dışarı çıkmama bile izin vermiyorlar. şu an çalışmama da izin vermezler.Böyle değil,ben üniversite okumadım ama babamdan bir şey istemeye hala utanırım,annem aracılığıyla halledersin kardeşim unide şu an ise girmiş yaşadığı sehirde,adam bugün ağladı ben yetemiyor muyum diye buda saçmalık senin babaninkide saçmalık kardeşim arkadaşıyla bı cafede yarı zamanlı ise girmiş sen de öyle yap bari,napalim.
Aynı sehirdesiniz demek,sabredin o halde mesleğinizi elinize alınca dileğiniz gibi giyinir harcarsiniz.dışarı çıkmama bile izin vermiyorlar. şu an çalışmama da izin vermezler.
dışarı çıkmama bile izin vermiyorlar. şu an çalışmama da izin vermezler.
benim hayır diyeceğimi biliyor ya o yğzden soruyor. Aklıma geldikçe sinirleniyorumHaklisiniz aslinda... bi canta icin kufurler etmesi de dogru deil. Kalp kirildiktan sonra cantanin ne onemi var. Onemli olan o kalbi kirmamak..
Ayrica okulda yeni acildi zaten illaki ihtiyaclarin olacak sormak yerine bi miktar para gonderebilir bence..'sana para gonderdim kizim ihtiyacin olur illaki harca' diyebilir...
kumar oynuyor. bütün parasını oraya yatırıyorPart time işe gir. Karışırsa da param yetmiyor de yüzüne karşı. Kesin senden sakınıp millete dağıtıyordur bolca.
ay inanmıyorum. ne insanlar var. hakikaten şükretmek laızmKpderim,kızı kucukken pazarda bir ceket beğenmiş sadece cekete bakmış istememis,adam arabadan indirip bir dövmüş bir dövmüş bayramlık nedir bilmezlermis,öyle pislik bir babaları var daha neler anlatıyorlar adamdan nefret ettim,şükreden diyecem tek sikintiniz babanıza alakalı buysa eğer.
Ben böyle babaya saygı duyamam kusura bakma.kumar oynuyor. bütün parasını oraya yatırıyor
beterin beteri varBen 5 kuruş desteksiz okudum desem yeri,
Baban yine sormuş,ben ne zaman arayıp nasılsınız desem,öldük bittik 5 kuruşumuz yok derlerdi,daha para istemeden.
İlk işe girdiğimden itibaren de para yolladım üstüne bir de,hem okudum hem çalıştım,çok şükür.
Nasıl?
Çok iyi dimi?
bende saygı duyamıyorum zaten saygı olmayınca sevgi de olmuyorBen böyle babaya saygı duyamam kusura bakma.
Dinleme onu işe gir onun eline bakarsan olmaz böyle. Sadece lafta soruyor ihtiyacın var mı diye.
Ne utanacaksın çekineceksin o utanmıyor söyle ihtiyacım var de. Kitap almam lazım de. Laboratuvar dersin varsa malzeme parası de, iste bir şekilde. Vermezse de iş bulmaya bak.
Aynı şehirde mi okulunuz,oo siz kraliçe gibi yaşıyorsunuz ya hubeterin beteri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?