Ne zaman yrtece bindirdiniz?

mutlubaby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2009
53
0
86
39
Denizli
arkadaslar 6. aydan gun aldık yanlız babannemız orumceye bındırelım dıyo ama ne zaman bınmelı sakıncalımı erken bındırmek yardım lutfen

ben oğlumu 7. ayını doldurduğunda yani 8 aylıkken bindirmeye başlamıştım. cok zamana bağlı değil bebeğin gelişim takibi daha belirleyici oluyor bence.

Olusum ayaklarının ustune gayet salam basıyo bılemıyorum yaaa cok erken gelıyo bana anne olmak cok zevklı ama endıselendırıyo beniiiiii :(

bence bindirmeyin arkadaşlar inanın gerek yok
ben oğlumu bindirmedim hiç yaşına gelmeden yürümeye başladı
doktorlar erkkek çoçuklarının penislerini sıkıştırdığı için pek tavsiye etmiyolar
satıcılar bile diyo 8 aylıkken kullanın vs vs sonuçta zararlı 8.ayda başlabanız 11-12 gibi bitseniz 4 aylık bir süreçte ne kadar faydası ne akdar zararı olcak onu düşünün

ayrıca bacakların arka kasları ii gelişmemiş olduğu için üstüne bastıklarından kaslar zarar görüyomuş
bilginize

bence bindirmeyin arkadaşlar inanın gerek yok
ben oğlumu bindirmedim hiç yaşına gelmeden yürümeye başladı
doktorlar erkkek çoçuklarının penislerini sıkıştırdığı için pek tavsiye etmiyolar
satıcılar bile diyo 8 aylıkken kullanın vs vs sonuçta zararlı 8.ayda başlabanız 11-12 gibi bitseniz 4 aylık bir süreçte ne kadar faydası ne akdar zararı olcak onu düşünün

ayrıca bacakların arka kasları ii gelişmemiş olduğu için üstüne bastıklarından kaslar zarar görüyomuş
bilginize

Aynen arkadasa katiliyorum.
Benim oglum 10 aylik ve ben kullanmiyorum.
Birde sunu unutmayin cocuklar icine bindikleri zaman kendi hizlarini kontrol edemiyorlar.
Allah göstermezin o hizla duvara carpsa veya merdivenden düsze neler olabilir düsünmek bile istemiyorum.

ben 4,5 aylıkken bindirdim ve doktorumuz bacakları gayet sağlam basıyo artık diyo işe bile yaradı yani kulaktan dolma şeylere inanma

Doktorumuz kesinlikle önermedi,bende bindirmedim..gerekli olduğunu düşünmüyorum..

hiç bindirmedim aslada bindirmeyi düşünmedim 10 aylıkken yürümeye başladı
dr.lar kalça kaslarını kullanmayı öğrenendiği için zararlı diyorlar

7.ayını doldurunca ben iki çocuğumuda yürütece bindirdim doktorların dediği gibi bir sakıncasınıda görmedim .ben işimi yaparken onlarda yanımda dolaşıyordu.ilk kızım 10 aylıkken yürüdü benim onunla alakası varmı bilmiyorum.emeklemeye izin vermemek lazım demişti benim doktorum çocuk her işini emekliyerek halletmeye alıştığı için yürümeyi öğrenmeye gerek görmüyormuş.tembelleşiyormuş.ayrıca emekliyerek her yeri kucalıyorlar klozet,dolaplar çekmeceler heryeri elliyor.ben tavsiye ederim kullanmak yada kullanmamak size kalmış.mutluluklar dilerim.:emir_bebek:

benim oğlum 6 aylık.ben koyuyorum yürütece.daha hareket ettiremiyor ama olsun.
öyle saatlerce değil tabi yarım saati bulmuyor bile.
benim yeğenlerimdede kullandık yürüteç,ikiside 9 aylıkken yürüdüler.

7.ayını doldurunca ben iki çocuğumuda yürütece bindirdim doktorların dediği gibi bir sakıncasınıda görmedim .ben işimi yaparken onlarda yanımda dolaşıyordu.ilk kızım 10 aylıkken yürüdü benim onunla alakası varmı bilmiyorum.emeklemeye izin vermemek lazım demişti benim doktorum çocuk her işini emekliyerek halletmeye alıştığı için yürümeyi öğrenmeye gerek görmüyormuş.tembelleşiyormuş.ayrıca emekliyerek her yeri kucalıyorlar klozet,dolaplar çekmeceler heryeri elliyor.ben tavsiye ederim kullanmak yada kullanmamak size kalmış.mutluluklar dilerim.:emir_bebek:

ee ben de nette herşeyi sırayla yapması gerektiğini okudum.emeklemeden yürütmek sakıncalı diyordu.kas gelişimi için önce emeklemeli sonra yürümeli yazıyordu.ayyy bu doğru bilgi karmaşası beni delirtecek-tatlicadiarzu-

ben 6 aylıkken bindirdim şimdi 10 aylık hala kullanıyor ve çok seviyor.bi sakıncası olduğunu düşünmüyorum.

6 aylık bindirdim,doktor sırt kkasları gelişti kullanabilirsin demişti.kaliteli bir yürüteçse ve gözünüzün önündeyse hiçbirşey olmaz.ne faydası ne de zararı olduğunu düşünüyorum.tartışılmaz faydası şu ki anne için bir kurtarıcı

ben hic yürütgece bindirmedim kizimi zaten bir cok zararlarida var mesela üst bacaklari calistirmiyor ayrica ayaklarda deformasyon bozuklugu oluyor ya yürütgec ile yapilan kazalar merdivenden düsme,kapi yada duvara hizla carparak düsme ve yaralanma. vallahi bizim cocuk doktorumuz cok karsi yürütgeclere ki haklida zaten burada hicbir doktor önermiyor.

Valla arkadasim ben dort aylikken bindirdim oda hic durmuyo hep kucak istiyo diye bide babasi cok merakliydi illa yurutece koyalim diye oysaki daha cok erkendi nprmalde alti yedi ay en normali ama biz erken basladik zaten fazla tutmak zararlymiz kiz erkek fark etmiyo

Back
X