Ne zormuş işe girmek..

Canım bana yakın hastanelere gittim öğrenci almadıklarını söylediler, hemde üniversite öğrencisiyim 1. sınıf olduğum için almıyorlar ne yazıkki..

Varsa da var geçilemeyecek bir şey değildir ki ne soracak o sınavda? Mağaza gezmeyi seven üniversite okuyan kızın cevaplayamayacağı sorular değildir

Ya matematikk türkçe tarzındaymış bana çok saçma geldi ne bileyim :)

Lcw bayram dönemi için geçici personel alır beğenilirsen devam edersin .ben 2006 çalıştım part olarak ve asla hakkini vermemezlik etmez suan tabiki daha da gelişti herseyini takip eder bilirim yönetimine kadar.

Lc wakiki çok isterim ama dediğ,im gibi 100-200 kişi başvuruyor nerdeyse her gün, onların arasından seçilmek büyük şans olsa gerek..

Ben işten hiç gocunmam çalışırım yeterki iş olsun, ama günde 200 kişinin başvurulduğu söyleniyor onlar arsından seçilmek biraz zorol sa gerek :)

Cv hazırlayıp da mı gitsek ordan başvuru formu mu verirler? Lcw form veriyormuş ama hepsi öyle mi acaba ben de girmek istiyorum da:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…