Ne zorrrrrr....

Ayrılmayınca toparlayabiliyo musun?

Ayrılmayınca toparlayabiliyo musun?
Hayır bu şekilde toparlanmam mümkün değil bana psikolog aldatmaya varmış bşr evlilik bitmiş bir evliliktir demişti kesinlikle öyle görüyorum bende biten bir şeyi zorlama niyetinde değilim en azından minik kuzularımı biraz yola getireyim diyorum şu aşamada ben bu adama nasıl davranmalıyım ???

Bazı erkeklere de kızamıyorum mu? Kadınlar utanmaz, arlanmaz oldugu ıcın mı aldatıyor kocalar yani ne de güzel kılıf buldunuz.

Konu sahibi öncelikle sizi aldatan sizin kocanız, size karşı sorumluluğu olan kişi de yine kocanız.

Ve son yorumlarda gördüm hala arkadaşlar ama aralarında bir şey yok demişsiniz, hala nasıl arkadaş kalabilirler.
Boşanmayacaksınız anladığım kadarıyla ama en azından her gün daha da yıpranmamak için tamamen arkadaşlık ilişkisini de kesmesini isteyin. Kabul etmezse anlayın ki hala aralarında bir şeyler var. Umarım çok iyi olursunuz

Ev arkadaşı gibi davranın o zaman ne diyim bilemedim.. Bu sefer de tekrar aldatacak yani 2 kere 2 = 4.

Burda sorumluluğu kadına atmak mantıksız zaten o kadınların karakteri ile sorun varsa da beni ilgilendirmez beni aldatan dediğiniz gibi benim kocam sandığım adam bunun farkındayım. Arkadaş olarak kalma durumu değil yanlış anlamışsınız ilişkileri arkadaşlıkmış guya ben yanlış anlamışım arkadaşça da olsa görüşmüyorlar buna müsade etmem tabiki niye göz göre göre aldatılayım. Ayrılmayacaksınız diyorsunuz nerden biliyorsunuz neden bu kadar sert bir giriş yapmaya gereksinim duydunuz..

Ev arkadaşı gibi davranın o zaman ne diyim bilemedim.. Bu sefer de tekrar aldatacak yani 2 kere 2 = 4.
Olmasamda eğer aldatacaksa engel olamam ki ama öteki türlü yaparsa da aynı yerden kırılmam ki kendi bilir ben de daha da vicdanım rahat ayrılırım

Olmasamda eğer aldatacaksa engel olamam ki ama öteki türlü yaparsa da aynı yerden kırılmam ki kendi bilir ben de daha da vicdanım rahat ayrılırım
Zaten karı-koca durumunuz olmazsa ve sphbetiniz muhabbetiniz bi arada olmalarınız ev arkadaşlığı şeklinde olursa geldisine gittisine telefonuna da karışamayacaksınız ve asla naptığını bilemeyeceksiniz ki kırılasınız.. Ama eğer eşiniz rahip falan değilse olayın patlak verdiği zaman eski konularınıza bakarak ocak ayı falanmış.. Sanıyomusunuz ki sekiz aydır kocanız ilgisiz sevgisiz flörtsüz sekssiz yaşıyo bu kadar zamandır? Hiç sanmıyorum açıkçası

Ben insan değil miyim öyle bakarsak flörtsüz sevgisiz yaşıyorum ve ayrılırsam iki tane minik kuzumla baya sevgisiz flörtsüz birliltelik olmadan yaşamak zorundayım ... dediğim gibi çocukların ilk 1. Sınıfları zor olur okuması yazması bir tanede bebek kolay gelmiyor ve diyorum ya önğöde sınavım var duygusal çöküntüden çıkıp iyi olmalıyım ki iyi anne iyi insan olayım sabır bakalım nereye kadar

muhakkak senin de ihtiyacın var tüm bunlara ama erkekler işte bizim kadar iradeli olsaydı zaten senin de bi çoğumuzun da başına aldatılma diye bişey gelmezdi canım.. Onlar bi kere kimyasal olarak bile bizden çok çok farklılar.. Baba olmak onun dürtülerini bastırmıyo mesela ama kadınların geneli tüm sevgisini ilgisini çocuklarından alıp-vererek başka bişeye ihtiyaç duymadan da yaşayabiliyo.. Bu irade bize Allah tarafından bahşedilmiş bi lütuf.. En çok bu nedenle erkeklerden daha güçlü ve güveniliriz zaten.. Sen inşallah geçmişte yaşadıklarına ve bundan sonrakilere sabredebilirsin.. allah sabır versin diyebiliyorum sana en fazla.. Umarım gittiğin yol seni ve çocuklarını yıpratmaz sevgiler

Benim fikrim adam ruhen gitmiş kalan yıllarını bari heba etme 5 10 yıl sonra gitmek istese ayrılışınız daha zor olur yılların gitmiş yaşın ilerlemiş olur yürü ve önüne bak hayatını yaşa daha mutlu olabilirsin en azından

Off çok zor bir durum. Ben de aldatıldım. Ama 1,5 ve 4,5 yaşındaki iki çocuğumla gemileri yaktım. Boşandım. Sedece çocuklar için ev arkadaşlığına devam etmek.... nasıl zor bir durum. Ne zamana kadar devam eder böyle. Her geçen gün kendinizi tüketip bitirerek. Mekanik bir robot değilsiniz ki. Duygularınızı yok edip mantıkla yaşayamazsınız. Yaşanmışlıklar, aldatılma, devam edip etmediği şüphesi... Allah yardımcınız olsun.

Aynen ruhen giden bir adam var önüme bakmam gerekiyor...

Aynıyız peki ayrıldıktan sonra nasılsın tek başına üstünden gelebildin mi

Senin durumun şu; kocan seni aldatmış seni bitirmiş ama sen vazgeçmiyorsun. Onu hala seviyorsun, boşanmak istemiyosun. Olan biten bu yani, yoksa böyle ev arkadaşı modun da devam etmek gerçekten saçmalık. Adam seni tamamen terk etmeden bari sen boşanda ileride pişman olma. Birde onun hazımsızlığını yaşama.

Valla helal olsun bazı kadınların başı böyle çok dik işte. Bende aldatıldım çok zor olduğunu biliyorum ama sineye çekmemek çok güzel bişey.

Bir de o olursa hepten kötü merak ettim çocuğunuz varmıydı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…