neden arkadaşım dostum yok ,

Sftrk7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2013
320
186
83
neden arkadaşım dostum yok , yaş 32 sevilmiyorum.dünyada tek seven eşim :/yanlızım

bence yeterli.herkesin dostu arkadaşı var gözüküyor ama çoğu sahte dostlar...

neden arkadaşım dostum yok , yaş 32 sevilmiyorum.dünyada tek seven eşim :/yanlızım

Inanırmsın tam anlattığınız gıbıyım arkadasım dostum dıyebılecegım kımsem yok sırf ortam olsun ınsan yüzü göreydim dıye yaşlı kadınlarla güne gırdım gene her sene bu defa katılmayacağım dıyorum ama yalnızlıktan ıste genelde katılıyorum dost dıyebılecegım ozellıklede abla gıbı gorebılecegım bır arkadasa o kadar çok ıhtıyacım varkı Allah ınsallah nasıl eder hayırlısıyla

Belki yeterli,

Eksikliğim hissedilmiyorsa , 'önemli değilimdir' 'beni insanlara karşı önemsiz yapan durumumun ne olduğumu bilmiyorum

Yaşlılar iyidir, bizi doğru anlamasalarda ,yaşam tecrübeleri ile yol gösterici olabilirler..

Ama yol göstermekten bizimle aynı dili konuşamazlar, yanlızlık hissini kapatanda , aynı dili konuştuğun , sohbetinden keyif aldığın insan..

tesellim büyük şehirde şehrin ortasına olmak, dışarı çıkınca kalabalıkta arada kaynıyorum :)

benim vardı da noldu kazıkların en büyüğünü tattırdı
olmasaymış daha iyimiş

Bu yastan sonra dost edinmek zor zaten kucuk yaslardan beri tanimadigin insana guven zor oluyor. Benim bi cocukluk arkadasim var dost dedigim ama oyle boyle degil gercek dosttur kendisi. Onun haricinde kimseden beklenti icine girmesseniz arkadaşlarınız olabilir. Tanisacak ortam yoksa kursa falan gidin evinize davet edin ama dedigim gibi fazla beklentiniz olmasin amac gunu eglenceli gecirmek sadece

Dost bir tane yeterlidir bence, ama eş dışında da biri olması gerektiğini düşünüyorum. Ama bu sizin sevilmediğinizi göstermez ki, gönlünüze göre biri çıkmamış demek ki.

18 yaş öncesinden kalan birkaç arkadaşlığım var , lakin evlendikten sonra polyanna ya dönüştürler.. artık hayatlarının bazı bölümlerini saklamaya güzel göstermeye , hatta olmadığı halde ay çok eşim dostum komşum var ayağına yatar oldular.. içlerinde rekabet hep duygusunu yenemiyorlar..iyi halini anlatsan kıskanmaya derdini anlatsan muhtaçmışsın durumuna sokuyorlar.. günü kurtarmak eğlence amaçlı arkadaş edinme sorun değil ki.. buda bir tatmin değil ,çok şükür o kadar dipsiz kuyuda değilim..

Dost bir tane yeterlidir bence, ama eş dışında da biri olması gerektiğini düşünüyorum. Ama bu sizin sevilmediğinizi göstermez ki, gönlünüze göre biri çıkmamış demek ki.

insanlar birbirlerini tölare edip görmezden geliyorlar ,hep ben görmezdem gelirsem fevkalede, ama kimse beni tölere etmiyorsa , muhtemelan hata bende :/

ayni durum bendede var diyebilirim sadece 1 arkadaşim var tel görüştügüm ama oda memlekette bulundugum şehre gelin geldim 4 seneye yakin bi zaman oldu 3 4 kereden başka kapimi çalan olmadi ama ben zaten istemiyorum samimi olsun tek arkadaşim olsun istiyorum ama oda yok oluur zaar ne yapalim

olmasaymış daha iyimiş

kazık durumunu kanıksadım , sindirdim.. boş yalnız kimsesiz kalan gelince içimden gel gel biryerin kalkınca gideceksin zaten diyorum. gidiyooo :)

yalnız insanlar iyi günde yemeye içmeye eğlenmeye başkaları ile , düşen şaşan bana geliyor.. kendimi kötü hissediyorum , azıcık palazlanan yengeç gibi yan yan kaçıyor.. birde benden aldıkları sözleri akılları kendi fikirleri gibi satıp , aşağılayıp duruyorlar.

benimde zoruma giden bu gerçekten kötü gününde ağlamaya sızlamaya ben iyi günde adımı anan yok
ne garip

olmasaymış daha iyimiş

ne yapmak lazım ? sıkınlınca bunu eşime soruyorum , oda bana kendine yetmeyi öğreneceksin diyor ,dostluk arkadaşlık öyle bir şey yok kendine yet , herkese değer veriyorsun . yapma böyle. desede.. huy ..yaradılış..kimse kimseye aslında değer vermiyor , insanlar birbirini böyle kabul ediyor , yada başkadır kafam karışık..

bu sorundan her zaman mağduruz ve o kadar çok böyle düşünen varki..
maalesef dostluk arkadaşlık yok galiba dünyada..şimdi bir de bu sosyal paylaşım siteleri iyice eziyor insanları??arkadaşlarınızın profillerine bakıyosunuz her daim eğlence gezme..ve tabi bende mi sorun diyorsunuz.

hiç bir şey yapmaya gerek yok ya da artık ben çabalamıyorum diyeyim
hep kendinden düşük görmek istiyorlar seni, üstün bi durumun olduğunda benim yok senin var tribine giriyorlar
arkadaşlık olabilir ama üzgünüm dostluk yok
bulan varsa da helal olsun

Son düzenleme:
Ben de çok kazıklar yedim zamanında ama 5 yıldır her kötü günümde bana destek, her iyi günümde benden çok sevinen bir dostum var. Anlaşamadığımız konular, birbirimize zıt karakteristik özelliklerimiz de var. Ama o beni böyle ben de onu öyle kabul ettim, yanlışlarımızda birbirimizi uyarmayı görev biliyoruz ama en son kararı hep diğer tarafa bırakıyoruz. Allah herkese nasip etsin.

Özür dilerim yanlis ifade ettim sanırım dipsiz kuyuda oldugunuzu falan dusunmedim kendi düşüncelerim bunlar ben bu yastan sonra edindigim arkadaslarda o sekilde düşünüyorum yani benim gecmiste yasadigim skntilari dertleri bilmeyen bi insanla ne paylasimim olabilir ki daha dogrusu ne kadar olabilir? Yeni edindigim arkadaslarimi da cok seviyirum evet ama daha cok eğlenme gezme iyi vakit gecirme anlamında oluyor bu arkadasliklar uzun uzun skntimi anlatamıyorum. Senin sanssizligin erken donemdeki arkadaşlarının sana iyi dostlar olarak geri donmemis olmasi sanirim. Tekrar ozur dilerim yanlis ifadelerim icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…