Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Neden bayanlar evlilikte gereğinden fazla fedakarlık yapar?
bakıyormuş güya. valla bana dedi ki artık sen ödemeleri düşünme ben halldicem. dedim tamam ben karışmıyorum artık.
mesela geçen gün dedi. bir kadın varmış burda ünlülerin terzisi onun yanında çalışan kadın kendine yer açmış.
kadın onlarla anlaşma yapacakmış. birbirlerine müşteri gönderecekler. güzel şeyler olacak diyor.
olsun görelim dedim.
umarım hacizlik duruma gelmeyiz. hep ben durdurdum çünkü haciz gelse annem demediğini bırakmazdı.
VALLA BIRAKTIM ARTIK EŞİMİN DEDİĞİ GİBİ OĞLUMU DÜŞÜNÜCEM ARTIK.
bu aralar çok kötü günler geçiriyorum içimde şüphe beni kemiriyor bitiriyor kafam o kadar karışık ki anlatamam ama çocuklarım için sabrediyorum biz kadınlar için evlatlarımız hep öncelikli oluyor bu nedenle daha fedekarız
bu aralar çok kötü günler geçiriyorum içimde şüphe beni kemiriyor bitiriyor kafam o kadar karışık ki anlatamam ama çocuklarım için sabrediyorum biz kadınlar için evlatlarımız hep öncelikli oluyor bu nedenle daha fedekarız
zaten her zaman en fazla fedakarlığı yapan kadınlardır ama bazı erkekler için bu bir fedakarlık değil kadının yapması gereken bir görevi gibi görüyor takdir etmiyor kadınlar takdir edilmek ister, malesef kadınlarımız yaptığı fedakarlıkların verdiği emeklerin karşılığını alamıyor keşke verilen emeklerin çekilen cefaların geriye dönüşü güzel olsa ... bu arada karşılıktan kastım sadece maddiyat değil bunuda belirtmek isterim ...