Neden 30lu yaşlardaki erkekler üniversitedeki kızlardan hoşlanıyor?

Erkekler citir bakiyor, kizlar da tabi maddi durumu onemseyenler de var ama mantikli ve olgun olmasini onemseyenler de var. Erkekler de cok gec olgunlasiyolar en azindan cogu oyle. Bence kizlara daha akli basinda geliyor. Benim de sevgilimde yas farki var. En cok olgunlugundan ve mantikli olmasindan etkilendim. Ha fikir farkliligi olmuyor mu? Oluyor elbette. Ama 6 yildir birlikteyiz bir sekilde ortada bulusuyoruz. Yasit olupta yine de anlasamayabilirdik te.

Ben gommedim valla ama erkekleri biraz gömmüş olabilirim Huyunu biliyorum çakalların ne yapayım. Tercih meselesine gelirsek evet, herkes kimseye zararı olmadan tercih yapabilir. Ama bazı gerçekler var söylenmeden geçilmez. Biri söylemez öbürü söylemez ama berisi söyler yani yapacak bir şey yok.

Tatlı tatlı yazmış bazıları ama yaşıtı kadın varken özellikle üniversiteli kız arayışındaysa pek masum gelmiyor nedense. Yani gözü açılmamış, hayat tecrübesi yok diye 20'lik kızla beraberdir. Hep böyle değil ama Karşıdaki kişiye, zihniyete göre değişir. Tercih meselesi

Son düzenleme:
Kesinlikle sonuna kadar haklısın sonuçta adamların karakteri belli. O kadar okumuş etmiş adam gidiyor kendisi 33 yaşında 18 yaşındaki kızla evleniyor sonra belirli aralıklarla çocuk yapıyor. kendi yaşına uygun biriyle evlense biyolojik saat yüzünden hemen çocuk yapacak ama bununla gezdi tozdu şimdi çocuk yapıyor.
Adam baya meslekli Almanya da eğitim görmüş kız ise lise terk şimdi 25 yaşında iki çocuğu var ama okuyacak liseyi

Arada 10+ yaş farkına takılmıyorum, zamanlama önemli. Benim ve Bissunicole nin örneğindeki herifler 18 yaş altı lise ogrencisini hedef aldı iğrenç bisey bu. 20 lik kızla 30 luk adam ne yaparsa yapsın. 2.adama pedofili demek de ne bileyim şoka girdim ya.

Yani abartmayın bence. Z kuşağı ve diğer kuşaklar arasında fark var tabi ki ama öyle keskin sıçrayış olmadı yani. Buraya sizin yaşınızdan küçük kadınlar da konu açıyor 35 yaşında ki de. Bu çok kişisel bir durum

Konu sahibi bence kompleks yaptı

Kız 18 yaş altı olmadığı sürece sorun yok, kalan şeyler kendi sorunları artık.

Daha kolay manipüle edilebilirler, hevesliler. 30 yaşından sonra aşk meşk fazla takılmıyo, kimse kimseyi öyle körkütük sevmiyor.
Ayrıca da gençlik göze hoş gelen bir şey yani. Takip etmek de ilişki kurmakla alakalı bir şey değil ki, gözüne hoş geliyodur bakıyordur. Bunun dışında 30 u geçkin adamların böyle ıvır zıvır takip etmesi yaştan bağımsız çiğ. Onun kafa 20 de kalmış.

Neden olmasın? Toplum olarak erkekler pek baskı altına alınamıyor. Yaş ilerledikçe herkes pörsüyor kırışıyor sarkıyor. Genç güzel birini istemekte ne var? Kafa olarak olgunluk beklemiyor olsak 25 yaşında genç yakışıklı bir erkeği de 40 yaş üstü pek çok kadının arzulayacağından hiç şüphem yok. Hele Türk erkeği tam rezalet 30undan sonra sarkık göbek kelleşen tipler falan.

yani bunu anlamak çok zor değil ki. adam işi gücü oturtmuş, geriye bi tek hatun kalmış. evlilik düşüncesi yoksa o yaşlardaki kızlar tam da ona göre, onun düşüncesiyle yani.

her şeyden önce o yaştaki kızlar tam eğlenme çağındalar.
genelde evlilik düşünmezler.
ilişkilere fazla anlam yüklemezler, çok ciddi bakmadıkları için adamı armudun sapı, üzümün çöpü diye diye değerlendirmez.
yaşar gider yani o gencecik enerjiyle.
o kapılıp gitmeler, aşık olmalar da genelde o yaşlarda oluyor. 30'dan sonra aşık olmak daha zor bence. benim aşık olmalarım hep 25 öncesinde kaldı mesela.
erkekler öyle bu kız bana uygun mu değil mi diye fazla düşünmüyor ki, yaşayıp geçiyorlar ve günümüz ilişkileri zaten çoğu şeyi ciddiye almama üzerine kuruluyor gibi.

Aynen öyle. Anlattığım olaylar yaşanırken lise öğrencisiydim. Öğretmen dediğim adamda kırklı yaşlarda idi.

Bu hırsıza tamam hırsız ama ev sahibi de evini korusun demek gibi birsey
Ama yani şimdi bende birini ararken kriterim o insanın okumuş olmasıydı kızın kriteri de onu rahat ettirecek biri demek ki . Ben bu durumda kendini kullandırma görmüyorum . Bir insan zengin biriyle evlenmek ,sevgili olmak isteyebilir bence yanlış olan bir durum yok . Kimi sevgilide paraya önem verir,kimi eğlenceli olmasına ,kimi başka bir şeye .

Biz başka şeylerden bahsetmişiz ok! Yoksa çokta umrumda değil benimde

Ya ben her kadin masumdur demedim aslında ama bir erkek evli değilse niye genç sevgili istemesin niye adama puhjh ahlaksız adam diyoruz . Belki adam kendinden genç kadın seviyor hayat enerjisi yüksek birilerini . Şimdi doğrusu bir çok kadın belirli bir yaştan sonra ilişki yaşarken tecrübeleri sağlam oluyor ayağını sağlam basıyor ilişkisinin temellerini düzgün istiyor adam belki tüm bunları istemiyor eğlenmek istiyor bekar kız da bekar suç yok bence

Ama kendinden genç enerjisi yüksek insan demek biraz tuhaf kaçıyor. Şu an ben 33 yaşındayım inanın 43 yaşında tanıdım bir abla var benden daha enerjik ve hayat dolu her anlamda :) yani bu biraz karakter meselesi.

Gönül meselesini geçtik belki adam aşık olmuştur bu olabilir ama genelde erkeklerin niyeti farklı oluyor.

33 yaşında biri hayatı tecrübe etmiştir daha doğrusu o gençlerin geçtiği yoldan çoktan geçmiştir , hem ilişkiye yön vermesi kolay hem gençlerin ortamında eğlenceden başka kaygı olmaması yani kısacası genç çıtır olsun elime göre olsun zamanında yapmak isteyip yasayamadiklarimi da yapar egomu tatmin ederim düşüncesinden kaynaklanıyor. Düşünce yapısı budur ama psikolojik olarak bakacak olursak o kişi benim için ergen kafali düşük kalitede bı insan olur . İstisnaları bilemem ama genelde duyduğum söyledikleri bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…