Ben annemle ve kv ile ayni sehirdeyim. Benimle kimse kalmadi bi kac gun gunduz kaldilar ama gece yok. Oglum kolikti yogunbakimda 8 gun kalip oyle gelmisti eve kucaktan inmedi dolayisiyla. Cok cok cok zorlandim. Ama 3 ayliktan sonra hersey duzene girmeye basladi. Yaninda biri varken o evdeki duzen oturmuyo. Herkes herseye karisiyo. Zamanla alisicaksiniz birbirinize. Birak hersey dokulu kalsin birlikte uyuyun birlikte uyanin hepsi gecicek tadini cikarmaya bakSelam hanımlar.
Sanırım çoğu doğum yapan kadının hissettiği şeyleri ben de hissediyorum. Yeni doğum yaptım. Annem 10 gün kalıp gitti. O varken az da olsa rahattım. 3 gündür kapana sıkışmış gibiyim. Eşim ışten geliyor hani "geldi, biraz rahatlarım" diyemiyorum. Çünkü doğal olarak bebek şu an bana bağımlı. Bi kap yemek yapmak için , afedersiniz rahatça tuvalete gitmek için bebeğin başından kalkamıyorum. Eşimle sorumluluğu paylaşmak için sanırım en az 6 ayım var...
Beni daraltan şeylerden biri de yaşadığımız şehirde kimsemiz yok. Bebeğime biri bakabilecek duruma geldiğinde bile bikaç saat gönül rahatlığıyla bırakabileceğimiz kimse yok... Kendimi kötü hissediyorumne zaman az da olsa rahatlarım
Çok teşekkür ederimBen annemle ve kv ile ayni sehirdeyim. Benimle kimse kalmadi bi kac gun gunduz kaldilar ama gece yok. Oglum kolikti yogunbakimda 8 gun kalip oyle gelmisti eve kucaktan inmedi dolayisiyla. Cok cok cok zorlandim. Ama 3 ayliktan sonra hersey duzene girmeye basladi. Yaninda biri varken o evdeki duzen oturmuyo. Herkes herseye karisiyo. Zamanla alisicaksiniz birbirinize. Birak hersey dokulu kalsin birlikte uyuyun birlikte uyanin hepsi gecicek tadini cikarmaya bak
Bırakınca katılarak ağlıyor ve emmek istiyor. Dursa zaten mutfağa geçmeye çalışıyorumBebeği sürekli kucağınızda tutmanız ya da başında beklemeniz gerektiğini mi düşünüyorsunuz?
bebek 2 haftalık filanSelam hanımlar.
Sanırım çoğu doğum yapan kadının hissettiği şeyleri ben de hissediyorum. Yeni doğum yaptım. Annem 10 gün kalıp gitti. O varken az da olsa rahattım. 3 gündür kapana sıkışmış gibiyim. Eşim ışten geliyor hani "geldi, biraz rahatlarım" diyemiyorum. Çünkü doğal olarak bebek şu an bana bağımlı. Bi kap yemek yapmak için , afedersiniz rahatça tuvalete gitmek için bebeğin başından kalkamıyorum. Eşimle sorumluluğu paylaşmak için sanırım en az 6 ayım var...
Beni daraltan şeylerden biri de yaşadığımız şehirde kimsemiz yok. Bebeğime biri bakabilecek duruma geldiğinde bile bikaç saat gönül rahatlığıyla bırakabileceğimiz kimse yok... Kendimi kötü hissediyorumne zaman az da olsa rahatlarım
Bebek her ağladığında emmek istiyor. Annem varken çok az mama veriyordu. Ama doğum kilosuna ulaştığı için artık gerek yok dedi doktorEmmek disinda size ne bagimliligi var cocugun? Anneniz bakiyorsa eşiniz de bakardi İSTESEYDİ.
Bilmiyorum ki. Çıkarmaya çalışınca çıkmıyo dabebek 2 haftalık filan
normalde 2 haftalık çocuğu rahatlıkla besleyip, yatırıp işinize gücünüze bakabilirsiniz en azından 10 dakika bırakırsınız yani
ya da mutfakta işiniz varsa bir pusette masaya veya tekerlekli taşınır bir şeye koyup mutfakta yanınızda tutabilirsiniz
hatta bebek dönmeye başlayana kadar böyledir normalde
bebeğinizde gaz filan mı var ki?
Eşinizle sorumluluğu paylaşmak için 6 ayınız yok. Hemen paylaşabilirsiniz akşamları gaz sancısı çok oluyordu benimkinin. Babasına verip duşa giriyordum. Kahve yapıyordum. Erkekleri baştan nasıl alıştırırsanız öyle gider. Sorumluluğu paylaşın derim. Sağlıkla büyütün miniğiniziSelam hanımlar.
Ben de son demistim. Aradan gecen 4 yilda bebek ozledimÇok teşekkür ederimikinciye hamilesiniz sanırım. Ben bu son diyorum şu an
Bebek her ağladığında emmek istiyor. Annem varken çok az mama veriyordu. Ama doğum kilosuna ulaştığı için artık gerek yok dedi doktor
Neden bebeğin başından kalkamiyorsunuz ,bebek bu zamanlarda hep uyur zaten hani 2 aydan sonra falan deseniz anlarım ama su an neden başını bekliyorsunuz?Selam hanımlar.
güle güle büyütün bebeğinizi demek istedimSelam hanımlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?