- 22 Ağustos 2011
- 919
- 102
- 73
- Konu Sahibi mutluluk06
-
Acik acik sorun bence...
Hayatim boyle israrla git diyorsun ben uzuluyorum...seni cok mu sık bogaz ediyorum, çok mu sıkılıyorsun benimle vakit gecirirken diyin. Gozlerinizi gozlerine dikin, alt dudaginizida kedi yavrusu gibi sarkitin
yok ısrar etmedi,ben neden gitmemi istiyorsun dediğimde ailen için dedi,ben gitmicem dedim tatm nasıl istiyosaan öyle yapalım dedi
madem ısrarcı değil kötüye yormayın o zaman
belki de sürekli kendi ailesiyle iç içe olduğun için bayramda ailenle kalmanı istiyordur
eğer ki bir daha konusunu açarsa bayramda ayrı takılmak istemiyorum biz bi aileyiz dersin
biraz daha ısrar ederse o zaman şüphelenmekte haklısın gözlemlersin
yok ısrar etmedi,ben neden gitmemi istiyorsun dediğimde ailen için dedi,ben gitmicem dedim tatm nasıl istiyosaan öyle yapalım dedi
bence kendince jest yapmış adam ailenle daha çok görüş diye ısrarda etmemiş dert etcek bişey yok gibi geldi bana
Galiba ben olsam, ben de şüphelenirdim.
Git, bayramın 2. günü dön bakalım pat diye eve. Ya da hiç gitme, bir arkadaşında kal, gece eve gel
Ben pat diye dönerdim sanırım gidersem.
Ya da hiç gitmem, birlikte gitcez diye tuttururum.
Çok mu iyimserim bilmiyorum ama ben böyle söylemesinde bir kötü niyet göremedim, dediği gibi ailenle vakit geçirmen için söylemiştir. Yeni evlisiniz sanırım sizde ayrı bayram geçirmek istemediğinizi söyleyin.
geri dönme işini yapamam da,gitmeyebilirim ama beni sevmiyomu acaba gönderiyo,insan özlemez mı eşini
Bir konuda, boşanmakla ilgili bir konuda, siz de boşanma derecesinde olduğunuzu söylemişsin.
Anladığım kadarıyla arada soğukluklar ve gerginlikler var.
O yüzden sizi 5 günlüğüne göndermesini de içerliyorsunuz. Ve bence çok haklısınız.
Yanlış yönlendirmek istemiyorum ama benim aklıma hemen, eve başkasını mı atacak? düşüncesi geldi.
Yani siz , siz olun gitmeyin.
Ben de paranoya yapmak istemedim ama yalnız değilmişim.
Ben de böyle düşünüyorum.
sordum ailenle vakit geçirirsin dedi zaten nerdeyse her hafta gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?