sucu kendinizde arayin...
siz kendinize deger vermezseniz baskasi hic vermez...
acima acinacak hale dusersin demisler, sizinkisi o hesap bence biraz kendinize ozen gosterin...
aklima su geldi...
bir film izledim gecenlerde ismi "aptal, cilgin ask"ti...
bakimsiz, kendisini ailesine adamis bir erkegi karisi aldatmisti ve bosanmak istiyordu...
karisindan ocunu almak icin ve kendine getirmek icin yakisikli bir adam bu adama yardim ediyordu...
mesela ilk olarak tipini duzeltti alisverise cikararak ve adama sunu tekrarlatiyordu surekli "ben iyisine layigim"...
yani boylece adam kendine 5 liralik degilde 15 liralik pantolonu seciyor ve kendine gereken ozeni gostermeyi seciyordu...
yani asil anlatmaya calistigim, adama aslinda kendine gostermesi gereken degeri anlatiyordu...
sizde kendinize olan degeri gostermelisiniz, birakin ayakkabi paranizi evin erkegi olarak o dusunsun...
bu kadar cok yuk almayin ustunuze maddi olarak...
hem ev, hem is, hem yuku var ustumde ayakkabiyi nasil odeyecegimizi de sen dusunuver deyin alin ne istiyorsaniz, cok asiriya kacmadan tabii...
erkeklere sizin yaptiginiz gibi yaranilmiyor...
para gitmesin diye ustunuze basiniza bakmazsiniz bu sefer de bakimsizsin derler...
dengesiz bunlar...
siz iyisimi kendinize ustunuze basiniza ozen gosterin odemeyi esiniz dusunsun, milyarlik alisveris yapmiyorsunuz ya...
bir de mesela size bir ayakkabi lazimdir...esinize soylersiniz almam laizm diye konusma arasinda...
esiniz ne geregi var der, siz de dogru dersiniz hem de para gitmesin diye o anlik vazgecersiniz almaktan...
aradan 1-2 hafta gecer fikrinizi degistirip ayakkabiyi alir giyersiniz, esiniz fistik gibi olmussun senin yaninda sonuk kaliyorum kapacaklar seni benden der, ayakkabiyi aldiginiza kendinize baktiginiza memnun olur...
iste boyle garip yaratiklardir erkekler...
o yuzden siz kendi bildiginizden sasmayin...