Neden atmış olabilir dersiniz?

Anliyorum...ayrilmak cok zor tabi ya hic kolay olur mu. Is yok, guc yok, meslek yok, 10 cocuk evde, ailen arkanda degil, nikahli kocan yaneee ayrilmak oyle kolay mi ya. bence sen evlen sonra nasilsa yine konu acacaksin ama bu sefer kimseyi etiketleme olur mu. Malum kendi dusen aglamaz.

kaç yaşında bu çocuk?

bak seeen
arka planda demek olayın tüm detaylarını aldınnnn

Yapma . Hayatına ,geleceğine her şeye yazık ediyorsun. Yumruk atmak ne demek? Ne demek ya ben okurken çıldırıyorum senin yaşında kız kardeşim var bak aramızda 4 yaş var abla olarak söylüyorum yanlış yaoıyorsun. Sonra çok kötüsü olacak. Lütfen ayrıl.

Hem aldatılmaktan korkuyor hem evli kadının peşine düşüyor. Aldatılmaktan neden bu kadar korktuğu belli yani, kendisinde karakter diye bir şey yok ki.
Benim o bahsettiğim ex de buna benzer bir şey yapmıştı. Ayrıldıktan 1 sene sonra musallat olup sevgilim olduğunu öğrenince "ben seni çok seviyorum, sevgilin olsa da kabul ederim seni, 2. sevgilin olmaya razıyım. Onunla da görüş benimle de" demişti. Sorsan ahlaksız olan benim ama
Bu çeşit bi manyak bir bu var sanıyordum ama başkaları da varmış

Hepimiz ne diyoruz belli değil mi? Bu detayların bizi çok iyi bir çift olduğunuza mı ikna etmesi gerekiyordu anlamadım? Beterin beterini yazmışsınız zaten, daha farklı ne söyleyebiliriz?
Umarım faketir ya bu konu.

Tabi ki inanma canım. Ben olsam çok dan ayrilmistim

Sana o... diyen adamdan ayrılma
Askere gidecek diye ayrıldı derler elalem ne der diye düşün
Vallahi hayret ediyorum kimseye sebep sunmana gerek yok
Bana hakaret ediyordu güveni yoktu askere gidince daha paronayak olur diye korktum ayrıldım dersin kuzenin sorarsa da.
İyi bari millet ayıplar diye evlen bide
Tövbe est

Hasta ruhlu tipler işte hepsi.

Bide Z kuşağı gümbür gümbür geliyor diyorlar. Neresi Z kuşağı len bunun, bizim Hayriye teyzeden farkı yok

Bide Z kuşağı gümbür gümbür geliyor diyorlar. Neresi Z kuşağı len bunun, bizim Hayriye teyzeden farkı yok
Hayriye teyze mecburdu.Toplum baskısı zaten sevgililik yok küçük yaşta çocuğu olmuş onları bırakamaz maddi özgürlük desen ne arar. Bu kuşak da bolluktan böyle bence. Prenses gibi yetişince hoşlarına gidiyor. Diziler falan da bilinçaltına bunları işliyor

Hasta ruhlu tipler işte hepsi.

Fake ya bi de tetiklendik diye hepimizi tagleyip yazmış ahah

Konunun başından beri okuyorum şu mesajından sonra yazmadan duramadım. Sen iyi misin ya? Görüntülü aramayla darlamayla ne alakası var aldatmanın sen evde uyuyorum diyip de gidip aldatabilirsin adam hasta sen ondan da hastasın ikinizinde tedaviye ihtiyacı var gerçekten. Bu nasıl bir hastalıklı ilişki. Eşimle 4 yıllık sevgililikten sonra evlendik 2 buçuk yıllık da evliyiz ne ben onun instagram şifresini istedim ne o benim nede telefonlarımızı karıştırırız. Herkesin kendine özel alanı var ben onun arkadaşlarıyla muhabbetlerini görmek istemem oda benim istemez. Az kendinize saygınız olsun insan önce kendine değer verir ben senin kendine değer verdiğini düşünmüyorum eziyet seviyorsun belli ki umarım psikoloijik destek alır kendini sevmeyi öğrenirsin ve bu adamdan kurtulursun.

Eski kız arkadaşına güvenmiş sorgulamamış ve güvendiği dağlara karlar yağmış, böyle bir tecrübesi olduğu için şimdi o güvensizliği size yansıtıyor. Gitiiği yerden fotoğraf istemek, görüntülü aramak yada instagram şifresini istemek zaten olmayacak şeyler , onlara hiç girmeyeceğim bile, çünkü size de normal geliyor farkındayım. Ama her ne kadar aldatmış olsa da eski sevgilisini de unutamamış olduğu bir gerçek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…