neden arkadaşım dostum yok , yaş 32 sevilmiyorum.dünyada tek seven eşim :/yanlızım
Bu yastan sonra dost edinmek zor zaten kucuk yaslardan beri tanimadigin insana guven zor oluyor. Benim bi cocukluk arkadasim var dost dedigim ama oyle boyle degil gercek dosttur kendisi. Onun haricinde kimseden beklenti icine girmesseniz arkadaşlarınız olabilir. Tanisacak ortam yoksa kursa falan gidin evinize davet edin ama dedigim gibi fazla beklentiniz olmasin amac gunu eglenceli gecirmek sadece
Dost bir tane yeterlidir bence, ama eş dışında da biri olması gerektiğini düşünüyorum. Ama bu sizin sevilmediğinizi göstermez ki, gönlünüze göre biri çıkmamış demek ki.
benim vardı da noldu kazıkların en büyüğünü tattırdı
olmasaymış daha iyimiş
kazık durumunu kanıksadım , sindirdim.. boş yalnız kimsesiz kalan gelince içimden gel gel biryerin kalkınca gideceksin zaten diyorum. gidiyooo :)
yalnız insanlar iyi günde yemeye içmeye eğlenmeye başkaları ile , düşen şaşan bana geliyor.. kendimi kötü hissediyorum , azıcık palazlanan yengeç gibi yan yan kaçıyor.. birde benden aldıkları sözleri akılları kendi fikirleri gibi satıp , aşağılayıp duruyorlar.
benim vardı da noldu kazıkların en büyüğünü tattırdı
olmasaymış daha iyimiş
ayni durum bendede var diyebilirim sadece 1 arkadaşim var tel görüştügüm ama oda memlekette bulundugum şehre gelin geldim 4 seneye yakin bi zaman oldu 3 4 kereden başka kapimi çalan olmadi ama ben zaten istemiyorum samimi olsun tek arkadaşim olsun istiyorum ama oda yok oluur zaar ne yapalim
Özür dilerim yanlis ifade ettim sanırım dipsiz kuyuda oldugunuzu falan dusunmedim kendi düşüncelerim bunlar ben bu yastan sonra edindigim arkadaslarda o sekilde düşünüyorum yani benim gecmiste yasadigim skntilari dertleri bilmeyen bi insanla ne paylasimim olabilir ki daha dogrusu ne kadar olabilir? Yeni edindigim arkadaslarimi da cok seviyirum evet ama daha cok eğlenme gezme iyi vakit gecirme anlamında oluyor bu arkadasliklar uzun uzun skntimi anlatamıyorum. Senin sanssizligin erken donemdeki arkadaşlarının sana iyi dostlar olarak geri donmemis olmasi sanirim. Tekrar ozur dilerim yanlis ifadelerim icin.18 yaş öncesinden kalan birkaç arkadaşlığım var , lakin evlendikten sonra polyanna ya dönüştürler.. artık hayatlarının bazı bölümlerini saklamaya güzel göstermeye , hatta olmadığı halde ay çok eşim dostum komşum var ayağına yatar oldular.. içlerinde rekabet hep duygusunu yenemiyorlar..iyi halini anlatsan kıskanmaya derdini anlatsan muhtaçmışsın durumuna sokuyorlar.. günü kurtarmak eğlence amaçlı arkadaş edinme sorun değil ki.. buda bir tatmin değil ,çok şükür o kadar dipsiz kuyuda değilim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?