Öncelikle herkese merhabalar.. Benim burada hesabım vardı şifresini unuttum tekrrardan açtım şimdi.. Şunu sormak istiyorum ben üniversitede okuyorum, tatilde çalışmak istyorum hatta sonrasında part olarak devam etmek.. Okulumun borcunu ödemek, ailemin üzerinden bu yükü almak istiyorum.. Defacto, Lc wakiki, koton tarzı yerlerde çalışan veya çalışmış olan varmı..? Bana bi fikir verin nolur buralara girmek bu kadarmı zor? Hatta defactonun sınav ile işe alındığını duydum doğrumudur ki..
İstanbuldayim..Hangi ildesin?
hayır zor değil eleman alımı devamlı
part olarak başvur lc daha yoğun defacto ortamı iyidir öyle sanılan gibi de çalışmıyolar haftada 30 saat
mesleği seversen yükselirsin mağaza müdürlüğüne hatta bölge müdürlüğüne kadar yolu var
Suan ogrenci oldugum icin anca boyle isler oluyor, normalde saglikciyim ama dedigim gibi ogrenci oldugumdan ..Canım oralardan kimse memnun değil benim çevremde ama denemek istersen tabi ki dene iş iştir.
Defacto iyidir sınav falan yok her türlü işe alıyolar ihtiyaç oldukça
Varmiş sinav yahu
Alin size sinav sorusu francesca musteri gelip suratina embesil diyor tepkiniz ne olurdu? @brctl61Binbir zorluk çektirirler, işe bir girersin çalışanların yarısından fazlası embesil.
Sensin embesil olurduAlin size sinav sorusu francesca musteri gelip suratina embesil diyor tepkiniz ne olurdu? @brctl61
Giremeden kovuldunSensin embesil olurdu
Nayir nolamaz daha o embesile yapacaklarim bitmemisti oysaSensin embesil olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?