Neden 30lu yaşlardaki erkekler üniversitedeki kızlardan hoşlanıyor?

Onların beyni sulanmış. O pedofili, bence bu da. Bahsettiğim kişi iyi bir kariyeri olan bir kişi. Genç kızlar ya, ben bile konuşacak konu bulamam. Ya şöyle 30-40lı yaşlarda olsa neyse.
Çoğunun beyni falan sulanmamış valla. Gayet yerinde akılları. 🙄 Dediğiniz durumunda iyi bir kariyer ile alakası yok zaten. Siz konuşacak konu bulamazsınız ama adam sevişecek konu bile bulur yani... Maalesef.

33 yaşında birinin 20li yaşlardaki üniversiteli kızlarla ilgilenmesi pedofili değildir, abartmayın bence. Kavramları karıştırıyorsunuz.

Kızlarla arasındaki yaş farkı, kulvar farkı falan derken, hoş görünmüyor evet ama gayet açık değil mi adamın ilgi alanı ve tarzı? Kariyerle işle güçle alakası yok bunun. Kişilik ve kafa yapısıyla alakalı.
Uzak durmakta fayda var.

33 yaşında birinin 20li yaşlardaki üniversiteli kızlarla ilgilenmesi pedofili değildir, abartmayın bence.
Hoş görünmüyor evet ama gayet açık değil mi adamın ilgi alanı ve tarzı? Kariyerle işle güçle alakası yok bunun.
Orada pedofili derken benim dedelerin genç kızlara sulanıyor dememden bahsetti sanırım. Gerçi o da pedofili değil zaten.

Evet hanımlar. Neden böyle? Hoşlandığım kişi 33 yaşında, takip ettiği kızlar üniversite öğrencisi ikoncan kızlar.
Çünkü o kişi 20 yaşındaki kişilerin gözünde tama yakın . İşi var ,arabası vardır eh bi de yakışıklı ise zaten o kızlar için tamam olabiliyor (genelleme yapmıyorum ) ayrıca o yaşların biraz aklı havada olması ile hoşlandığınız kişiye hayatı sorgulatmıyor , belki ciddi düşündürtmüyor.

Sizde işler tam tersi olacaktır .

( benim fikrim tabi bunlar )

Orada pedofili derken benim dedelerin genç kızlara sulanıyor dememden bahsetti sanırım. Gerçi o da pedofili değil zaten.
Basbaya pedofoli kızı yaşındakileri geçtim torunu yaşındakilere göz diken ırz düşmanı moruklar var sorsan hepsi namazında niyazında vaazında

Evet hanımlar. Neden böyle? Hoşlandığım kişi 33 yaşında, takip ettiği kızlar üniversite öğrencisi ikoncan kızlar.
33 yaşındaki adamın dengi olan kadın onun ne mal olduğunu bir çırpıda anlar ama yeni yetme kızlarımız maalesef daha saf oluyor niyeti iyi olan için fazla yaş farkı bildiğiniz nesil farkı var arada uzak durun.

Basbaya pedofoli kızı yaşındakileri geçtim torunu yaşındakilere göz diken ırz düşmanı moruklar var sorsan hepsi namazında niyazında vaazında
Pedofili için 18 yaşından küçük olması gerekmiyor mu kanunlara göre ? Evet hoş değil ama pedofili diyemem ben onlara.

Niyeti bellidir zaten çıtır kız derdinde 😂😂 ay o degil de ben eşimle üniversite döneminde tanıştım o 27 yaşındaydı o zaman benle tanışmadan önce bizi tanıştıran kişiye çoluk çocukla ugraşamam demişti haspam sanki yalvaran vardı ona 😂😂😂

Gerçi ben lisede iken bir hoca kendi öğrencisine yürüyordu mesela. Adamda kırklı yaşlarda idi... Of sabah sabah kötü oldum yine.
Bizim akraba da öğretmen, öğrencisiyle evlendi. Ama 30 yıl önce. Şu an garip geliyor. Kendimi düşünüyorum, konuşacak konu bulamam.

Bir de şunu duydum, onlar taze, cahil, kimseyle ilişkisi olmamıştır.

Bizim akraba da öğretmen, öğrencisiyle evlendi. Ama 30 yıl önce. Şu an garip geliyor. Kendimi düşünüyorum, konuşacak konu bulamam.

Bir de şunu duydum, onlar taze, cahil, kimseyle ilişkisi olmamıştır.
Çoğunun amacı konuşmak olmuyor zaten. Dediğiniz gibi küçük hayatı görmemiş , yönetmek kolay...

Back
X