Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7.ayda bındırebılırsınız
bence bindirmeyin arkadaşlar inanın gerek yok
ben oğlumu bindirmedim hiç yaşına gelmeden yürümeye başladı
doktorlar erkkek çoçuklarının penislerini sıkıştırdığı için pek tavsiye etmiyolar
satıcılar bile diyo 8 aylıkken kullanın vs vs sonuçta zararlı 8.ayda başlabanız 11-12 gibi bitseniz 4 aylık bir süreçte ne kadar faydası ne akdar zararı olcak onu düşünün
ayrıca bacakların arka kasları ii gelişmemiş olduğu için üstüne bastıklarından kaslar zarar görüyomuş
bilginize
7.ayını doldurunca ben iki çocuğumuda yürütece bindirdim doktorların dediği gibi bir sakıncasınıda görmedim .ben işimi yaparken onlarda yanımda dolaşıyordu.ilk kızım 10 aylıkken yürüdü benim onunla alakası varmı bilmiyorum.emeklemeye izin vermemek lazım demişti benim doktorum çocuk her işini emekliyerek halletmeye alıştığı için yürümeyi öğrenmeye gerek görmüyormuş.tembelleşiyormuş.ayrıca emekliyerek her yeri kucalıyorlar klozet,dolaplar çekmeceler heryeri elliyor.ben tavsiye ederim kullanmak yada kullanmamak size kalmış.mutluluklar dilerim.![]()