Maşallah kızEn güzeli akşam 7'den sonra asla yememek. Ben geçen yıl yürüyüşe giderken 5 buçuk gibi yeme işini bitiriyordum.7 gibi de yürüyüşe gidiyordum.Gelince zaten 9 oluyordu. O saatten sonra da yemiyordum. Üç ayda 11 kg vermiştim.
Boy kaç bacım58 kilo olsak nolur sanki
164 boyum. 67 kilo phofffBoy kaç bacım
Benim de hayallerim 58 ama 63 olsam şükür diyeceğim..
80den indim buralara yoruldum ya ...
Ya boyu uzatacaksın164 boyum. 67 kilo phofff
Bellı bir müddet ten sonra ınsn yoruluyor degill mi ne kadar oldu diyete bslıyalı yıne de buyuk basarım tebrik ederim....Boy kaç bacım
Benim de hayallerim 58 ama 63 olsam şükür diyeceğim..
80den indim buralara yoruldum ya ...
Şimdiye kadar kafama koyduğum her şeyi yaptım. Bunu da yapıcam inanıyorum kendime.Ya boyu uzatacaksınya da o kiloyu vereceksin bacım
Ben de 168.. veririz istesek .. ne yapmamız gerektiğini de çok iyi biliyoruz da işimize gelmiyor
Aynen.. sadece kararlı bir başlangıç lazım... Misafirlik de redetriğim pastaları bazen evde yapıp yiyorum yaŞimdiye kadar kafama koyduğum her şeyi yaptım. Bunu da yapıcam inanıyorum kendime.
Aynen bıkıyor gibi... 5 ay oldu benim.. az bir zaman belki ama hesaplarıma göre Nisan da 58 olacaktım... Ben hala 66 karda..Bellı bir müddet ten sonra ınsn yoruluyor degill mi ne kadar oldu diyete bslıyalı yıne de buyuk basarım tebrik ederim....
5 ay Super bır zaman bende emzırıyorım benım de bir ayı gectı ben bile sıkıldıgımı hıssedıyorım ama surec uzadıkça yeme duzenın dha cok oturuyor öyle düsünüyorum..bu noktada faydası var.72 kiloyla basladım 65 66 gıdıp geliyorum..bana bakarsan haftada 2 kılo verıyordum suan 63 e dogru gıtmelıydım..yolun yarısı tamam olmuş cok az klmıs fınişe sabret az dhaAynen bıkıyor gibi... 5 ay oldu benim.. az bir zaman belki ama hesaplarıma göre Nisan da 58 olacaktım... Ben hala 66 karda..
Ama inan buna da şükür çünkü yiyorum... Emzirmesem hepsi yağ olmuştu çoktan
Maşallah senin bebek ne kadarlık5 ay Super bır zaman bende emzırıyorım benım de bir ayı gectı ben bile sıkıldıgımı hıssedıyorım ama surec uzadıkça yeme duzenın dha cok oturuyor öyle düsünüyorum..bu noktada faydası var.72 kiloyla basladım 65 66 gıdıp geliyorum..bana bakarsan haftada 2 kılo verıyordum suan 63 e dogru gıtmelıydım..yolun yarısı tamam olmuş cok az klmıs fınişe sabret az dha
3.. bebegım 1 yasında elhamdülillah.. gobegım ve sımıtlerım var cok kotu duruyor cok sıkıntılı ıkı bölge bende fazlasıyla var ne yapacağımı bilmiyorum çMaşallah senin bebek ne kadarlık
Düzenn oturuyor zten de ara da tatile gidiyoruz anneme vs vs ya da misafirlik şu kırk gezmesi olayı oralar da da yiyorum.. ben yalnızken güzel yapıyorum diyet vs.. sadece sağlıklı olan şeyleri de çok yiyebiliyorum.. o yüzden şu 10 bin adım olayı sadece yediklerimi eritmeme yarıyor
Bölgesel çalışıp hiç yağ şeker tüketmemen lazım bildiğim kadarıyla.. neler yapıyorsun peki? Diyet spor ?3.. bebegım 1 yasında elhamdülillah.. gobegım ve sımıtlerım var cok kotu duruyor cok sıkıntılı ıkı bölge bende fazlasıyla var ne yapacağımı bilmiyorum ç
Menulerime dıkkat ediyorum hamur işi yok tatlı yok cay dn seker i cıkardım..Bölgesel çalışıp hiç yağ şeker tüketmemen lazım bildiğim kadarıyla.. neler yapıyorsun peki? Diyet spor ?
E maşallahMenulerime dıkkat ediyorum hamur işi yok tatlı yok cay dn seker i cıkardım..
Porsıyonları kuculttum makarna bulgur prinç ıkı ser kasık..
Sebze et kuruyemiş tüketmeye calısıyorum
Bol su içiyorum limonlu su içmeye calısıyorum...6
Öyle işte mekik yürüme plank yapmaya calısıyorm
65 kiloya kadar fustum 66 dıyelım hadı gıdıp geliyor cunku 5 kılom kaldı ınan oda gobekte gobekten 3 kılo versem tamam yeter bu banaE maşallahdaha ne olsun bence bunlardan bir sonuç kesin alırsın...
Aynen aynen arkadaşım ben de öyleyim.. balkş diyorum oğlan ayaklanınca peşinde koştururken veririm hiç olmazsa şimdilik kilomu koruyayım65 kiloya kadar fustum 66 dıyelım hadı gıdıp geliyor cunku 5 kılom kaldı ınan oda gobekte gobekten 3 kılo versem tamam yeter bu bana
Biz artık anneyi z azcıkta kılomuz da olacak...degilmiAynen aynen arkadaşım ben de öyleyim.. balkş diyorum oğlan ayaklanınca peşinde koştururken veririm hiç olmazsa şimdilik kilomu koruyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?