Esin varmis, yeter diyenlere katilmiyorum, cunku herkesin esiyle paylasimlari ayni degil. Esiyle dost gibi olanlara ne mutlu ama herkese es yetmiyormus demek ki... Kaldi ki ben de candan bir kiz arkdasin yerini esin tutamayacagini dusunuyorum. Herkesle paylasacagin sey farkli.
Peki akraban filan yok mu yakin oldugun ya da olabilecegin?
akrabamda olsa ,Herkesin bir kankası arkadaş grubu vs.var.
herkes kendine bir çevre yapmış büyük küçük önemli değil.
benim geçmişten gelen arkadaşlarımda talihsizliğim olmuş demekki.
sonradan olmuyor malesef
alın bendende o kadar. evlenip il değiştirdim burada kimseye ısınamadım .
eğitim seviyemiz bile farklı. benimde bir eşim var
Daha ne istiyorsun en önemli eşinin seni sevmesi canım boşver milleti belki cevrendekilerde bundan dolayı seni çekemeye bilir.BOş insanlar olacağına çevrende hiç olmasın daha iyi bence canını sıkma
Valla bende ayni durumdayim demekki tek bn degilmisimsu almanyada bir annem babam ve esim var baskada ne arkadas ne dost kimsem yok.. Annem ve esim benim herseyim arkadasim dostum canim onlar olmasa ne yapardim
almanya ,Antalya
insan yalnız olduktan sonra
Bazen sikar insani genis arkadaslar, dostluklar
Kapuni kapatip, telefonunu kapatip kendinle olmak istersin.falanca sevgilisinden ayrilir dinlersin, kankin kocasiyla limonidir teselli edersin.bilmem kac yillik arkadasin borc ister esin verme der arada kalirsin. O cok sevdigin derdini anlattigin filanca ablan hastadir pesinde gunlerce dr. Dr. Gezersin.hani uniden beri tanidigin sevdigin x vardir ya Gel bu Gun kaynatalim der gidersin cunku bir iki kez ekmussindir ayip olmasin dersin.....
Konu sahibi arkadasim kafani dinle ne guzel
Adabı muaşeret yahu . Adapsız misafirlik
Birkaç saat evime oturmaya gelmiş misafirin tuvalete girip büyük abdestini yapmasına deliriyorum... misafir geldiği evin düzenine uymalı , kendi evinin düzenini getiren misafire tahammül edemiyorum . Terlik gitmeyip lap lap basanlara, birkaç saatten fazla oturanlara , eline telefonu alıp dakikalarca konuşanlara , çocuklarını salıveren kadınlara , çocuklara ılık çay isteyenlere , döke saça yiyip yağlı ellerini heryere yapıştıranlara , eğer misafir yatılı ise duş almamakta ısrar etmesine . Ev sahibine yardım etmeyip ayağa hizmet bekliyene. Bendemi bir arıza , bilmiyorum ama gittiğim yerde birkaç saatten fazla oturmam .ıçmak için tuvaletini kullanmam . Evinin kusurlu yerlerini yüzüne vurmam ,ailem dışında kimseye yatılı misafirliğe gitmem. Çünkü Evi insanın mahremidir sizi kırmaz ama içinden rıza göstermediğini nerden bileyim ? Ve kendi evim gibi davranmam .. Adı üstünde misafir . Okadar çok şey yaşadımki Artık misafirden soğudum sevdiğim insanları bile evimde istemiyorum ,
bu sizin diğer konunuz değilmi...arkadaşsız olmanın sebebi belli değilmi...
Esin varmis, yeter diyenlere katilmiyorum, cunku herkesin esiyle paylasimlari ayni degil. Esiyle dost gibi olanlara ne mutlu ama herkese es yetmiyormus demek ki... Kaldi ki ben de candan bir kiz arkdasin yerini esin tutamayacagini dusunuyorum. Herkesle paylasacagin sey farkli.
Peki akraban filan yok mu yakin oldugun ya da olabilecegin?
Bende senin gibi dusunuyorum. Es ile dost arasinda gecen diyologlar cok farkli. Neyseki herseyi esine anlatsmassin.bence herkesin bir tane ama gercekten dost birisine ihtiyaci var. Benim vardi ama artik mesafeler girdi araya . Keske burdada olsaydida. Mutlu oldugum zaman gulecegim. Uzgun oldugumdada sarilip agliyacagim ... ah ah
kazık durumunu kanıksadım , sindirdim.. boş yalnız kimsesiz kalan gelince içimden gel gel biryerin kalkınca gideceksin zaten diyorum. gidiyooo :)
yalnız insanlar iyi günde yemeye içmeye eğlenmeye başkaları ile , düşen şaşan bana geliyor.. kendimi kötü hissediyorum , azıcık palazlanan yengeç gibi yan yan kaçıyor.. birde benden aldıkları sözleri akılları kendi fikirleri gibi satıp , aşağılayıp duruyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?