Belki sana açık açık söyleyememiştir de kendi yaptığı hatayı yapmanı istemiyordur diye düşündüm ben. Benim ablam da çok erken yaşta hamile kaldı ve işi bırakmak zorunda kaldı sağlık nedenlerinden dolayı. Şu an çok pişman. Bana bütün genç kızlığım ve evliliğim boyunca aynı telkinlerde bulundu. Ben de hayatı gerçekten dolu dolu yaşayan, arkasında pişmanlık bırakmamış biriyim. Yani bunun konuyla alakası yok. Şu anda hamileliğime en çok sevinen kim dersen, ablam :)Kızlar merhaba özel bir hastanede çalşıyorum 7 ay oldu başlayalı..11 ay oldu evlenelide. Eşim ve ben bebek düşünüyoruz yavaş yavaş.. Neyse işe girdiğim yerdede çocuk istemiyorlar yeni başladıysan..
Bende geçen hafta ablama söyledim düşünüyoruz diye. EE sen çalışamazsın o zaman mide bulantıların olur. Acaba bir tatil daha mı yapsaydınız vs. vs. dedi. ( Düğünden sonra 3 kere tatil yaptık bu arada) Kendiside evlendi 3-4 ay sonra işi bıraktı.sonra çocuk oldu 3 yaşında çocuğu şimdi. Ben ona göre daha çok aktivite vs yaptım daha dolu yaşadım. Üzüldüm o şekilde söylemesine... daha çok moral vereceğine böyle demesine kırıldım.. Beni düşündüğündendir eminim ama bu şekilde söylemesi daha iyiydi. ( Zaten buna karışacağından da emindim aslında çünkü eşimle evleneceğimiz zaman ben kendim söyleyemedim anneme ispiyonladı çıktığı var diye :)
Bosyere takilmissiniz. Bende ailede en cok gezenim uniden beri gezmedigim sehir kalmadi. Esimlede yazin gezeriz bol bol. Farkli sehirlerde 2 3 gunluk tatillere cikariz.Kızlar merhaba özel bir hastanede çalşıyorum 7 ay oldu başlayalı..11 ay oldu evlenelide. Eşim ve ben bebek düşünüyoruz yavaş yavaş.. Neyse işe girdiğim yerdede çocuk istemiyorlar yeni başladıysan..
Bende geçen hafta ablama söyledim düşünüyoruz diye. EE sen çalışamazsın o zaman mide bulantıların olur. Acaba bir tatil daha mı yapsaydınız vs. vs. dedi. ( Düğünden sonra 3 kere tatil yaptık bu arada) Kendiside evlendi 3-4 ay sonra işi bıraktı.sonra çocuk oldu 3 yaşında çocuğu şimdi. Ben ona göre daha çok aktivite vs yaptım daha dolu yaşadım. Üzüldüm o şekilde söylemesine... daha çok moral vereceğine böyle demesine kırıldım.. Beni düşündüğündendir eminim ama bu şekilde söylemesi daha iyiydi. ( Zaten buna karışacağından da emindim aslında çünkü eşimle evleneceğimiz zaman ben kendim söyleyemedim anneme ispiyonladı çıktığı var diye :)
tatil ne alaka bir öneri?Kızlar merhaba özel bir hastanede çalşıyorum 7 ay oldu başlayalı..11 ay oldu evlenelide. Eşim ve ben bebek düşünüyoruz yavaş yavaş.. Neyse işe girdiğim yerdede çocuk istemiyorlar yeni başladıysan..
Siz kötü niyetli bakmışsınız. O bir şey karışmamış. İnsanlara fikrini sorup istediğiniz cevabı alamayınca onlara kötü kimse etiketi yapıştırmanıza gerek yok.
Çok istiyorsanız yapın çocuğunuzu ortanızda yatan yok.
Hamilelerin hepsi isten cıkıp tatil yapsın o halde.Kızlar merhaba özel bir hastanede çalşıyorum 7 ay oldu başlayalı..11 ay oldu evlenelide. Eşim ve ben bebek düşünüyoruz yavaş yavaş.. Neyse işe girdiğim yerdede çocuk istemiyorlar yeni başladıysan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?