- 16 Haziran 2011
- 15.911
- 69.162
- 798
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
Konuşacak konu bulamamın nedeni kuşak farkı. Nedeni şıp diye buldum. Evet, adamın metresi kapıcı söyledi.
Rahatsız olduğum kafa yapısı bu işte.Ben 20 yaşındayken 31 yaşında birinden hoşlandım, arkadaş aramızı yaptı bana genç olman çok güzel 30 yaşında buruşmuş kadınlarla işim olmaz dedi. Şok oldum. 30 yaşlarda gayet genç yaşlar. O an çok soğudum ondan. Maalesef böyle düşünüp hatta bunu uyanıklık görüyorlar.. yanımda çıtır gezdiriyorum hesabı
Buruşmuş nedir ya valla bazı 30 yaşındakiler benden Daha fit kıskanıyorumRahatsız olduğum kafa yapısı bu işte.
Adam evli, kadın 2.kadın. Bu durumda ne oluyor? Ben gidip bunlar ne iş demedim. Evet aynen bir kadın olarak, kınıyorum, hoş bulmuyorum. Adam demese ben anlamıyor muyum?Apartman görevlisinin işi, bina sakinleri hakkında diğer bina sakinleriyle dedikodu yapmak değil.
34 yaşında genç bir kadınsınız. Bir başka kadına , bir adamın sözüyle "metres" gibi sözler söylemeniz doğru değil.
Arkadaşlarınız sizden ne kadar küçük ki kuşak farkı sorunu yaşıyorsunuz ?
Ay çok mantıklı.Çünkü o kişi 20 yaşındaki kişilerin gözünde tama yakın . İşi var ,arabası vardır eh bi de yakışıklı ise zaten o kızlar için tamam olabiliyor (genelleme yapmıyorum ) ayrıca o yaşların biraz aklı havada olması ile hoşlandığınız kişiye hayatı sorgulatmıyor , belki ciddi düşündürtmüyor.
Sizde işler tam tersi olacaktır .
( benim fikrim tabi bunlar )
Kesinlikle çıkarlarıyla doğru orantılı karar veriyor z kuşağıBen 24 eşim 31 yaşında çok uyumlu olduğumuzu düşünüyorum.
Ve gün gectikce görüntü olarak aradaki yaş farkı azalıyor sanki
Bir de şu konuya değinmek istiyorum hayatı tecrübe etmemis kandırması kolay falan yazanlar olmuş asla böyle değil, y kuşağına nazaran daha aklı başında çıkarlarıyla doğru orantılı kararlar vermekte çok başarılı bence z kuşağıistisnalar elbet vardır
Onlar da diyorlar ki, o yaştaki kızlar evliliği düşünmüyor. 30+üstü hemen evlenmek istiyor. Bunu bir de o genç kızlara sormak lazım tabii.Ay çok mantıklı.
Kızlarda işi gücü tamam, artık evlenmek istiyodur kafasındadır muhtemelen.Düzgün ilişki yaşıcakları umudundalardır ki illa aksi olucak değil her neyse
Dediğiniz her şeye katılıyorum.Hatta farklı açıdan baktım yazdıklarınızla.
Ek olarak şunları düşündüm gönül eğlendirmek, kendine göre artık hayatın balını yemeği düşünen, yetersizlik hissiyatı olan, kendini kendine bu şekilde kanıtlayan adamlar bunlar o zaman.
Yine uzak durmak lazım.Bitmez bunların kendini kanıtlama çabası, yeterli hissetme çabası.
Evet. Iyiki de böyleler. 90 lı yılların üniversite kuşağı gibi toz pembe bakmıyorlar ve kolay kandırılmıyorlar, kandırıyorlar.Kesinlikle çıkarlarıyla doğru orantılı karar veriyor z kuşağı
Kaç 90lı tanıdın toz pembe görenEvet. Iyiki de böyleler. 90 lı yılların üniversite kuşağı gibi toz pembe bakmıyorlar ve kolay kandırılmıyorlar, kandırıyorlar.
Ya bunlar var ya çok çakal biliyon mu? Kendi yaşıtları arasında tercih edilmiyorlar pek çoğu, tecrübeli bir kadın 2 aya ne mal olduğunu anlıyor bu tipitiplerin , bunlar da gözü açılmamış ceylan yavrusu aramaya çıkıyorlar. İğrenç.Oluyor katip oluyor. Yine aynı kişi olan benim öğretmenim yine başka bir kurumdan öğretmen bir arkadaşına benim bir arkadaşımı ayarlamaya çalıştı. Yapamadı başka bir arkadaşımı denedi. Mezun olmasak sıra ben de idi herhalde.
Okurum ablası z kuşağı cin gibi kandırılmaz….Ya bunlar var ya çok çakal biliyon mu? Kendi yaşıtları arasında tercih edilmiyorlar pek çoğu, tecrübeli bir kadın 2 aya ne mal olduğunu anlıyor bu tipitiplerin , bunlar da gözü açılmamış ceylan yavrusu aramaya çıkıyorlar. İğrenç.
Kaç 90lı tanıdın toz pembe gören
, kolay kandırılan nasıl genelliyorsun ?? He eşin galiba 90lı oradan bildin ….
24 yaşında evli ve hamile bayan mesleğiniz var mı?
Hahah bekledigim yerden cevap geldi hemende. Okumadım koca parası yiyorum hanimefendi gurur duyarsınız kendinizle artıkKaç 90lı tanıdın toz pembe gören
, kolay kandırılan nasıl genelliyorsun ?? He eşin galiba 90lı oradan bildin ….
24 yaşında evli ve hamile bayan mesleğiniz var mı?
Hahahahahahahahahahaa dıııtttt yanlış cevap meslek sahibi olmadan evlenip bebe yapanlarHahah bekledigim yerden cevap geldi hemende. Okumadım koca parası yiyorum hanimefendi gurur duyarsınız kendinizle artık
Buralarda çok geziiyorsunuz ya şöyle örnek vereyim en basiti buraya konu açanlara bakın hepsi 35 yas ustu çoğunun da meslegi elinde kendini ezdiren kadınlar
Burda çalışmayan herife kaçıp kaynana parasıyla beslenen, okurken ailesinden habersiz sevgilisi ile evlenip babasının yolladığı harçlıkla geçim yapan, sürtundüm hamile miyim konuları açan, ellesmek istedi musade etmedim uzun zamandır bana soğuk neden acaba konuları açan, eski sevgilim sevgilisi olmasına rağmen bütün durumlarima bakıyor neden acaba diye sabah akşam kafa patlatan y ve x kuşağı çok görmedim hayırlısı.Okurum ablası z kuşağı cin gibi kandırılmaz….
KesinlikleOnlar da diyorlar ki, o yaştaki kızlar evliliği düşünmüyor. 30+üstü hemen evlenmek istiyor. Bunu bir de o genç kızlara sormak lazım tabii.
Evet çünkü ozamanlar telefon yoktu hamile kalıp kalıp lise tuvaletlerinde düşük yapıyorlardıBurda çalışmayan herife kaçıp kaynana parasıyla beslenen, okurken ailesinden habersiz sevgilisi ile evlenip babasının yolladığı harçlıkla geçim yapan, sürtundüm hamile miyim konuları açan, ellesmek istedi musade etmedim uzun zamandır bana soğuk neden acaba konuları açan, eski sevgilim sevgilisi olmasına rağmen bütün durumlarima bakıyor neden acaba diye sabah akşam kafa patlatan y ve x kuşağı çok görmedim hayırlısı.
Burda birkac genç kızımız konu açıyor sürekli, İnternette kimle konuşsa gelinlik bakıyor onlara yönlendir görsünOnlar da diyorlar ki, o yaştaki kızlar evliliği düşünmüyor. 30+üstü hemen evlenmek istiyor. Bunu bir de o genç kızlara sormak lazım tabii.
Birkaç tane terminator görüp abartıyorsunuz durumu. O kadar da yaygın değildi bu durum. Mümkün mü öyle patır patır tuvalette çocuk düşürmek, insan ölür be.Evet çünkü ozamanlar telefon yoktu hamile kalıp kalıp lise tuvaletlerinde düşük yapıyorlardı
Hahah bekledigim yerden cevap geldi hemende. Okumadım koca parası yiyorum hanimefendi gurur duyarsınız kendinizle artık
Buralarda çok geziiyorsunuz ya şöyle örnek vereyim en basiti buraya konu açanlara bakın hepsi 35 yas ustu çoğunun da meslegi elinde kendini ezdiren kadınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?