neden asyali kadin

yalniz_lady

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2014
62
9
13
Merhaba kızlar benim bir sorum var .Birlikte calistigim bir genc yeni geldi isyerine ve geldiğinden beri benle çok ilgileniyor diğer çalışan erkekler gibi değil hatta diğer arkadaşlarımda bu ilginin farkında herneyse o benim asyalı oluo olmadığımı sordu asyalı kızları seviyormus bende trakya bolgesinde yaşamadığım için asya dedim sizce onun asyalı kızları istemesinin sebebi ne olabilir ne alman ne de baska bir ırk sadece asyalı istiyor bunun sebebi ne olabilir?

Son düzenleme:
Kendisine sormadınz mı? Belki bi geçmişi vardır asyalılarla,veya asya insanını seviyordu olabilir.bu olayı şuna benzettim hani bazı kadınlarda çekik gözlüleri sever ya onun gibi bişey olsa gerek

Kendisine sormadınz mı? Belki bi geçmişi vardır asyalılarla,veya asya insanını seviyordu olabilir.bu olayı şuna benzettim hani bazı kadınlarda çekik gözlüleri sever ya onun gibi bişey olsa gerek
Yo kac kere asyadan olup olmadigimi sprdu bnde asya dedim bugun bir arkadasta asyali kadinlari ostyr seviyor dedi ondan mereak edio sordum

Yo kac kere asyadan olup olmadigimi sprdu bnde asya dedim bugun bir arkadasta asyali kadinlari ostyr seviyor dedi ondan mereak edio sordum
Hım dediğim gibi geçmişi olabilir yahut asyalılar hoşuna gidiyordr

Back
X