Anka Nirvana Pro Üye 25 Ekim 2008 52.629 114.829 1.223 11 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi hanmeli #281 hanmeli .!.: İnşallah iyi de biter Benim de iyi gibi gibi.. sadece bir dilim reçeli ekmek yedim.. ekmek çok tazeydi ya dayanamadım.. o kadar başka kaçamak olmadı çok şükür Genişletmek için tıkla... Bitebilirdi evet ben bu kadar iradesiz olmasaydım
hanmeli .!.: İnşallah iyi de biter Benim de iyi gibi gibi.. sadece bir dilim reçeli ekmek yedim.. ekmek çok tazeydi ya dayanamadım.. o kadar başka kaçamak olmadı çok şükür Genişletmek için tıkla... Bitebilirdi evet ben bu kadar iradesiz olmasaydım
hanmeli bebekli anne zayıflıyor :) Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2013 5.283 5.270 398 12 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi hanmeli #282 Anka .!.: Bitebilirdi evet ben bu kadar iradesiz olmasaydım Genişletmek için tıkla... Bitmedi mi... Benim de büskivi yedim ya.. sabahta artı 1 Gr çıktım.. Evde spor challenge falan bakmayı düşünüyorum YouTube dan.. koşu gibi hareketli şeyler belki gaza getirir.. şu 7 lerden kurtulsam bile kâr..
Anka .!.: Bitebilirdi evet ben bu kadar iradesiz olmasaydım Genişletmek için tıkla... Bitmedi mi... Benim de büskivi yedim ya.. sabahta artı 1 Gr çıktım.. Evde spor challenge falan bakmayı düşünüyorum YouTube dan.. koşu gibi hareketli şeyler belki gaza getirir.. şu 7 lerden kurtulsam bile kâr..
Anka Nirvana Pro Üye 25 Ekim 2008 52.629 114.829 1.223 12 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi hanmeli #283 hanmeli .!.: Bitmedi mi... Benim de büskivi yedim ya.. sabahta artı 1 Gr çıktım.. Evde spor challenge falan bakmayı düşünüyorum YouTube dan.. koşu gibi hareketli şeyler belki gaza getirir.. şu 7 lerden kurtulsam bile kâr.. Genişletmek için tıkla... Ben leslie yapıyorum arada. Ama çocuklardan çok fırsat olmuyor. Benim geçen hafta 75 Bu hafta 74,3 Haftaya hedefim 73 inşallah
hanmeli .!.: Bitmedi mi... Benim de büskivi yedim ya.. sabahta artı 1 Gr çıktım.. Evde spor challenge falan bakmayı düşünüyorum YouTube dan.. koşu gibi hareketli şeyler belki gaza getirir.. şu 7 lerden kurtulsam bile kâr.. Genişletmek için tıkla... Ben leslie yapıyorum arada. Ama çocuklardan çok fırsat olmuyor. Benim geçen hafta 75 Bu hafta 74,3 Haftaya hedefim 73 inşallah
hanmeli bebekli anne zayıflıyor :) Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2013 5.283 5.270 398 12 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi hanmeli #284 Anka .!.: Ben leslie yapıyorum arada. Ama çocuklardan çok fırsat olmuyor. Benim geçen hafta 75 Bu hafta 74,3 Haftaya hedefim 73 inşallah Genişletmek için tıkla... Ee maşallah yine yapmıyorım vs diyorsun ama gitmiş kilolar.. Ben leslie yapmak istemiyorum sıkıldım hep aynı videolar..adım sayar yükledim.. Şimdilik günde 5 bin adım ve 500 ip hedef koydum..ipi atladım adıma yeni başlıcam
Anka .!.: Ben leslie yapıyorum arada. Ama çocuklardan çok fırsat olmuyor. Benim geçen hafta 75 Bu hafta 74,3 Haftaya hedefim 73 inşallah Genişletmek için tıkla... Ee maşallah yine yapmıyorım vs diyorsun ama gitmiş kilolar.. Ben leslie yapmak istemiyorum sıkıldım hep aynı videolar..adım sayar yükledim.. Şimdilik günde 5 bin adım ve 500 ip hedef koydum..ipi atladım adıma yeni başlıcam