Neden Bazı Bayanlar Bu Kadar KOCACI? #Kocacı Zihniyete Hayır!

Ben de bu kocacım diyen kadın şöyle itici bunu yapan kadın böyle bilmem ne diyenleri çok itici buluyorum şahsen.Ayol size ne isteyen istedigini koyar hayat önceliğine kiminin ki koca olur kiminin ki kariyer kiminin ki çocuk.Herkes haddini hududunu bilsin de gerisi önemli değil

Allahım verilmiş sadakam varmış arkadaş banlanmadan once görmedim bu konuyu iyi ki :)
Evet kocacıyız, sadığız, seviyoruz, mutluyuz
Haaa ileri zamanı Allah bilir birsey olur yollar ayrılır o zamanda tek başına yasayabilecek maddi duruma ve özgüvene sahibiz
Ya sen canım müdürsün, 1.78 boyun var ama mutsuz olduğun evliliği bitirecek cesaretin yok
Şimdi söyle kocacim diyerek mutlu olanlar mi kocacı yoksa senin gibi mutsuz olupta adamdan ayrılamayan mi?

Allah bozmasın o vakit .

Allahım nolur konu sahibinin rahatsız olduğundan çok çok çok çok seveyim kocami...

Öyle çok seveyim ki kullanmadigim olmayan sosyal medyadan aşkımı ilan edeyim...

Aynısı kocisim de yapsın...

Öyle çok seveyim ve sevileyim ki; gerçek medyada ( gerçek hayatta) gören bi daha imrensin...

Konuyu tam anlamadım ama konunun hurmetine kendime dua edeyim dedim...

Amin....

Hahah cok dogru tespit.
Ben de banlanmis mi diye girip bakim dedim. Kizcagiz konu acip acip banlaniyo demek o da oyle seviyo :))

Kocami da çok seviyorum kurban olurum Bn kocisime o benim dünyam o benim herşeyim kocisim de kocisim biz mutluyuz halimizden sen de durumlar nasıl şekerim

Aynnn cnm biz istedigimizi söylerzz kocişlerimizee...Oyyy yerimm bn onu O bnim herseyimmmm Kim nederse desinnnn

Aşkım kocam
Konu sahibi ban yemelere doyamadin bi daha ki sefere bu konudan dem vur...
Sanırım üyelerin cogu da senin ban yemek icin açtığın konulardan muzdarip ha ne dersin?

Tamamen ilgi çekmek için açılmış gibi geldi bana konu.
Hiçbirimiz ne psikoloğuz ne de davranış eğitmeni.
O halde kimseyi değiştiremez veya kendi fikrimizi zorla kabul ettiremeyiz.
Kim nasıl mutlu ise öyle takılır.
Sizi eleştirseler, hoş olmazdı dimi?

Yeri gelir kocişim olur
Yeri gelir elin adamı değil mi olur

Herkesin iyisi kötüsü var sürekli iyi kimse olamaz öyle gösterilmeye çalışılsada olmadığını bildiğim için hiç batmadı kocişim şöyle kocişim böyle denmesi

Herkes yerinde iyi olsun

Insanlar o şekilde mutlu demekki sizin üzerinize vazife değil kimseyi eleştirmek!

İster kocacim derim ister kocisko elalemin derdi sizi niye geriyo merak ettim ?? Herkesin tercihi size komik gelmiyo bence kiskaniyosunuzki ilginizi çekmiş ben öyle hitap etmm tarzım değil ama eden arkadaşlardan da hiç rahatsız olmam şahsen istediğini desin onun degilmi sonuçta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…