Spor yapıyorsan kilo daha çabuk gidiyor. Ben spor yapmayınca veremiyorum. Ben de 17 kg verdim. 66 kg şu an. Leslie yapıyorum. Dün de yürüyüşe başladım. Bugün de gideceğim inşallah.Tartılmayı hiç istemiyorum.. 68 lerdeyimdir kesin.. ki 65 e inmiş kadınım benbu kaçamaklar daha önemlisi karışık ve sağlıksız beslenmek hem kilomu arttırdı hem egzamalarımı...
2019..2019 6 şu rakamlarla sana giriş yapacam dedim yaptım yine 6 lı rakamlala bitirince. Semi ama Max 63 min 60 olarakdaha azı yakışmaz bana boyun 1.68
Yapıyorum canım yapmaz olur muyum hiçSpor yapıyorsan kilo daha çabuk gidiyor. Ben spor yapmayınca veremiyorum. Ben de 17 kg verdim. 66 kg şu an. Leslie yapıyorum. Dün de yürüyüşe başladım. Bugün de gideceğim inşallah.
AynenKarışık yediğim zaman hayat kalitem düşüyor haftasınu kötü beslendim, gazman oldum çıktım kendimden iğreniyorum gerçekten. Tuvalette bile kaliteli boşaltım yapıyor insan güzel beslenince :)))
75.8 den 66ya düştüm. İlk bir iki hafta dikkat ederek sonra eliptik bisiklet çevirerek ve yaklaşık iki aydır da Leslie yaparak verdim. Günde 2 saate yakın spor yapıyorum genelde yapmaya çalışıyorum. Hedefim 54-55 kg inşallah. Saat yediden sonra yememeye çalışıyorum. Ben bu süreçte abur cubur yemeden genelde dikkat ederek verdim. Geçen yıl nisanda 83,6dan haziran sonuna kadar her gün yürüyerek ve eliptik bisiklet çevirerek 11 kg vermiştim. Yaz tatilinde devam ettiremedim. Sadece arada yürüyüş yapabildim. Tatilde ve otele de gidince iki ayda3 kilo alarak döndüm. Yeşil elma limonlu çay içiyorum öğün aralarında. Detoks çayı. En önemlisi bence akşam 7den sonra yememek ve spor. Yani ne kadar az yesem de sporsuz olmuyor.Yapıyorum canım yapmaz olur muyum hiç
Leslie yaptım squatgirl vs YouTube den istediğim videoyu açıp yaptım ama ben hep değişiklik arayan biriyim.. o yüzden hep değiştirdim şimdi hergğn 10 bin adım atıyorum bazen 20 oluyor vs.. ama bu Leslie gibi yerimde satarak yürümek dizlerime zarar verdi maalesef.. dışarı daha çok çıkmaya çalışıcam artıkyaz da geliyor neyse ki deniz falan derken güzel olacak herşey
Sen de kendinden bahseder misinneler yaptın zayıflamak için daha ne kadar yolun var planların projelerin neler
Kesinlikle. Akşam yenen şey direkt kilo. Gece aç uyuyunca o kilolar gidiyor.En önemlisi bence akşam 7den sonra yememek ve spor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?