- 30 Kasım 2019
- 12.391
- 39.748
- 598
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
Kesinlikle. Benim bu bahsettiğim hocam dönemin başlarında okuldan bir öğretmene yürüyordu kadın nişanlandı. Mecbur bıraktı kadına yürümeyi.Ya bunlar var ya çok çakal biliyon mu? Kendi yaşıtları arasında tercih edilmiyorlar pek çoğu, tecrübeli bir kadın 2 aya ne mal olduğunu anlıyor bu tipitiplerin , bunlar da gözü açılmamış ceylan yavrusu aramaya çıkıyorlar. İğrenç.
Bizimki orta boylu biraz cılız bir tipti, kapkara tenine neon yeşil tişörtleri geçiriyordu, tipi Allah affetsin yeşil cılız kurbağalar var ya ona benziyordu töbe töbe, kız da nasıl güzel bi sey, o herife nasıl baktı hayret ettik.Kesinlikle. Benim bu bahsettiğim hocam dönemin başlarında okuldan bir öğretmene yürüyordu kadın nişanlandı. Mecbur bıraktı kadına yürümeyi.Sonra kurum dışı birini buldu onunla nişanlandı ama o kadında nişanı attı. Anladı ne halt olduğunu galiba. Ve yaş olarak büyüktü biraz dediğim gibi geç eline mesleğini almış biri idi. Sonra ne oldu bilmiyorum artık.
Çay içiyorum püskürtcem şimdi ekrana.Bizimki orta boylu biraz cılız bir tipti, kapkara tenine neon yeşil tişörtleri geçiriyordu, tipi Allah affetsin yeşil cılız kurbağalar var ya ona benziyordu töbe töbe, kız da nasıl güzel bi sey, o herife nasıl baktı hayret ettik.
Evet çünkü ozamanlar telefon yoktu hamile kalıp kalıp lise tuvaletlerinde düşük yapıyorlardı
Zaten konuşmak için bakmıyordur o. Başka yerlerini konuşturmak için bakıyordurOnların beyni sulanmış. O pedofili, bence bu da. Bahsettiğim kişi iyi bir kariyeri olan bir kişi. Genç kızlar ya, ben bile konuşacak konu bulamam. Ya şöyle 30-40lı yaşlarda olsa neyse.
Olaylar çetelesi tutmadım sizin için malesef, z kuşağının daha bilinçli olduğunu belirtmeye çalışıyorum , sürtüşüp konu açıyorlarmış ya hani,Ne zaman yaşanmış bu olaylar ? Basına yansımış kaç olay var böyle ?
2 üye kendi aranızda konuşurken , yazdığınız bu olayın; konuştuğunuz konuyla ilgisi nedir ?
Ben şimdi burda 20 li yaslardaki kızlar niye gömülmüş anlamadım . O yaştaki bir kız evlenmek için işi gücü olan maddi durumu yerinde birini tercih edebilir . Sadece evlenmek için de değil olgun bir erkeği arabası olan ona daha çok imkan sağlayan erkeği de seçebilir .
Erkekler nasıl memur kadınları seciyorsa şu devirde bunu yapan kadın olunca niye kendini ya da bedenini pazarlıyor gözüyle bakılıyor ki ? O yaştaki erkekte belki otuzlu yaşlarında bir kadınla konuşunca hemen evlilik planı yapıyorsa istemiyor olabilir. Belki bir kaç yıl evlilik planı yoktur adamın onlarda biyolojik saat yok çünkü . Eminim otuzlarinda evlilik için kendi yaşlarına yakın insanlarla birlikte olan da vardır .
hahaha gerçekten öyle . Şimdi bende y kuşağı oluyorum ama niye Z kuşağındaki kızları gömüyoruzÜyelerin soyledikleri de doğru öyleleri de var ama sadece o orneklerden gidip gömmek bana da anlamsiz geliyor. 30 yaşina gelen herkes ermiş ve arada yaşit kişiler mukkemmel evlilikler yapmiyor. Ama daha once de buna benzer konu acilmisti ve yine pedofil vs kariştirip kavga cikmisti.
Herkese yetecek kadar erkek vardir bence, bunun için kavga etmeye ve hemcinsleri gömmeye gerek var mi?
Bunun değisik bir versiyonu daha var mesela kisa boylu kizlar uzun erkek istemesin diye aglamak ve gömmek.Cunku kendilerine kalmadigini dusunuyorlar galiba. Kim kimi hangi nedenle isterse istesin onunla olsun yani sanki kıtlık var.
hahaha gerçekten öyle . Şimdi bende y kuşağı oluyorum ama niye Z kuşağındaki kızları gömüyoruzparalarını yiyorlarsa onlar da yedirmesin . Eminim ki her kuşakta olduğu değişik ve bu işi mesleğe çevirmiş kızlar vardır . Bizlerde yok muydu yani . Reşit olmuş üniversite okuyan bir kızın 34 yaşında bir adamla ilişkisi olması niye legal değilmis ki? Yani 34 yaş ne bileyim gayet genç geliyor bana önceden o yaşta insanların boyu kadar çocuğu oluyormus ama devir değişti .
Eminim herkes yaşına ve yaşam tarzına uygun birini bulabilir .
Evet ya şimdi düşünüyorum biz ikimizde işsizdik nisanlandik eşimle kötü mü olurdu şimdi benden büyük olsa evi olsa arabası olsa işi olsaydıBen de Y kuşagiyim. Bizde de vardi totosundaki pedine kadar adama aldiranlar vs.
Herkese göre en mukkemel evlilik yaşi kendisinin evlendigi yaş, en mukkemmel yaş araligi kendi eşiyle arasindaki yaş. Yapacak bir şey yok.Herkes kendi zamanini yaşar.
Olaylar çetelesi tutmadım sizin için malesef, z kuşağının daha bilinçli olduğunu belirtmeye çalışıyorum , sürtüşüp konu açıyorlarmış ya hani,
O zamanlarda bu teknoloji olsa bu foruma kimbilir ne konular açılırdı. kıyaslama üzerine yazdım ben onu
hahaha gerçekten öyle . Şimdi bende y kuşağı oluyorum ama niye Z kuşağındaki kızları gömüyoruzparalarını yiyorlarsa onlar da yedirmesin . Eminim ki her kuşakta olduğu değişik ve bu işi mesleğe çevirmiş kızlar vardır . Bizlerde yok muydu yani .
Kariyerle bunun ilgisi yokOnların beyni sulanmış. O pedofili, bence bu da. Bahsettiğim kişi iyi bir kariyeri olan bir kişi. Genç kızlar ya, ben bile konuşacak konu bulamam. Ya şöyle 30-40lı yaşlarda olsa neyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?