neden acaba?

ablan böyle yaptığına pişman ki sana erken diyor kötü niyetli değil

ben de kardeşime bebek için acele etme, gez toz, 2 kişilik hayatın keyfini çıkar falan demiştim, ne pis bir insanmışım

Ablaniz firsatiniz varken biraz daha gezin demis. Ben öyle anladim. Bebek olunca da gezilir tabi de. Şimdiki kadar rahat olmaz o anlamda söylemiş.

Bu kadar alınmaya gerek var mı ki. .
Ablanız neticede.
Kimse kimsenin ne zaman bebek yapacağına karışmaz elbette abla sadece fikir belirtmiş.
Söylemeseydiniz o zaman .

Ben evlenince hemen yapmadım,çocuksuz olarak da evliliği yaşamak adına, düşünmedik.
Allah da nasip etmedi zaten hemen. .
Ben de kızkardeşime tavsiye etmişimdir. Gezin tozun, şuraya gidin burayı görün diye. .
Bebek olunca da gezdik ama iki kişi başka çocuklu başka . .
Bana kızmadı. . Alındığını da sanmam. .
Dert edinmeyin

4 yıl içinde 3 çocuk
iki çocukla çıldıranları sabredemeyenleri duydum 3 çocukla nasıl başedebiliyorsunuz.Allah kolaylıklar versin.

4 yıl içinde 3 çocuk
iki çocukla çıldıranları sabredemeyenleri duydum 3 çocukla nasıl başedebiliyorsunuz.Allah kolaylıklar versin.
Aminnn inşallah
Benimde huniyi takmam yakındır
İkinci gebeliğim sürpriz oldu bize plansızdı çünkü ve İKİZLERDİ :)
İnanılmaz bi zorluğun içindeyim ama Allahtan gelen herşeye de razıyım napim onlar uyuyunca dinleniyorum bu da bana yetiyor

kadın kötü bişey dememiş ki. bi tatil daha yapın demiş. yani senin dolu yaşamanı engelleyecek bişey de dememiş. buluttan nem kapmışsınız.

Kırılacak üzülecek bir şey göremedim. Ablanız sonuçta. Benim de ablam var ve tecrübelerine göre o da bana tavsiyelerde bulunur, yol gösterir. Buna alınmak saçma. Sizin kötülüğünüzü istemiyor sonuçta, ileride pişman olmamanız için yol gösteriyor, böyle düşünün. Ama zaten kararınızı verdiyseniz birilerine onaylatmaya çalışmanıza gerek yok.

Allah eksikliklerini göstermesin hiç bir zaman inşallah,çok mutlu olun ailece
Rabbim olmayanlara ve bana da nasip etsin

çok saçma bir konuşma olmuş ablanın ki. ona ne sizin yapacağınız çocuktan

Allah eksikliklerini göstermesin hiç bir zaman inşallah,çok mutlu olun ailece
Rabbim olmayanlara ve bana da nasip etsin
Aminnn inşallah
Şimdi yüreğim 3 e bölündü inşallah hiçbirinin ac8sını üzüntüsünü yaşanan hep mutlu oluruz
Ve inşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder
Kim bilir belki sizinde ikiziniz olur ooo değmesin keyfe:)

Allah mı söyletiyo :) ay inşallahhh çok tesekkur ederım

Alınacak bir mevzu göremiyorum.Olumlu tarafından bakmak lazım.

Benim takıldığım iş yeri ne karışır ki sözleşmemi yaptınız şu kadar zaman çocuk olmayacak diye. Ayda bir çalışanlarina aşı yapsın bari hayret birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…