- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.015
- 178
. Ben face dondurdum , bir sahtekarlık görmemişlik , rekabet , paylaşımlar dahi beğenmeye endeksli .. Arkadaşım evliliğin 3.ayında kavga dövüş mahkemeye boşanma için başvurmuş , tebligatlar vs. ama facesinde düğün resmi , evlilikte çok güzelmiş paylaşımları yapıyordu ..,bu sorundan her zaman mağduruz ve o kadar çok böyle düşünen varki..
maalesef dostluk arkadaşlık yok galiba dünyada..şimdi bir de bu sosyal paylaşım siteleri iyice eziyor insanları??arkadaşlarınızın profillerine bakıyosunuz her daim eğlence gezme..ve tabi bende mi sorun diyorsunuz.
nsanın cidi ilişkisi yada evli olunca hayatından sahteler uzaklaşıyor. bende aynı durumdayım nişanlıyım ve hiç arkadaşım yok en iyi arkadaşım nişanlımdan sonra He ilk aylar yıllar mck mck mıç mıç aylarında yetiyor (; hatta hep eşinle yanlız kalmak istiyosun , 7. Yıla girince , erkekler kadınlar gibi sıkıntını abartıp ağdalı paylaşmıyor. Aslında doğrusunu yapıyorlar amaya birde madem herkesin dostu arkaşı vs. Varsa neden burada binlerce tanımadığı insandan yardım akıl istiyor ?
. Bana geçmiş olsun artık böle k.k. Felen öle. Ama herkes tatminse neden bu sitelerde ? DimiBir sürü dostmuş gibi görünüp arkamdan vuracaklar olacaksa hiç olmasın daha iyi...Böyle düşünüyorum ama bir dostum var kii 13 yaşından beri beraberiz tek dostum kardeşim oldu artık Allah sizede nasip eder inşallah.. Bu yaştan sonra zor diyene ne bakıyorsunuz? Şems de Mevlanayı çok genç bulmadı babanız yaşındaydı :) Tamam alakasız oldu ama aklıma geldi birden
Kendi kendine yetebilmelisin.
Benim reel de hiç arkadaşım yok..
Üç dört sene önce sıkı bir temizlik yaptım ve böyle çok mutluyum.
Şuan hayatım da kıskançlık,ikiyüzlülük,ihanet ve dedikodu yok.
Annemin dostluğu ve eşimin sevgisi var..
Çok şükür hiç şikayetim yok.
Özür dilerim yanlis ifade ettim sanırım dipsiz kuyuda oldugunuzu falan dusunmedim kendi düşüncelerim bunlar ben bu yastan sonra edindigim arkadaslarda o sekilde düşünüyorum yani benim gecmiste yasadigim skntilari dertleri bilmeyen bi insanla ne paylasimim olabilir ki daha dogrusu ne kadar olabilir? Yeni edindigim arkadaslarimi da cok seviyirum evet ama daha cok eğlenme gezme iyi vakit gecirme anlamında oluyor bu arkadasliklar uzun uzun skntimi anlatamıyorum. Senin sanssizligin erken donemdeki arkadaşlarının sana iyi dostlar olarak geri donmemis olmasi sanirim. Tekrar ozur dilerim yanlis ifadelerim icin.
sanal alemde kimse kimseyi tanımayınca gerçekten daha rahat paylaşım yapılabiliyor galiba..
nsanın cidi ilişkisi yada evli olunca hayatından sahteler uzaklaşıyor. bende aynı durumdayım nişanlıyım ve hiç arkadaşım yok en iyi arkadaşım nişanlımdan sonra He ilk aylar yıllar mck mck mıç mıç aylarında yetiyor (; hatta hep eşinle yanlız kalmak istiyosun , 7. Yıla girince , erkekler kadınlar gibi sıkıntını abartıp ağdalı paylaşmıyor. Aslında doğrusunu yapıyorlar amaya birde madem herkesin dostu arkaşı vs. Varsa neden burada binlerce tanımadığı insandan yardım akıl istiyor ?
relax. senin hatrın için gereksiz arkadaşlıklar yapıcam söz
neden arkadaşım dostum yok , yaş 32 sevilmiyorum.dünyada tek seven eşim :/yanlızım
Valla bende ayni durumdayim demekki tek bn degilmisimneden arkadaşım dostum yok , yaş 32 sevilmiyorum.dünyada tek seven eşim :/yanlızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?