AynenBiz artık anneyi z azcıkta kılomuz da olacak...degilmi
163 164 boyum kılom 65 benım gonulde 60 61 ısıtıyor bakalım ınsAllah..Aynençocumu oturtacak göbek yok zati
Senin boy kaç arkadaşım?
Ben böyle de memnunum o yüzden hırs yapmıyorum ama tabii gönül ister bir 63cük oda diyorum artık oğlanla parkta oynarken vs gider..
Her gün 10 bin adım eksik etmiyorum..
Gitmesi için çalışmamız lazım163 164 boyum kılom 65 benım gonulde 60 61 ısıtıyor bakalım ınsAllah..
Benim gobek var işte olmıyaydı ıyıydı hayırlısı olsun ne dıyelım gıder kılı verdıkce ınsaAllah
hadi gel arkadaşım beraber bi besmele çekip başlayalım.. hepi topu 4 kilo kalmış veririz onu da :) beraberce bir hedefe doğru gidelim :) kilomuz aynı boyumuzda çok yakın seninle :) uyumlu oluruz :)163 164 boyum kılom 65 benım gonulde 60 61 ısıtıyor bakalım ınsAllah..
Benim gobek var işte olmıyaydı ıyıydı hayırlısı olsun ne dıyelım gıder kılı verdıkce ınsaAllah
Evde on bın atım atılıyormu yaa leslıe yap canım dışarı cıkamıyotsanay bugün de hava çok güzel gibi ama esiyor.. bebekimle yürüsem mi napsaaammm... 10 bin adım ev içinde zorluyor ..
hadi gel arkadaşım beraber bi besmele çekip başlayalım.. hepi topu 4 kilo kalmış veririz onu da :) beraberce bir hedefe doğru gidelim :) kilomuz aynı boyumuzda çok yakın seninle :) uyumlu oluruz :)
Yürümek en güzel spor tebrik ederim2 hafta tuttum ben ama şu an müsait değilim malesef.. anladın sen
bitince hemen başlıcam inşallah.. sen tut ama hiç kaçırma derim :)
oğlanın emmesini bekliyorum emsin hemen sahile inicem yine :) dışarde gezmek çok güzel hem oğlan da hava alıyorbana da değişiklik oluyor
gittim geldim canım 8 bin oldu :)Yürümek en güzel spor tebrik ederim
MasaAllah Super ben de üc tane olunca anca onlara yetısıyorum baska ıse yaramıyorum bengittim geldim canım 8 bin oldu :)
sen ne yaptın
ah kuzumm :) 3 yavru mu var :) al onları da parka git olmaz mı :)MasaAllah Super ben de üc tane olunca anca onlara yetısıyorum baska ıse yaramıyorum ben
InsaAllah suan biraz rahatsız lar ıyılessınler düsünüyorumah kuzumm :) 3 yavru mu var :) al onları da parka git olmaz mı :)
Hoş geldinEvet.. geri döndüm
Leslie yaptım bugpn ama 5 bin adım oldu 45 dj yaptım.. ikindiden sonra oğlanlar sahil gezisi yapayım diyorum ama emin değilim bakalım
Ama tabii yeme konusu berbat.. hiç sormayın.. onu da düzene sokmak laxım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?