- 25 Mart 2022
- 897
- 800
- 23
- Konu Sahibi showingnoemotions
Evet hanımlar. Neden böyle? Hoşlandığım kişi 33 yaşında, takip ettiği kızlar üniversite öğrencisi ikoncan kızlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onların beyni sulanmış. O pedofili, bence bu da. Bahsettiğim kişi iyi bir kariyeri olan bir kişi. Genç kızlar ya, ben bile konuşacak konu bulamam. Ya şöyle 30-40lı yaşlarda olsa neyse.O da bir şey mi ? 60 - 70 yaşında dedeler genç kız peşinde.![]()
Çoğunun beyni falan sulanmamış valla. Gayet yerinde akılları.Onların beyni sulanmış. O pedofili, bence bu da. Bahsettiğim kişi iyi bir kariyeri olan bir kişi. Genç kızlar ya, ben bile konuşacak konu bulamam. Ya şöyle 30-40lı yaşlarda olsa neyse.
Orada pedofili derken benim dedelerin genç kızlara sulanıyor dememden bahsetti sanırım. Gerçi o da pedofili değil zaten.33 yaşında birinin 20li yaşlardaki üniversiteli kızlarla ilgilenmesi pedofili değildir, abartmayın bence.
Hoş görünmüyor evet ama gayet açık değil mi adamın ilgi alanı ve tarzı? Kariyerle işle güçle alakası yok bunun.
Hayır, "o pedofili, BENCE BU DA" demiş.Orada pedofili derken benim dedelerin genç kızlara sulanıyor dememden bahsetti sanırım. Gerçi o da pedofili değil zaten.
Pardon dikkatli okumamışım demek ki görmedim o kısmını. Haklısınız.Hayır, "o pedofili, BENCE BU DA" demiş.
Çünkü o kişi 20 yaşındaki kişilerin gözünde tama yakın . İşi var ,arabası vardır eh bi de yakışıklı ise zaten o kızlar için tamam olabiliyor (genelleme yapmıyorum ) ayrıca o yaşların biraz aklı havada olması ile hoşlandığınız kişiye hayatı sorgulatmıyor , belki ciddi düşündürtmüyor.Evet hanımlar. Neden böyle? Hoşlandığım kişi 33 yaşında, takip ettiği kızlar üniversite öğrencisi ikoncan kızlar.
Basbaya pedofoli kızı yaşındakileri geçtim torunu yaşındakilere göz diken ırz düşmanı moruklar var sorsan hepsi namazında niyazında vaazındaOrada pedofili derken benim dedelerin genç kızlara sulanıyor dememden bahsetti sanırım. Gerçi o da pedofili değil zaten.
Yine pedofili olmuyor. Genç kız diye kastettiğim üniversite çağında insanlardı. Etik mi ? Değil benim midemi bulandırıyor mesela.Her iki durumu da kastettim. Kız 30 adam 40-50 olsa neyse. İkisi de hayatı bir şekilde tecrübe etmiştir.
33 yaşındaki adamın dengi olan kadın onun ne mal olduğunu bir çırpıda anlar ama yeni yetme kızlarımız maalesef daha saf oluyor niyeti iyi olan için fazla yaş farkı bildiğiniz nesil farkı var arada uzak durun.Evet hanımlar. Neden böyle? Hoşlandığım kişi 33 yaşında, takip ettiği kızlar üniversite öğrencisi ikoncan kızlar.
Pedofili için 18 yaşından küçük olması gerekmiyor mu kanunlara göre ? Evet hoş değil ama pedofili diyemem ben onlara.Basbaya pedofoli kızı yaşındakileri geçtim torunu yaşındakilere göz diken ırz düşmanı moruklar var sorsan hepsi namazında niyazında vaazında
Niyeti bellidir zaten çıtır kız derdindeEvet hanımlar. Neden böyle? Hoşlandığım kişi 33 yaşında, takip ettiği kızlar üniversite öğrencisi ikoncan kızlar.
Bizim akraba da öğretmen, öğrencisiyle evlendi. Ama 30 yıl önce. Şu an garip geliyor. Kendimi düşünüyorum, konuşacak konu bulamam.Gerçi ben lisede iken bir hoca kendi öğrencisine yürüyordu mesela. Adamda kırklı yaşlarda idi... Of sabah sabah kötü oldum yine.
Çoğunun amacı konuşmak olmuyor zaten. Dediğiniz gibi küçük hayatı görmemiş , yönetmek kolay...Bizim akraba da öğretmen, öğrencisiyle evlendi. Ama 30 yıl önce. Şu an garip geliyor. Kendimi düşünüyorum, konuşacak konu bulamam.
Bir de şunu duydum, onlar taze, cahil, kimseyle ilişkisi olmamıştır.