Neden anneler böyle?

kendi hayatlarini mahvettikleri yetmiyor kizlarinin da omrunu curutuyor geri kafali analar maalesef.. umarim kendi yolunuzu cizer kurtulursunuz hayirlisiyla...kolayliklar

Maalesef 1 yıldır boşanmayı bekliyorum çekişmeli sürüyor birikmis flan yok cadı kaynana evimden ziynetlerimi çaldı.
Dava sürüyor en çok yıpranan yine ben oluyorum.

Maalesef 1 yıldır boşanmayı bekliyorum çekişmeli sürüyor birikmis flan yok cadı kaynana evimden ziynetlerimi çaldı.
Dava sürüyor en çok yıpranan yine ben oluyorum.
Annenin gözü kör müydü yıllardır tanıdığı, içinde olduğu insanları bilmiyor muydu da seni evlendirdi? Herşey harikaydı,bunca sene uzaktan iyi aile tablosu çizdiler, söz nişan hiç kendilerini belli etmediler ama evlendin bir anda 3 ayda bosanacak hale mi geldin? Yoksa kendini mi yaktın? Ayrılmak istedin gerçek yüzlerini görünce annen 'nisan atamazsin' mi dedi?

Benim annem de ben ergenken ve ilk gençlik yıllarımda böyleydi. Çoook kavgalar ettik, şimdi 30 yaşındayım şimdi kendi soruyor yok mu biri diye. Şimdiki ilişkimiz ideal ama buraya kolay gelmedik. Anneniz laftan anlayan biriyse konuşacaksınız, anlatacaksınız anlayana kadar hem de. Benimki ılımlı idi zamanla konuşa konuşa bulduk yolunu. Ama benim annem akrabadır, el alemdir vs. diye değil, kendi canımı acıtırım diye çok evham yaptığı için üstüme gelirdi.
Bir de akrabayı el alemi çok önemseyen bir ebeveynin değer yargılarından şüphe ederim ben. Çocuğumun mutluluğu gelmeli önce, e o önce gelmiyorsa bu nasıl sevgidir?

Sinirlenirseniz “evet safım, anneme babama güvendim ve salak gibi sevmediğim halde, siz istiyorsunuz diye mal biriyle, akraba bir de evlendim. Ama sen de safsın böyle bir aileye kendi kızını gönderebildin anne diye”.

Aileyle mücadele siz artık büyüdüğünüzde biter.

Ciddiye almayın bir süre terapi alın.
Psikiyatri uzmanından randevu alın, gündüzleri kendinizi meşgul edin, mutlaka işe atanın. Sabahtan akşama evde anneyle oturmayın.

Annenize ben 1 yıl önce neysem şimdi de aynı . Evlenmeden önce nasılsam şimdi farklı değiliz dersiniz.

Ama anlamadığım şu aileniz önerdi diye nasıl biri ile evlendiniz?

Senede bir kez ya gördüğümüz yada hiç görmediğimiz bir akrabaydi çokta güzel dışarı oynadılar insanların içine girmeyince bilemiyorsun.
Nişanlı iken tabi şimdi düşünunce kendilerini belli ettikleri tavırları var diyorum ama herşeye olumlu şekilde tamam diyen bı adam evlenince ama kuzusu çıktı annemde annem.
birşey söylesen herşeyi anneye anlatıyor. Özel mi genel mis hiç farketmez annede hemen bana baskına geliyordu oğluma bunu dedin oğlumu elimden aldın sonuç boşanmadayim.
işte ben ayrı ev istedim tutuldu ama biz nikahı kiydik biz ne dersek o olucak denildi zorla aynı evde oturmaya çalıştılar.

Neyse zararın neresinden dönsen kardır. Ya doğumu yapsaydın? Çocuğun için katlanmak isterken her şey b.ka sarsaydi, psikolojin bozulsaydi???
En iyisi sen kpssye yazıl. Atan kurtul.
Umarim atamais kolay bir bölümdür seninki

Dikap öğretmenlik o bile sıkıntı babam sürekli bı kpss yi kazanamadin diyor bende kızıp bı kere de kızınızi takdir etseniz bu halde olmazdık diyorum

Abim gibi konuştunuz. o ailede benim bir geleceğim yoktu ama ailem bütün olanların sorumlusu beni gördüğü için boşanmadasin akrabalıkta var laf söz olmasın diye sürekli beni eziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…