ne zaman...

ALLAH BENİM PEDERİME SİZİN GİBİ MİRASI DÜŞÜNECEK BAŞKA BİR GELİN DAHA NASİP ETSİN YAKLAŞIMINIZ ELTİMİ HATIRLATTI BANA

ALLAH BENİM PEDERİME SİZİN GİBİ MİRASI DÜŞÜNECEK BAŞKA BİR GELİN DAHA NASİP ETSİN YAKLAŞIMINIZ ELTİMİ HATIRLATTI BANA

ben oldugumu nerden biliyorsun benim açtıgım konular genelde başkalarının hayatından esintidir

Insallah hayatta kalan anne ve baba yeterince akli selimdir, ve kesinlikle malini mulkunu paylastirmaz evlatlarinin arasinda hayatta oldugu surede. Kendisi ne zaman olurse, ozaman bir vasiyetle kimin kime gitmesi gerektigini anlatir insallah.

Maalesef anne babalar cok kullanilabiliyor bu miras sebebinden dolayi. Hic olmazsa dagitmasin malini mulkunude evlatlari insan gibi davransin hayatta kalan anne babaya.

ben evlada mal bırakılmaması taraftarıyım ,mal kavgası yüzünden herkeste hertarafta küslükten geçilmiyor ortalık... iyiki babamın biş yok :)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…