Sevgili ablacığım,10 sene boyunca çocuğunuzun olmaması sizin için Allah tarafından bir lütuf olmalı,bir insanın değişme ihtimali olsa 10 sene içerisinde eminim ki değişirdi,abla diyorum çünkü yasin benden büyük ve hayat tecrübem benden daha fazla,evlilik yolunda daha acemiyim ve evliligimin ilk gününden itibaren boşanmayı düşünüyorum,çünkü insanlar mutlu olmak için evleniyor ve bende mutlu olmak için evlendim,mutlu olamiyosam ve eşim bana karşı sorumluluklarını yerine getiremiyosa benim evli olmamin bı anlamı kalmiyo ki,hayatımızı elalem ne der diyerek değilde kendimiz için yaşamalıyız diye düşünüyorum,bugün bı yazı okudum kısaca herkesin derdi diğerine hikaye diyordu,burdan sana boşan demem çok kolay,o psikolojiyi sen yaşayacaksın,1 senelik evliyim ve yakın zamanda bebeğimiz olacak,o olmasaydı ne karşımdaki insana nede ailesine bir saat bile katlanmazdim ama çocuğum için çabalıyorum su an,hayat senin hayatin, Rabbim senin için en hayırlı zamanda en hayırlı çıkış yolunu gostersin,bundan sonraki hayatında mutluluk hiç eksik olmasin