Belirsizlik sıkıntı evet hele çocuklara yansıtmamak için sarfettiğim çaba da yorucu oda uğraşıyor bu konuda. Şuan bşr ayrılık yıkıklığı önüme koyduğum her hedefi yerle nir edebilir depresyon moduna sürğklüyebilir beni şuan allaha sığınıp bana güç versin diyip hedeflerime yürümeliyimbu kararsızlık seni hasta edecek...sonucu ne olursa olsun bir karar ver...o yolda ilerle...Allaha havale et ve sonucu ona bırak...düşünme nedendi..niçindi diye...senin bi suçun yok aldatılmakta...çok güzel ve iyi kadınlar hep aldatılmıştır genelde...kendini çocuklarına yönlendir, adamda ne hali varsa görsün...eden bulur merak etme...
Aslında aldatılmak öyle birşey ki telrarı olursa aynı yerden kırılmıyorsunuz tekrar çünkü o saflık bir kere de yıkılıp gidiyor tertemiz olan herşey bitiyor yani bunun düzelmesi mümkün değil çünkü ben artık onun elini tutamıyorum çünkü içimde kelebekler varken şimdi kap kara bir yıkılmışlık ve onun geçmesi mümkün değil hafızamı yitirmem lazım o beni kaybedeceğine üzülmeli ben 8 yıllık evliliğimde elimden geleni yaptım evet çol sinirlendiğim dönemler oldu beni çektiği dönemler oldu ama bir kere kafamı kaldırıp kimseye bakmadım acaba başka biri olsaydı nasıl olurdu diye düşünmedim.dışarıya bakarsan herkes aldatabilir... bu vicdan rahatlığı en güzel şeyInsan neyi yaşayamam diyorsa yaşıyor evlilik öyle bi şeyki insan bazen kendine hayret edebiliyor nasıl diyosun kendi kendine kestirip atmak gerçekten zor bisey
Insallah eşiniz ders alıp pişmanlığını size hissettirir akışına bırakın bebekler büyüyene kadar biraz sinsice olmanız lazım malesef herşey yolunda ise sorun yok eğer tekrarı olursa zaten affedilecek yani yok yani hamdım,pistim
Aslinda su an En güzel duyguları yıllari yasaycaginiz dönem iki evladiniz olmuş sağlıklı sihatli neyin azgınlığı bu macera aramak mi nedir maksat heyecan yaşamak miAslında aldatılmak öyle birşey ki telrarı olursa aynı yerden kırılmıyorsunuz tekrar çünkü o saflık bir kere de yıkılıp gidiyor tertemiz olan herşey bitiyor yani bunun düzelmesi mümkün değil çünkü ben artık onun elini tutamıyorum çünkü içimde kelebekler varken şimdi kap kara bir yıkılmışlık ve onun geçmesi mümkün değil hafızamı yitirmem lazım o beni kaybedeceğine üzülmeli ben 8 yıllık evliliğimde elimden geleni yaptım evet çol sinirlendiğim dönemler oldu beni çektiği dönemler oldu ama bir kere kafamı kaldırıp kimseye bakmadım acaba başka biri olsaydı nasıl olurdu diye düşünmedim.dışarıya bakarsan herkes aldatabilir... bu vicdan rahatlığı en güzel şey
Şu aşamada şu söylediğin gözlerinde ki ışığı söndürme yi kendime çok söyledim söndü canlanmıyor elimden geleni yapıyorum ama aldatılmışlık insana ciddi trnva yaşatıyor. Maddi durumum yerinde çok şükür ama ailem arkamda değil. Yani aman aman rahat yaşayamam belki ama kimseye muhtaç olmam. Zorlu ğum ne olacağını söyliyim çok açık gözüküyr bu adamla düşman olurum ailemde her fırsatta adamı sıktın oda kaçtı modunda olur benim arkamda duracaklarına yani ben ayrıldığımda çocuklarım baba dediğinde modern bir şekilde konuşabileceğim biri olmaz sürekli suçlamalara mağruz kalırım diyorum ya dilli değilim hakkımı da savunamam... ki biz bir kez mahkemeden döndük onun ailesi bana düşman sanırdın ben aldattım o şahıs bana düşman... işim zor bunlarla nasıl başedeceğimi düşünüp öyle ayrılmam lazımÇalışıyorum dediniz , çocuklara kim bakıyor , maddiyat iyimi . Yani siz çalışırken çocuklar zor durumda kalıyor mu maddi manevi. Ayrılırsaniz siz başkasıyla evlenir misiniz?
Bu soruları cevaplayin önce . Evlenmeyip sadece çocuk büyütecekseniz ozaman birlikte büyütun çocukları , yani aldadip bide ödül alıyor bu adamlar . Haftanın 5 günü gönlünü eyliyor , hafta sonu gidip annenin baktığı çocuğu gezdiriyor. Ha aynı evde olacaksanizda kendinizi ezdirmeyin dik durun.
Maddi manevi bu adama ihtiyacım yok diyorsanız da arkanıza bile bakmayın !!!
Üzülme arkadaşım seni saymayani sen hiç sayma , Rabbim evlatlarına sağlık versin, Silkelen kendine gel , insanların birbirini sevmesi güzellikle alakalı değil ,dik dur gözlerin parlasin önce evlatların mutlu gorsun seni , onlar annenin ifadesine göre durum değerlendirmesi yapar. Sen böyle cokersen adamın pişman olasi varsada olmaz.
belki kendinize daha iyi bir hayat kurabilirsinizÇalışıyorum
Neyimiz eksikti ben de merak ediyorum ama benim aradığım o aşk evliliği yok sanırım o kadar güzellerki sağlıklı sıhhatli derdin ne insanlar evlat sahibi olmak için neler yapıyor insanlar neler ile uğraşıyor hastalıktı şuydu buydu bir ikş güzel söze nasıl kandında onca yılı birkaç güne bir kaç söze değişebildin ama bunu sorgulamak çok anlamsız geliyor artık ben ce ben fazla geldim ona ayrılsa pişman da olmaz ki adam düşman oluyor beni suçlu görüyor ee vicdan bu da bir susarsa konuşacak çünküAslinda su an En güzel duyguları yıllari yasaycaginiz dönem iki evladiniz olmuş sağlıklı sihatli neyin azgınlığı bu macera aramak mi nedir maksat heyecan yaşamak mi
Insanın sevgi dolu ışıldayan gözlerini bir anda kör etmek aslında telafisi yok düşünün bir araçla kaza yaptınız satarken hasar kayıtlı diyoruz yapilip eski haline geldiği halde insanlardaki hasar kaydı miktarı hemde en sevdiklerinden
Bilmiyorumbelki kendinize daha iyi bir hayat kurabilirsiniz
Ben onlara fırsat vermedin diye yazdım, yolumu açınca tahatlıyorlar. Bu şekil devam etsin parasını pulunu toparladın sonra Allah kerim.Yapmayın!!
Böyle bir konuda bu örnek verilir mi Allah aşkına?
bazen okuyoruz goruyoruz adam artik arkadasiz nasil olsa diyip o kadini eve bile getirebilir emin olun boyle insanlar varBilmiyorum
He zaten arkadaşlarmış ben fesat düşünüyormuşum kimse benim yuvama birşey yapmıyormuş ben kendim yıkıyormuşum hikaye... herşey olabilir beklerimbazen okuyoruz goruyoruz adam artik arkadasiz nasil olsa diyip o kadini eve bile getirebilir emin olun boyle insanlar var
anlatımınız biraz karışık olmuş..boşanmayı düşünüyormusunuz..Belirsizlik sıkıntı evet hele çocuklara yansıtmamak için sarfettiğim çaba da yorucu oda uğraşıyor bu konuda. Şuan bşr ayrılık yıkıklığı önüme koyduğum her hedefi yerle nir edebilir depresyon moduna sürğklüyebilir beni şuan allaha sığınıp bana güç versin diyip hedeflerime yürümeliyim
adamların nasıl nankör olduklarını biliyorum yani bu örnek beni üzmedi ki zaten çevremde dolu. Benim konuşmam üzerine arkadaş bu yorumu yaptı olabilir asla olmaz dememYapmayın!!
Böyle bir konuda bu örnek verilir mi Allah aşkına?
Pardon baya karışık olmuş... kısaca hedeflerim yönünde ilerliyorum şuan ayrılık aşaması ve sorunları beni engelleyebilir bazı şeyleri kaçırmama sebep olabilir. Mesela önümde bir sınav var ona odaklanmalıyım. Boşanmayı düşünüyor musunuz sorusuna gelince evet ama nasıl güçlü çıkabilirim onun peşindeyimanlatımınız biraz karışık olmuş..boşanmayı düşünüyormusunuz..
Allah yardımcınız olsun Rabbim kimseyi darda bırakmasın umarım esinizde aklını başına alır yuvasının kıymetini bilir tekrarı olmazsa en azından birazda olsa diner söner duygular unutulmaz içinden çıkmaz insanin içinden işte insanın duyguları bir bir yok oluyor böyle güçlü olun dik durun aklıma takılan aileniz neden bu durumu hoş görüyor bunlardan cesaret bulabilir kendi ailesi ne diyorNeyimiz eksikti ben de merak ediyorum ama benim aradığım o aşk evliliği yok sanırım o kadar güzellerki sağlıklı sıhhatli derdin ne insanlar evlat sahibi olmak için neler yapıyor insanlar neler ile uğraşıyor hastalıktı şuydu buydu bir ikş güzel söze nasıl kandında onca yılı birkaç güne bir kaç söze değişebildin ama bunu sorgulamak çok anlamsız geliyor artık ben ce ben fazla geldim ona ayrılsa pişman da olmaz ki adam düşman oluyor beni suçlu görüyor ee vicdan bu da bir susarsa konuşacak çünkü
o kızgınlık aslında size güç ve hırs vermeli diye düşünüyorum...Sizin değerinizi bilmemiş ve sizi sevmeyen biri için acı çekmeyin bence...Pardon baya karışık olmuş... kısaca hedeflerim yönünde ilerliyorum şuan ayrılık aşaması ve sorunları beni engelleyebilir bazı şeyleri kaçırmama sebep olabilir. Mesela önümde bir sınav var ona odaklanmalıyım. Boşanmayı düşünüyor musunuz sorusuna gelince evet ama nasıl güçlü çıkabilirim onun peşindeyim
Ailemin kafa yapısı eski erkek yapar kadın herşeye katlanır mantığı ayrıca kız olduğum için iki tane de çocuğum olduğu için boşanırsam iyi olmayacağını düşünüyorlar perişan olacağımı be ondan iyisini bulamayacağımı düşünüyorlarAllah yardımcınız olsun Rabbim kimseyi darda bırakmasın umarım esinizde aklını başına alır yuvasının kıymetini bilir tekrarı olmazsa en azından birazda olsa diner söner duygular unutulmaz içinden çıkmaz insanin içinden işte insanın duyguları bir bir yok oluyor böyle güçlü olun dik durun aklıma takılan aileniz neden bu durumu hoş görüyor bunlardan cesaret bulabilir kendi ailesi ne diyor
Aaa diyorum yaa herkes beni suçluyor pndan cesaret buldu zaten başta ilk öğrendiğimde ben yanlış yaptım modundaydı aşlesi destek olumca vede gaz verince ah oğlum ne çekti dediler ... ya ben derken kimse beni duymuyor çünkğ benim annem babam o masaya elini vurup arkaöda durmadıkları için en sonunda ailemle aama mesafe koyup beni daha ezmelerine musade etmicemAllah yardımcınız olsun Rabbim kimseyi darda bırakmasın umarım esinizde aklını başına alır yuvasının kıymetini bilir tekrarı olmazsa en azından birazda olsa diner söner duygular unutulmaz içinden çıkmaz insanin içinden işte insanın duyguları bir bir yok oluyor böyle güçlü olun dik durun aklıma takılan aileniz neden bu durumu hoş görüyor bunlardan cesaret bulabilir kendi ailesi ne diyor
İşte insanız nasıl sevmez düşüncesi kaybetmişlik Birazda insani hırs sanırım ben de hakediyordum sevilmeyi o kim oluyor da beni sevmiyor sevecek deli gibi pişman olacak mantığı ama Tabi ki böyle birşey olmuyor aşırı güçlü oluyorlar sanırım oda suçlu olduklarını kabul etmemek içino kızgınlık aslında size güç ve hırs vermeli diye düşünüyorum...Sizin değerinizi bilmemiş ve sizi sevmeyen biri için acı çekmeyin bence...
Gerçekten yazık yani can mi tatlı canan mi işte bu popo kalkışları bunlardan kaynaklı bir özgüven sen erkeksin pipin var oğlum ama sen kızsın olmaz ondan iyisini nerde bulacaksın Allahim bu kafa yapısı yeni nesil anne babalarda bari olmasınAaa diyorum yaa herkes beni suçluyor pndan cesaret buldu zaten başta ilk öğrendiğimde ben yanlış yaptım modundaydı aşlesi destek olumca vede gaz verince ah oğlum ne çekti dediler ... ya ben derken kimse beni duymuyor çünkğ benim annem babam o masaya elini vurup arkaöda durmadıkları için en sonunda ailemle aama mesafe koyup beni daha ezmelerine musade etmicem
günümüzde görüyonuzdur çevreyi...bazen adamlarada kızamıyorum, kadınlar artık o kadar cüretkarki, ne utanma , ne arlanma, hiç bir duygu kalmamış...İşte insanız nasıl sevmez düşüncesi kaybetmişlik Birazda insani hırs sanırım ben de hakediyordum sevilmeyi o kim oluyor da beni sevmiyor sevecek deli gibi pişman olacak mantığı ama Tabi ki böyle birşey olmuyor aşırı güçlü oluyorlar sanırım oda suçlu olduklarını kabul etmemek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?