- Konu Sahibi Kar perisi
-
Eşim de dava açmak taraftarı ama nasıl kanıtlayacağım bilemiyorum
Onu çokkez dedim sen anne olamazsın dedim hâlâ tüğlerim diken diken oluyor "ne yaptıysa sen hak etmişsindir" dediSana evlat degil koca lazim demek ki deseydin aksi halde evladin kosa kosa gelirdi yanına çağırdığında
Ne kusuru canım az bileZaman aşımı bu tür davalarda 15 yıl diye okumuştum bir yerde ama avukat arkadaşlar daha iyi bilir. Öyle bir şey olmuyorsa bile korkup yakanızdan düşsünler diye blöf yapın bence.
Biyolojik anneniz de eğer psikolojik tacize devam ederse bir dilekçe yazıp fotoğrafını çekerek, bundan sonraki ilk mesajı ya da aramasında bunu savcılığa vereceğinizi söyleyen bir mesaj atın. Tutuşsun pislikler. Ya kusura bakmayın çok sinirlendim.
Size kocaman sarılmak istiyorummmm. Lütfen iyi olun, kimse anne babasını seçemiyor. Siz güzel bir yuva kurun. Nasıl anne olunmaz onu öğrenmişsiniz. Tam tersini yaparsınız işte.
Bu arada... İnşallah başka çocukları da taciz etmemiştir pislik herif
Kuzu ben zaten görmüştüm önüme bakıyordum hatta bebek istiyordum ama bu gün yeniden çıktı geldiKeşke bir oturup derdini anlasaymış beliki önceden zaten seni evlatlıktan atmış kuzum
Eşinlen iyi ol yeter o artık senin ailen boşver böyle insanları sen yeterki üzme o güzel yüreğini cnm perimm
Boşver takma ne kendini yıpratıyorsunKuzu ben zaten görmüştüm önüme bakıyordum hatta bebek istiyordum ama bu gün yeniden çıktı geldi
Kolay atlatamamıştım kuzuBoşver takma ne kendini yıpratıyorsun
Şimdi yine sil baştan oldumBoşver takma ne kendini yıpratıyorsun
Kuzum beni anlamamasına üzülmüyorum ama beni suçlaması beni yıkıyorSeni zaten annen hiç anlamamis pericigim uzulme
Allah onu bildiği gibi yapsın.. evladını doyurmak için kötü yolda olan anneler senin annen gibilerden daha ahlaklı kızma bana ama öyle.. onlar en azından evlatları için bunu yapiyo evladına bu pislikleri reVa görmüyor onlar.. sakin görüşme engelle onu gün gelir dolaylı yoldan sermaye de yapar bunu diyen insan..Onu çokkez dedim sen anne olamazsın dedim hâlâ tüğlerim diken diken oluyor "ne yaptıysa sen hak etmişsindir" dedi
Kurban oldugum bal yanaklım ben sana dua etmeye geldim Rabbim yüreğine ferahlık versin inşallahDerdim ailem, evet onlar. Annemle babam ayrılar ben daha 5 6 yaşındaydım kardeşim de 4 yaşındaydı. Babamla zaten çocukluktan beridir görüşmüyorduk ama yılbaşında dedemin kabrini ziyaret etmek için babamlara gittik babaannemle gidecektik kabristana. annemle de 2 yılı aştı konuşmuyoruz. 17 yaşımda görücü usulü evlendim, üvey babam ve tacizleri yüzünden.. annem eşimle ayrılmamı ve yanına dönmemi istedi, üvey babamın evine, ben de kabul etmedim çünkü ben o evden can havliyle çıktım bidaha asla dönemezdim, dönmem de.Bu gün telefonuma gelen sesli mesajlardan sonra hiçbir şey hissetmemeye başladım, annem mesajlarda bana "seni sildim, benim için yoksun artık, senin için Önemli olan insanların yanına gitmişsin, senin annen yok artık" gibi birsürü kelime kullanmış. Ettiği Büyük yeminler yüzünden görüşmüyorduk zaten, bide bu mesajlar beni alt üst etti. Umarım anlatabilmişimdir, sadece içimi dökmek istedim, aldığım her nefes içime batıyor, çıkmazda kaldım
Engelli zaten canım başka numaradan atmış bana mesajı eşim dava açma konusunda ısrarcı ama bi delilim kanıtın yol maalesefAllah onu bildiği gibi yapsın.. evladını doyurmak için kötü yolda olan anneler senin annen gibilerden daha ahlaklı kızma bana ama öyle.. onlar en azından evlatları için bunu yapiyo evladına bu pislikleri reVa görmüyor onlar.. sakin görüşme engelle onu gün gelir dolaylı yoldan sermaye de yapar bunu diyen insan..
Aminn inşallah kuzuKurban oldugum bal yanaklım ben sana dua etmeye geldim Rabbim yüreğine ferahlık versin inşallah
Ne konuda bitanem hangi konuda dava açmayı düşünüyorsunAminn inşallah kuzuama aklım durdu gidip dava açsam ne diyeceğim ki
Ne konuda bitanem hangi konuda dava açmayı düşünüyorsun
Kanıt olsa da bizim adalet sisteminde uzun ve yorucu olur yine istersen eşinle gidip esin görünmeden yakin mesafe seni izleyerek adama itiraf ettirebilirsin ses kaydı alarak.. mahkemede ise yarar mı avukatlar daha iyi bilir.. o kadını da sil gitsin.. Allah onun gibileri bir bardak suya muhtaç bıraksın da seni arasın yana yakılaEngelli zaten canım başka numaradan atmış bana mesajı eşim dava açma konusunda ısrarcı ama bi delilim kanıtın yol maalesef
Canım ben o adamla yüz yüze gelemem kiKanıt olsa da bizim adalet sisteminde uzun ve yorucu olur yine istersen eşinle gidip esin görünmeden yakin mesafe seni izleyerek adama itiraf ettirebilirsin ses kaydı alarak.. mahkemede ise yarar mı avukatlar daha iyi bilir.. o kadını da sil gitsin.. Allah onun gibileri bir bardak suya muhtaç bıraksın da seni arasın yana yakıla
Kesinlikle canım açabilirsin başka evlatların katili sapıgı tecavüzcüsü olmadanPedofili kuzu sürünsün adi istiyorum annem de onunla beraber çeksin tüm sıkıntıları
Ama nasıl olacak bilmiyorum kuzuKesinlikle canım açabilirsin başka evlatların katili sapıgı tecavüzcüsü olmadan
İnanmadılar neyi kanıtlayacaksın ki olmayan bişeyi nasıl kanıtlayacaksın diyor annem olacak o kadınNe kusuru canım az bileevet blöf yapmayı denedim onlara beni rahatsız etmeye devam ederlerse suç duyurusunda bulunacağını söyledim hala görmedi mesajı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?