Ne zormuş meğer, hâlâ yaşarken öldü kabul etmek 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım ben o adamla yüz yüze gelemem ki onunla tek 2 dakika kalabalık bir ortamda dahi duramam güvenmem ona o 1 dakika benim ömrümü cehennem etmeye yeter
Esin eşinin varsa abisi babası yanında olsun kanıt ses kaydı için.. biraz geriden korusun seni. Kayıttan sonra bir güzelde dovsunler, ama mahkeme uğraşmak istemiyorum dersen hiç uğraşma.. numaranı da değiştir ne ölüye ne diriye o pislik kadın zararı olur anca sana.. bazılarıyla kan bağının olması yetmez el yabancı onlardan daha az zararlıdır.. silmek lazım..

Mahkemeyle uğraşırım kuzu ama o adamla mecbur kalmadıkça yan yana gelmem bi tek eşim biliyo kaynımlar fln bilmiyorlar kuzu olayları

Mahkemeyle uğraşırım kuzu ama o adamla mecbur kalmadıkça yan yana gelmem bi tek eşim biliyo kaynımlar fln bilmiyorlar kuzu olayları
Eşinin ailesi zihniyeti eski kavalıysa seni suçlayabilirler sen esin daha iyi tanır.. başka nasıl kanıtın olabilir bilmiyorum ki.. adamı arayip konuşturan itiraf ettirsen aramayı kaydedip.. ama adam yemeyebilir iftira atıyon diyebilir. bilemedim ki.. psikologa gidip doktor raporuyla kanıtla ama o da mahkeme de ne kadar delil sayılır bilmiyorum..

Bi yoğun bakım hemşiresi biliyordu ama nerden bulucam ki onu kimdi kimin necisiydi bilmiyorum

Öyle bi kadın bu nefret dahi etmiyorum ondan
Bir daha beni rahatsız edersen dava açıyorum de yukarıda arkadaşlar da yazmış .... böyleleri korkak olur bulaşmaz .... senin mutluluğunu aile huzurunu da kimsenin bozmasına izin verme .... hayatında hiç yoklarmış ve olmamışlar gibi davran ....

Madem.aranız Iyı, Ne diye bosanmanizi istiyor ki
Kafatasında çatlak var kuzu hava alıyor içerisi sıkıntı orada yani üvey babamın 2. Karısı olayım istiyo gibi bi tavrı var ama benden uzak şeytanına yakın olsunlar sadece artık kendimi savunmak istiyorum gidip şikayet edicem ama ne sunıcam delil olarak bilmiyorum

Yemediler onu kuzu neyle şikayet edeceksin neyi şikayet edeceksin hayallerini mi diyip duruyorlar

İlk önce karakola gidip şikayet dilekçeni vericeksin o dilekçe savcılıga gönderilir daha sonra dava açarsın varsa delillerini sunarsın şahitlerde çok önemli kuzum

İlk önce karakola gidip şikayet dilekçeni vericeksin o dilekçe savcılıga gönderilir daha sonra dava açarsın varsa delillerini sunarsın şahitlerde çok önemli kuzum
Ne delilim var ne şahidim kuzum, delil toplamak için kendimi kurban etmem gerekecek

Onların kk üyeliğimi bulabilme olasılığı ne kadar?

hiç üzülme annen seni düşünseydi sana bu teklifte bulunmazdı yüzde yüz o pislik adam diyordur belki de.!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…