ablan böyle yaptığına pişman ki sana erken diyor kötü niyetli değilKızlar merhaba özel bir hastanede çalşıyorum 7 ay oldu başlayalı..11 ay oldu evlenelide. Eşim ve ben bebek düşünüyoruz yavaş yavaş.. Neyse işe girdiğim yerdede çocuk istemiyorlar yeni başladıysan..
Bende geçen hafta ablama söyledim düşünüyoruz diye. EE sen çalışamazsın o zaman mide bulantıların olur. Acaba bir tatil daha mı yapsaydınız vs. vs. dedi. ( Düğünden sonra 3 kere tatil yaptık bu arada) Kendiside evlendi 3-4 ay sonra işi bıraktı.sonra çocuk oldu 3 yaşında çocuğu şimdi. Ben ona göre daha çok aktivite vs yaptım daha dolu yaşadım. Üzüldüm o şekilde söylemesine... daha çok moral vereceğine böyle demesine kırıldım.. Beni düşündüğündendir eminim ama bu şekilde söylemesi daha iyiydi. ( Zaten buna karışacağından da emindim aslında çünkü eşimle evleneceğimiz zaman ben kendim söyleyemedim anneme ispiyonladı çıktığı var diye :)
3 çocuğum var Rabbim bana acılarını yaşatmasın
Evlendik iki ay sonra hamile kaldım çok istiyorduk ikimizde
Şimdi benim için hayat evde çocuk bakmakla geçiyor
Tabiki evlatlarımı hiçbirşey e değişmem ama bazen keşke biraz evliliği yaşasaydım diyorum çünkü kocamla sarılıp film izlemeyeli 3 sene oluyor.4 yıllık evliyiz..
Ablanızda bu yüzden söylemiştir yanlış anlamayı bence
Aminnn inşallah4 yıl içinde 3 çocuk
iki çocukla çıldıranları sabredemeyenleri duydum 3 çocukla nasıl başedebiliyorsunuz.Allah kolaylıklar versin.
Kırılacak üzülecek bir şey göremedim. Ablanız sonuçta. Benim de ablam var ve tecrübelerine göre o da bana tavsiyelerde bulunur, yol gösterir. Buna alınmak saçma. Sizin kötülüğünüzü istemiyor sonuçta, ileride pişman olmamanız için yol gösteriyor, böyle düşünün. Ama zaten kararınızı verdiyseniz birilerine onaylatmaya çalışmanıza gerek yok.Kızlar merhaba özel bir hastanede çalşıyorum 7 ay oldu başlayalı..11 ay oldu evlenelide. Eşim ve ben bebek düşünüyoruz yavaş yavaş.. Neyse işe girdiğim yerdede çocuk istemiyorlar yeni başladıysan..
Bende geçen hafta ablama söyledim düşünüyoruz diye. EE sen çalışamazsın o zaman mide bulantıların olur. Acaba bir tatil daha mı yapsaydınız vs. vs. dedi. ( Düğünden sonra 3 kere tatil yaptık bu arada) Kendiside evlendi 3-4 ay sonra işi bıraktı.sonra çocuk oldu 3 yaşında çocuğu şimdi. Ben ona göre daha çok aktivite vs yaptım daha dolu yaşadım. Üzüldüm o şekilde söylemesine... daha çok moral vereceğine böyle demesine kırıldım.. Beni düşündüğündendir eminim ama bu şekilde söylemesi daha iyiydi. ( Zaten buna karışacağından da emindim aslında çünkü eşimle evleneceğimiz zaman ben kendim söyleyemedim anneme ispiyonladı çıktığı var diye :)
çok saçma bir konuşma olmuş ablanın ki. ona ne sizin yapacağınız çocuktanKızlar merhaba özel bir hastanede çalşıyorum 7 ay oldu başlayalı..11 ay oldu evlenelide. Eşim ve ben bebek düşünüyoruz yavaş yavaş.. Neyse işe girdiğim yerdede çocuk istemiyorlar yeni başladıysan..
Aminnn inşallahAllah eksikliklerini göstermesin hiç bir zaman inşallah,çok mutlu olun ailece
Rabbim olmayanlara ve bana da nasip etsin
Allah mı söyletiyo :) ay inşallahhhAminnn inşallah
Şimdi yüreğim 3 e bölündü inşallah hiçbirinin ac8sını üzüntüsünü yaşanan hep mutlu oluruz
Ve inşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder
Kim bilir belki sizinde ikiziniz olur ooo değmesin keyfe:)
Canı gönülden isterim bende inanın Rabbim tez zamanda iyi haberler versin size inşallahAllah mı söyletiyo :) ay inşallahhhçok tesekkur ederım
hımmm...ablan çocuğunu! Kıskanıyor
Alınacak bir mevzu göremiyorum.Olumlu tarafından bakmak lazım.Kızlar merhaba özel bir hastanede çalşıyorum 7 ay oldu başlayalı..11 ay oldu evlenelide. Eşim ve ben bebek düşünüyoruz yavaş yavaş.. Neyse işe girdiğim yerdede çocuk istemiyorlar yeni başladıysan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?