliyorum o yüzden,adını dahi tutamıyorum.ayrı evde en azından çalışa bilirim istediğimi yapa bilirim.niye başka yere gidip çalışamıyorum?çünkü aynı ev.adam oğluna beni şikayet eder,oğlu gelir beni döver.o yüzden yapamıyorum .pasta siparişi aldığımı bir çoklarına söyledim,ona da çomak soktular.ben hiç keyif almıyorumsa neme lazım onun istediğini yapmak .o benim için ne yapıyor ki?!Herşeyi sorun eden toksik birisiniz bence çalışmıyorsunuz izin vermiyorlar diyorsunuz sizin çalışmanızı onların insiyatifine bırakmanız ilk hata baştan aileyle oturmayı kabul etmeniz hata adamdan çocuk yapmanız evinizdeki her sorunu ailenize bu şekilde millete anlatmanız hata çalışmıyorsunuz çocuklar kreşte eşiniz işe gidecek adam aramış bulamamış çorapları her zaman olduğu yerde olsaydı gayet bulabilirdi bence kvnin odanıza girmesi yanlış ama onları da biktirmissiniz bence duş almaya usendiginiz için adamı sürekli reddediyormussunuz adam bu yüzden sinirli diye kendiniz söylüyorsunuz adamdan soğumuşsunuz seviyormunsuuz ama ayrı eve çıkınca düzeleceğini düşünüyorsunuz boşanmak istemiyorsunuz ne istiyorsunuz siz gerçekten
Kimseye yalvarmayacak, oğluna talimat verecek bi güzel dövdürecek seni, sen yine o işleri yapacaksın. Başına geleceği sen de iyi biliyorsun halbuki neyin inadı bu? Hiçbir çaren yok, ailen de çekip almıyor, en azından kapa o çeneni dayak yeme diyoruz. Ha ne yap, görmezden gel, salağa yat, yalan söyle, alttan alttan yürüt işini. Ama diklenme.B..u eşeleyen o.şeker hastası hem.her şeyi benim elimle yapar doktora falan gitmeyi,Nilüfer arasın beni doktora yazsın ,Nilüfer benle gelsin ben Rusça konuşamıyorum,o biliyor falan filan..oğlanlarının etmeyeceğini ben onun için ettim ama hiç.iyilikten anlamayana ne iyiliği?!şimdi gitsin ona buna yalvarsın,işimi düzlet diye.
10 kişi nasıl sığarız ki küçücük 3 odalı bir apartmana?!evimiz var İnşaAllah Allah tezleştirirSenin inşaat da ki evin hala inşaat da biliyosun hazır olsa bile o adam kiraya verir seni geçirmez. Umarım eltin kalabalık oluyor diye gidersin duam seninle
E sesini çıkardın da noldu? Bir sonuca varabildin mi bu ortamda? Yine aynı tas aynı hamam. Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin. Gidemiyosan gütmeye bakıcaksın.Üstüme gelirse tabiki sesimi çıkarırım.öbürü cevabını verdi gördü ki ona batamıyor,bana daldı.ben de gereklice cevabını verdim gücünüz bir tek bana yetiyor diye ben sizin -(bizde “qapazaltı”diyorlar yani ne olduysa onun başına vururlar,güçleri sadece ona yeten biri-)değilim
Kayın pedere dün şikayet ettim onu sanmıyorum oğluna söyleyeceğini .çünkü kocasından çok korkuyorKimseye yalvarmayacak, oğluna talimat verecek bi güzel dövdürecek seni, sen yine o işleri yapacaksın. Başına geleceği sen de iyi biliyorsun halbuki neyin inadı bu? Hiçbir çaren yok, ailen de çekip almıyor, en azından kapa o çeneni dayak yeme diyoruz. Ha ne yap, görmezden gel, salağa yat, yalan söyle, alttan alttan yürüt işini. Ama diklenme.
Kayınpeder epey güvenilir bu konuda tabi sen de haklısın.Kayın pedere dün şikayet ettim onu sanmıyorum oğluna söyleyeceğini .çünkü kocasından çok korkuyor