Bir de şöyle bir sorun var ki benim kuzenimle onun kuzeni evli ve biz bu aracılıkla tanıştık, bir ay sonra askere gidecek, ben şu an bunlardan dolayı ondan ayrılsam herkes olayın iç yüzünü bilmeden "askere gidiyor diye ayrıldı" şeklinde laf yapıcak, açıklasam belki de bahane olarak görecekler en çok bundan korkuyorum.
Ayrıca çok sinirlendiğinde 2 defa yanında otururken bacağına yumruk atma gibi bir durum da olmuştu şiddetten sayılır mı bu bilmiyorum, özür diledi zaten hafif yaptığını söyledi.
Ayrıca beni almaya gelirken 1 metre gerimde 7-8 kişilik erkek grubu varmış bana bakmışlar neden onların olduğu yerde bekliyormuşum, onun eski sevgilisinden daha o...ymuşum o bile böyle bi şey yapmamış, sonradan özür dileyip sinirden dediğini de dedi tabi
Ankee B Bihterinpekisi K KIR PAPATYASII Brahma90 cilek.yagmuru KudrAlobar @Ceku Bal G gunces
Bir de şöyle bir sorun var ki benim kuzenimle onun kuzeni evli ve biz bu aracılıkla tanıştık, bir ay sonra askere gidecek, ben şu an bunlardan dolayı ondan ayrılsam herkes olayın iç yüzünü bilmeden "askere gidiyor diye ayrıldı" şeklinde laf yapıcak, açıklasam belki de bahane olarak görecekler en çok bundan korkuyorum.
Ayrıca çok sinirlendiğinde 2 defa yanında otururken bacağına yumruk atma gibi bir durum da olmuştu şiddetten sayılır mı bu bilmiyorum, özür diledi zaten hafif yaptığını söyledi.
Ayrıca beni almaya gelirken 1 metre gerimde 7-8 kişilik erkek grubu varmış bana bakmışlar neden onların olduğu yerde bekliyormuşum, onun eski sevgilisinden daha o...ymuşum o bile böyle bi şey yapmamış, sonradan özür dileyip sinirden dediğini de dedi tabi
Ankee B Bihterinpekisi K KIR PAPATYASII Brahma90 cilek.yagmuru KudrAlobar @Ceku Bal G gunces
Ben şu an şu “anne olanlar baksın” diye başlayan konuyu açan üyeyle bu üyenin aynı kişi olduğunu düşünüyorum. Özelden benzer hatta daha beter şeyler anlattı o da. Yaşları da aynı. Bi kibleyeyim baksınlar. Ya da 22’likler delirdi.
Yapma . Hayatına ,geleceğine her şeye yazık ediyorsun. Yumruk atmak ne demek? Ne demek ya ben okurken çıldırıyorum senin yaşında kız kardeşim var bak aramızda 4 yaş var abla olarak söylüyorum yanlış yaoıyorsun. Sonra çok kötüsü olacak. Lütfen ayrıl.Bir de şöyle bir sorun var ki benim kuzenimle onun kuzeni evli ve biz bu aracılıkla tanıştık, bir ay sonra askere gidecek, ben şu an bunlardan dolayı ondan ayrılsam herkes olayın iç yüzünü bilmeden "askere gidiyor diye ayrıldı" şeklinde laf yapıcak, açıklasam belki de bahane olarak görecekler en çok bundan korkuyorum.
Bende de var bunlardan bir tane. İlişkimizin içine etti aldatılacak korkusuyla sonra her yerde aldatıldığını anlattı. Sonra gelip özür diledi yalvardı yakardı. Her şeyimle kabul edermiş beni sanki zepevenklerin elinden alacak manyak. Evlendiğim ilk birkaç sene de hala beni beklediğini, evliliğim yolunda gitmezse hazır olduğunu söylüyordu. Yaklaşık 10 sene devam etti bu mevzu. Bu arada 2-3-5 sene süren ilişkileri de oldu. O kızcağızlara nasıl davranıyordu allah bilir. Gerçi muhtemelen konu sahibinin sevgilisi gibi davranıyordu, nasıl davranacak
Tabi ki inanma canım. Ben olsam çok dan ayrilmistimMerhaba ablalarım, size bir konuda danışmak istiyorum. Sevgilimin instagram şifresini almıştım ve en yakın arkadaşıyla mesajlarını okurken ona 15 gün önce bir gönderi attığını gördüm. Gönderide resimin üstünde " Herkese unuttum dedim ama adını duyduğum an gözlerim doluyor" yazıyor. Arkadaşı da hiçbir şey demeden beğenmiş. Sonra ben bunu ss alıp neden attığını sordum bana ne zaman attığını bile hatırlamadığını söyledi, birini düşünerek neden atıyım hele aklındaki kişiyi düşünerek hiç atmam öylesine atmışım ve ordaki attıklarımın hiçbirinin nedeni yok dedi. Sizce inanmalı mıyım?
Hasta ruhlu tipler işte hepsi.Hem aldatılmaktan korkuyor hem evli kadının peşine düşüyor. Aldatılmaktan neden bu kadar korktuğu belli yani, kendisinde karakter diye bir şey yok ki.
Benim o bahsettiğim ex de buna benzer bir şey yapmıştı. Ayrıldıktan 1 sene sonra musallat olup sevgilim olduğunu öğrenince "ben seni çok seviyorum, sevgilin olsa da kabul ederim seni, 2. sevgilin olmaya razıyım. Onunla da görüş benimle de" demişti. Sorsan ahlaksız olan benim ama
Bu çeşit bi manyak bir bu var sanıyordum ama başkaları da varmış
Bide Z kuşağı gümbür gümbür geliyor diyorlar. Neresi Z kuşağı len bunun, bizim Hayriye teyzeden farkı yokSana o... diyen adamdan ayrılma
Askere gidecek diye ayrıldı derler elalem ne der diye düşün
Vallahi hayret ediyorum kimseye sebep sunmana gerek yok
Bana hakaret ediyordu güveni yoktu askere gidince daha paronayak olur diye korktum ayrıldım dersin kuzenin sorarsa da.
İyi bari millet ayıplar diye evlen bide
Tövbe est
kesinlikle öyleAklındaki kişi eski sevgilisi ve benden önce 4-5 senelik bir ilişkisi vardı. Böyle bi şey attığına göre kesinlikle onu unutamamıştır diye düşündüm
Hayriye teyze daha akıllıdır bence.Bide Z kuşağı gümbür gümbür geliyor diyorlar. Neresi Z kuşağı len bunun, bizim Hayriye teyzeden farkı yok
Hayriye teyze mecburdu.Toplum baskısı zaten sevgililik yok küçük yaşta çocuğu olmuş onları bırakamaz maddi özgürlük desen ne arar. Bu kuşak da bolluktan böyle bence. Prenses gibi yetişince hoşlarına gidiyor. Diziler falan da bilinçaltına bunları işliyorBide Z kuşağı gümbür gümbür geliyor diyorlar. Neresi Z kuşağı len bunun, bizim Hayriye teyzeden farkı yok
Gümbür gümbür derken kulak tırmalamasını kastetmiş olmalılarBide Z kuşağı gümbür gümbür geliyor diyorlar. Neresi Z kuşağı len bunun, bizim Hayriye teyzeden farkı yok
Hepimiz ne diyoruz belli değil mi? Bu detayların bizi çok iyi bir çift olduğunuza mı ikna etmesi gerekiyordu anlamadım? Beterin beterini yazmışsınız zaten, daha farklı ne söyleyebiliriz?
Umarım faketir ya bu konu.
Hasta ruhlu tipler işte hepsi.
Fake ya bi de tetiklendik diye hepimizi tagleyip yazmış ahahHayriye teyze mecburdu.Toplum baskısı zaten sevgililik yok küçük yaşta çocuğu olmuş onları bırakamaz maddi özgürlük desen ne arar. Bu kuşak da bolluktan böyle bence. Prenses gibi yetişince hoşlarına gidiyor. Diziler falan da bilinçaltına bunları işliyor
Konunun başından beri okuyorum şu mesajından sonra yazmadan duramadım. Sen iyi misin ya? Görüntülü aramayla darlamayla ne alakası var aldatmanın sen evde uyuyorum diyip de gidip aldatabilirsin adam hasta sen ondan da hastasın ikinizinde tedaviye ihtiyacı var gerçekten. Bu nasıl bir hastalıklı ilişki. Eşimle 4 yıllık sevgililikten sonra evlendik 2 buçuk yıllık da evliyiz ne ben onun instagram şifresini istedim ne o benim nede telefonlarımızı karıştırırız. Herkesin kendine özel alanı var ben onun arkadaşlarıyla muhabbetlerini görmek istemem oda benim istemez. Az kendinize saygınız olsun insan önce kendine değer verir ben senin kendine değer verdiğini düşünmüyorum eziyet seviyorsun belli ki umarım psikoloijik destek alır kendini sevmeyi öğrenirsin ve bu adamdan kurtulursun.Ben o düzelir diye beklerken kendimi kanıtlamaya çalışırken en çok yediremediğim de aklında o kızın olduğu düşüncesi zaten. En azından bana sadık beni gerçekten seviyor diyordum bu saçmalıklara rağmen. Ben açıkçası o kıza böyle yapmadığını düşünüyorum çünkü yapsaydı eğer aldatamazdı çünkü kendi gözleriyle görmüş. Sevgilimi bi arkadaşı aramış sevgilin bir erkekle cafede oturuyor diye yerini söylemiş ve gidip onları cafede el ele görmüş. Sevgilime de sadece arkadaşımlayım demiş, sevgilim sorgulamamış bile hangi arkadaşın diye ayrıca görüntülü aramak fotoğraf istemek de yok, ona kayıtsız şartsız inanıp güveniyormuş. Ben o şekilde gitmeye kalksam hangi arkadaşım olduğunu sorar ve sayısız kez görüntülü arayıp etrafımı göstertir fotoğraf ister, yani ben istesem de ona ters bi şey yapamam. Bu güven sorununun bende başladığını görüyorum
Fake ya bi de tetiklendik diye hepimizi tagleyip yazmış ahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?