- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Kar perisi
-
Maalesef hastahanede falan konuşamadım hiç öyle sindirildim ki kendime bile yüksek sesle söyleyemiyorumCanim bu olayi sadece ailene anlattiysan onlar ustunu ortmusttur. Hastanrde dr hastane polisi vs. Anlatsaydin seni koruma altina alirlardi diye dusunuyorum. Ama olan olmus canim olmusla ölmüse care yok. Sen guclu bir insansin kurtuldun oradan. Simdi kapat bu defteri psikolojini duzelt yoluna bak daha cok gencsin. Esin destekcin saolsun ama bir abla tavsiyesi ne kadar iyide olsa surekli gecmisi dusunen, surekli sacma olaylarin etkisinde kalmis nesesi gitmis bir kadin guler yuzu solmus bir kadin bir sure sonra esinde olumsuzluklara yol acar huzur , guler bir yuz hos iki kelime duymak ister bunu sakin unutma ona gore davran.Simdi onune bak allahimda sana hayirli bir evlat nasip etsin. Sen malesef bir annenin nasil olmamasi gerektigini on siradan ogrendin. Simde sen harika bir anne olacaksin ona odaklan guzel gunleri dusun
Aminn kuzum inşallahKemal'im yapmaz modunda takılmış resmen anneniz
Bunu söylediğiniz halde inanmayip hala yanına çağırması zaten fiyasko
İyiki gitmiyorsun
Esinle ömür boyu mutlu günler geçirirsin ins
Neden ayrılmamı istiyor bilmiyorum ama bi inatla istiyor asla kabul edemem bekarken sığmadığım eve boşanmış nasıl sığarımben anlayamadim evliligim cok iyi diyorsunuz, annen neden bosanmani istiyor???
Hem de tacize ugradigini biliyor, eve gelip tacize ugramaya devam etmeni mi istiyor?
Kanim dondu. Boyle anne olmaz olsun. O sapik pisligi de bence sikayet etmelisiniz.
Hayır canım kardeşim devlet korumasında koruyucu ailede şuan, ben annemle kaldım mahkeme öyle karar vermiştiAman Allahımbir anne nasıl göz yumar böyle birşeye? Peki kardeşiniz nerde? Hala o sapkınların yanında mı?
Blosum uzak kaçtım zaten onlardan ama yeniden aynı yaraları açtıPericiğim böyle taciz gibi bir olayda sana inanmayıp eşini tutan birine anne zaten denmez. Hayatında olmaması zaten büyük bir kayıp değil, ne ara ne sor yuvana bak.
Blosum uzak kaçtım zaten onlardan ama yeniden aynı yaraları açtızor toplamıştım kendimi ama yeniden dağıttı beni
Biyolojik olarak annen de olsa sana inanmayan, mutlu yuvani bozmak isteyen birinin seni üzmesine asla izin verme.Blosum uzak kaçtım zaten onlardan ama yeniden aynı yaraları açtızor toplamıştım kendimi ama yeniden dağıttı beni
Şikayet etsem delilim yokBence engelle bu kadini anne demeye dilim varmiyor
Ne kadar yarali oldugunu tahmin dahi edemem. Ben olsam o herifi bulur girtlagina yapisirdim parcalardim ama senin icin ne kadar zor oldugunu tahmin ediyorum, o yuzden bence sikayette bulun sonra da hepsini engelle.
Engelli zaten blosum ama başka numaradan msj attı numaramı da değiştirmiştimBiyolojik olarak annen de olsa sana inanmayan, mutlu yuvani bozmak isteyen birinin seni üzmesine asla izin verme.
Ne güzel eşin yaninda mutluluğuna bak. Anne kelimesini haketmeyen kişiyi de engelle.
Cevap bile verme iyice kudursun Perim.Engelli zaten blosum ama başka numaradan msj attı numaramı da değiştirmiştim
Yok vermiyorum zaten blosum onunla muhattap olmak istemiyorumCevap bile verme iyice kudursun Perim.
Eşim de dava açmak taraftarı ama nasıl kanıtlayacağım bilemiyorumYukarıda bir arkadaşın dediği gibi, kocası olacak pis pedofili de sapıklıklarına rahat rahat devam etmek için anneniz olacak şuursuz kadını etkiliyor olabilir.
Bırakın kendi pisliklerinde boğulsunlar. Olmazsa tehdit edersiniz. Geriye dönük taciz ve pedofili davası açarım. Hastane kayıtları da var. Bir psikolog görüşmesine bakar deyin.
Allah'ın cezası uçkur meraklıları
Sana evlat degil koca lazim demek ki deseydin aksi halde evladin kosa kosa gelirdi yanına çağırdığındaDerdim ailem, evet onlar. Annemle babam ayrılar ben daha 5 6 yaşındaydım kardeşim de 4 yaşındaydı. Babamla zaten çocukluktan beridir görüşmüyorduk ama yılbaşında dedemin kabrini ziyaret etmek için babamlara gittik babaannemle gidecektik kabristana. annemle de 2 yılı aştı konuşmuyoruz. 17 yaşımda görücü usulü evlendim, üvey babam ve tacizleri yüzünden.. annem eşimle ayrılmamı ve yanına dönmemi istedi, üvey babamın evine, ben de kabul etmedim çünkü ben o evden can havliyle çıktım bidaha asla dönemezdim, dönmem de.Bu gün telefonuma gelen sesli mesajlardan sonra hiçbir şey hissetmemeye başladım, annem mesajlarda bana "seni sildim, benim için yoksun artık, senin için Önemli olan insanların yanına gitmişsin, senin annen yok artık" gibi birsürü kelime kullanmış. Ettiği Büyük yeminler yüzünden görüşmüyorduk zaten, bide bu mesajlar beni alt üst etti. Umarım anlatabilmişimdir, sadece içimi dökmek istedim, aldığım her nefes içime batıyor, çıkmazda kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?