- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.253
- 548
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Allah bozmasın o vakit .Iddiali konusma nerede ben anlayamadım5 yıllık evliyim, her gün bihter ziyagil olamam tabii ki bu bir örnekleme. Özen gostermek, değer vermek. Kimisi için, zil çalınca, bir kere aynaya bakmaktır, yüzüm gözüm duzgun mu diye. Bu kadar yani. Kimisi gri pijamayla da açabilir kapiyi, asla yanlış demiyorum. Bu benim hayatım sadece. Evlendiğim ilk gün, işten gelişini nasıl bir heyecanla beklediysem, hala aynı heyecanla bekliyorum. Çünkü o da, eve her girişinde cennete düşmüş gibi hissettiriyor. Bunlar doğru veya yanlış olabilecek şeyler değil. Herkesin kendi tercihi
Hahah cok dogru tespit.Allahım verilmiş sadakam varmış arkadaş banlanmadan once görmedim bu konuyu iyi ki :)
Evet kocacıyız, sadığız, seviyoruz, mutluyuz
Haaa ileri zamanı Allah bilir birsey olur yollar ayrılır o zamanda tek başına yasayabilecek maddi duruma ve özgüvene sahibiz
Ya sen canım müdürsün, 1.78 boyun var ama mutsuz olduğun evliliği bitirecek cesaretin yok
Şimdi söyle kocacim diyerek mutlu olanlar mi kocacı yoksa senin gibi mutsuz olupta adamdan ayrılamayan mi?
Kocami da çok seviyorum kurban olurum Bn kocisime o benim dünyam o benim herşeyim kocisim de kocisimbiz mutluyuz halimizden sen de durumlar nasıl şekerim
Bizi de banlatıyor arkadaşHahah cok dogru tespit.
Ben de banlanmis mi diye girip bakim dedim. Kizcagiz konu acip acip banlaniyo demek o da oyle seviyo :))
Insanlar o şekilde mutlu demekki sizin üzerinize vazife değil kimseyi eleştirmek!Merhaba;
Anlam veremediğim konulardan birisi de bu.. Anlamlandıramıyorum sadece kocası için yaşayan, kocacım da kocacım diye dolaşan kadınları.. Sosyal hayatta olsun, sosyal medyada olsun özellikle de bu sitede çok fazla denk geliyorum böyle tiplere.. Popüler kültürün de bir yansıması olarak bu tarz kadınları her yerde görmek mümkün..
Benim kocam var, canım kocişim diye dolaşanlara mı rastlarsınız, kocama dokunmayın diye kampanya başlatanlara mı değinsem, yoksa yeni gelin günlüklerinden mi bahsetsem bilemedimgerçekten komikler ve Ne kadar irrite edici durduklarının farkında değiller..
Bu hayatta var olmanın, yaşamın tek amacının koca bulup evlenmek olmadığını, hayattaki tek mutluluğun da kocişi mutlu etmek olmadığını ne zaman idrak ederler bilemiyorum.. Tek başına ayakta durabilmenin, koca olmadan da birey olabilmenin farkındalığına varabilmeniz ümidiyle..
dışardan çok ezik duruyorlar ama farkında değiller[/QUO
Çok fazla kiskandigin biseymis geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?