Ne zormuş meğer, hâlâ yaşarken öldü kabul etmek 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maalesef hastahanede falan konuşamadım hiç öyle sindirildim ki kendime bile yüksek sesle söyleyemiyorum eşim... Can yoldaşım o bana her konuda destek üzüldüğümde hemen düzeltmeye çalışır şimdi yeniden ayağa kaldırdı beni annem eşim kadar güçlü değil ne yaparsa yapsın yuvama dokunamayacak

Kemal'im yapmaz modunda takılmış resmen anneniz
Bunu söylediğiniz halde inanmayip hala yanına çağırması zaten fiyasko
İyiki gitmiyorsun
Esinle ömür boyu mutlu günler geçirirsin ins
Aminn kuzum inşallah

ben anlayamadim evliligim cok iyi diyorsunuz, annen neden bosanmani istiyor???

Hem de tacize ugradigini biliyor, eve gelip tacize ugramaya devam etmeni mi istiyor?

Kanim dondu. Boyle anne olmaz olsun. O sapik pisligi de bence sikayet etmelisiniz.
Neden ayrılmamı istiyor bilmiyorum ama bi inatla istiyor asla kabul edemem bekarken sığmadığım eve boşanmış nasıl sığarım etim çiğsiyor aklımdan çıkmıyor

Aman Allahım bir anne nasıl göz yumar böyle birşeye? Peki kardeşiniz nerde? Hala o sapkınların yanında mı?
Hayır canım kardeşim devlet korumasında koruyucu ailede şuan, ben annemle kaldım mahkeme öyle karar vermişti

Periciğim böyle taciz gibi bir olayda sana inanmayıp eşini tutan birine anne zaten denmez. Hayatında olmaması zaten büyük bir kayıp değil, ne ara ne sor yuvana bak.
Blosum uzak kaçtım zaten onlardan ama yeniden aynı yaraları açtı zor toplamıştım kendimi ama yeniden dağıttı beni

Blosum uzak kaçtım zaten onlardan ama yeniden aynı yaraları açtı zor toplamıştım kendimi ama yeniden dağıttı beni

Bence engelle bu kadini anne demeye dilim varmiyor

Ne kadar yarali oldugunu tahmin dahi edemem. Ben olsam o herifi bulur girtlagina yapisirdim parcalardim ama senin icin ne kadar zor oldugunu tahmin ediyorum, o yuzden bence sikayette bulun sonra da hepsini engelle.

Biyolojik olarak annen de olsa sana inanmayan, mutlu yuvani bozmak isteyen birinin seni üzmesine asla izin verme.
Ne güzel eşin yaninda mutluluğuna bak. Anne kelimesini haketmeyen kişiyi de engelle.

Bu kadar kötü niyetli olmak istemezdim ama benim insanlara hiç güvenim yok.... bence zaten üvey babanız annenize baskı yapıyordur kız dönsün diye aklısıra devam edecek sapıklıklarına .... anneniz yokmuş zaten hiç , yokmuş gibi davranın ve eşinizin babalığından eminseniz Cocuk yapıp annelik duygusunu kendi çocuğunuzda yaşayın benim fikrim bu ....

Şikayet etsem delilim yok nasıl ispatlarım bilmiyorum

Biyolojik olarak annen de olsa sana inanmayan, mutlu yuvani bozmak isteyen birinin seni üzmesine asla izin verme.
Ne güzel eşin yaninda mutluluğuna bak. Anne kelimesini haketmeyen kişiyi de engelle.
Engelli zaten blosum ama başka numaradan msj attı numaramı da değiştirmiştim

Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi, kocası olacak pis pedofili de sapıklıklarına rahat rahat devam etmek için anneniz olacak şuursuz kadını etkiliyor olabilir.

Bırakın kendi pisliklerinde boğulsunlar. Olmazsa tehdit edersiniz. Geriye dönük taciz ve pedofili davası açarım. Hastane kayıtları da var. Bir psikolog görüşmesine bakar deyin.

Allah'ın cezası uçkur meraklıları

Eşim de dava açmak taraftarı ama nasıl kanıtlayacağım bilemiyorum

Sana evlat degil koca lazim demek ki deseydin aksi halde evladin kosa kosa gelirdi yanına çağırdığında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…