Ne zormuş meğer, hâlâ yaşarken öldü kabul etmek 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşim de dava açmak taraftarı ama nasıl kanıtlayacağım bilemiyorum

Zaman aşımı bu tür davalarda 15 yıl diye okumuştum bir yerde ama avukat arkadaşlar daha iyi bilir. Öyle bir şey olmuyorsa bile korkup yakanızdan düşsünler diye blöf yapın bence.

Biyolojik anneniz de eğer psikolojik tacize devam ederse bir dilekçe yazıp fotoğrafını çekerek, bundan sonraki ilk mesajı ya da aramasında bunu savcılığa vereceğinizi söyleyen bir mesaj atın. Tutuşsun pislikler. Ya kusura bakmayın çok sinirlendim.

Size kocaman sarılmak istiyorummmm. Lütfen iyi olun, kimse anne babasını seçemiyor. Siz güzel bir yuva kurun. Nasıl anne olunmaz onu öğrenmişsiniz. Tam tersini yaparsınız işte.

Bu arada... İnşallah başka çocukları da taciz etmemiştir pislik herif

Sana evlat degil koca lazim demek ki deseydin aksi halde evladin kosa kosa gelirdi yanına çağırdığında
Onu çokkez dedim sen anne olamazsın dedim hâlâ tüğlerim diken diken oluyor "ne yaptıysa sen hak etmişsindir" dedi

Ne kusuru canım az bile evet blöf yapmayı denedim onlara beni rahatsız etmeye devam ederlerse suç duyurusunda bulunacağını söyledim hala görmedi mesajı

Keşke bir oturup derdini anlasaymış beliki önceden zaten seni evlatlıktan atmış kuzum

Eşinlen iyi ol yeter o artık senin ailen boşver böyle insanları sen yeterki üzme o güzel yüreğini cnm perimm

Keşke bir oturup derdini anlasaymış beliki önceden zaten seni evlatlıktan atmış kuzum

Eşinlen iyi ol yeter o artık senin ailen boşver böyle insanları sen yeterki üzme o güzel yüreğini cnm perimm
Kuzu ben zaten görmüştüm önüme bakıyordum hatta bebek istiyordum ama bu gün yeniden çıktı geldi

Onu çokkez dedim sen anne olamazsın dedim hâlâ tüğlerim diken diken oluyor "ne yaptıysa sen hak etmişsindir" dedi
Allah onu bildiği gibi yapsın.. evladını doyurmak için kötü yolda olan anneler senin annen gibilerden daha ahlaklı kızma bana ama öyle.. onlar en azından evlatları için bunu yapiyo evladına bu pislikleri reVa görmüyor onlar.. sakin görüşme engelle onu gün gelir dolaylı yoldan sermaye de yapar bunu diyen insan..

Kurban oldugum bal yanaklım ben sana dua etmeye geldim Rabbim yüreğine ferahlık versin inşallah

Engelli zaten canım başka numaradan atmış bana mesajı eşim dava açma konusunda ısrarcı ama bi delilim kanıtın yol maalesef

Engelli zaten canım başka numaradan atmış bana mesajı eşim dava açma konusunda ısrarcı ama bi delilim kanıtın yol maalesef
Kanıt olsa da bizim adalet sisteminde uzun ve yorucu olur yine istersen eşinle gidip esin görünmeden yakin mesafe seni izleyerek adama itiraf ettirebilirsin ses kaydı alarak.. mahkemede ise yarar mı avukatlar daha iyi bilir.. o kadını da sil gitsin.. Allah onun gibileri bir bardak suya muhtaç bıraksın da seni arasın yana yakıla

Canım ben o adamla yüz yüze gelemem ki onunla tek 2 dakika kalabalık bir ortamda dahi duramam güvenmem ona o 1 dakika benim ömrümü cehennem etmeye yeter

Ne kusuru canım az bile evet blöf yapmayı denedim onlara beni rahatsız etmeye devam ederlerse suç duyurusunda bulunacağını söyledim hala görmedi mesajı
İnanmadılar neyi kanıtlayacaksın ki olmayan bişeyi nasıl kanıtlayacaksın diyor annem olacak o kadın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…