- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.078
- 798
- 33
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Olur mu işte çevreye çok aşk istiyor modunda gösteriyor kendini anlaKocasını istemiyorsa paylaşım da yapmaz ki o kadın anormal.
Aynen öyle tamamen anlatmak istediğim de buydubilinçaltında yaşamak isteyip yaşayamadıklarından, eşleri onlara değer vermediklerinden kendilerini böyle kandırıyorlar işte kocişçiler
kız dur birazdan numaralarımızı istemeye başlayacak yineağaoğluna bacak acıyo ama karşındaki ağaoğluysa memesi açaydı tabi memesi varsa :))))) ayy allahımm tam komedi nasıl bir ruhhastası yareebbim allahımm :)))
Ya ben teyzelerle muhatap olmuyorum yaşlılık enerjisi bana iyi gelmiyorağaoğluna bacak acıyo ama karşındaki ağaoğluysa memesi açaydı tabi memesi varsa :))))) ayy allahımm tam komedi nasıl bir ruhhastası yareebbim allahımm :)))
Daim olsun mutluluğunuz10 yillik evliyim bende.iki evladim var.
evlatlarim baska bilirsiniz.
ama esim benim hayat arkadasim.
can yoldasim.
hasta olsugumda gece o bekler basimda.
canim bisey istediginde ne yapar eder o alir.
annemden babamdan isteyemedigim isteyemeyecegim seyleri ondan isterim.
regl gunlerinde ona trip atarim.
canim cok sıkılıp bunaldigimda onun gogsune bastirip kafami aglarim.
cozum bulamadigim sorunlarimda hep ondan fikir alirim.tabiki zaman zaman kizarim kuserim
ama aksam oldugunda yine basimi onunla ayni yastiga koyarim.
ona kirginligimi yine ona anlatirim cunku careside odur benim icin.
kocisim diye ortalarda dolanmam ama esimede laf soyletmem ve arkasindan atip tutmam.
hayatimin merkezi gibi gozukebilir ama degil.
birbirimizi bogmayiz.yersiz kiskancliklarimiz yoktur.evlat aile arkadas kavramlarindan uzak birbirimizin yerini biliyoruz.
evlatlarimiz buyuyup gittiginde yine esimizle kalacagiz Allah izin verirse.oyuzden birbirimize iyi bakmaliyiz.
kiymet bilmeli ve vermeliyiz.
bu arada net kurallarim ve cizgilerim vardir 15 yildir hayatimdaki esimi bir kalemde cikarabilecek irade sahibiyim.
cunku ona olan sevgimden oturu tolere edemeyecegim seyler var.Allah herkesin yuvasina huzur versin.
evatlarimiza hayirli omur hayirli esler nasip etsin.
herkes mutlu olsunda varsin nasil oluyorsa oyle yasasin.ona da onlar karar versin artik degil mi?:))
evlatlarinizi saglikla buyutun.Allah huzur mutlulugunuzu daim etsin.
dışardan çok ezik duruyorlar ama farkında değiller
Daim olsun mutluluğunuz
Benim anlatmak istediğim profil bu değil bu normal olması gerekendir
Birde bunun dışındaki profiller var
Kocacığını el aleme gösterip işte biz böyle mtluyuz diye milletin gözüne sokanlar
Kocasını dişi sinekten kıskanankar
Kocasının kendisinden izinsiz tuvalete gitmesine sinir olan hatunlar
Sevgiyi hastalıklı bir bağamlılığa dönüştürenler
Kocasının hatalarını görmeyip hep karşı tarafı suçlayanlar buna benim kocam yapmazcılar diyorum ben
Evlendikten sonra kocasının ailesini red edip kendi ailesine bağlamaya çalışan kadınlar
Arkadaşın dediği gibi net eziktir
Diğer türlü mutlu çiftlere sözüm yoktur
aliyle aran nasıl :))) müdüre hanımm yalnız admın sevgilisi var ayıp seninde kocan vaarYa ben teyzelerle muhatap olmuyorum yaşlılık enerjisi bana iyi gelmiyor
Amacı sadece dikkat çekmek. Yorumları okuyup eğleniyormuş çok da şey yapmamak lazım.Neye göre ezik, kime göre ezik ? Ezik diyenler atomu mu parçalamış ne yapmışsınız dünya için ?
Şimdi bu konu mahiyetinde, milletin kocasıyla mutluluğunu takip eden ezik kadınlar diye konu mu açmalı, herkesin hayatının odağında birileri var, buna kendisi de dahil. Medeniyet istiyorsanız önce insanları ezik falan diye yaftalamayacaksınız. Her hayatın iyi yanları da var, kötü yanları da var, herkes de tercihini yaşar, saygı duymayı öğrenin
Psikolojide de bu vardir zaten.. aslinda biraz okusalar insan psikolojisinde bu yatar..Ben evliyim eşimi çok seviyorum ama öyle millet gibi ay Kocacımla kahve içtik kocişş vs yazmam hiç bir yere . Sosyal medya hesaplarım Yok bi WhatsApp tan durum atarım onda da öyle birşey yazmam koyarsam bi kalp filan ki İnan neredeyse tek eğlencem durum atmak . Neyse ama şunu biliyorum böyle koçiş filan yazanlar mıc mıc şeyler paylaşanların tamamının evliliklerinde eksikler huzursuzluklar var sırf bunu kapatmak adına böyle davrandıklarını fark ettim . Bak örnek vereyim sana bi arkadaşım Yen'i evlendi ailecek görüşüyoruz. Bunlarca yakınız düğünden sonra evlerine biz bıraktık filan kız gece bana msj attı yapamadıklarına dair ben fikir verdim sakin ol vs vs . Şuan hiç bir şekilde tamamen ilişki yaşamamıyorlar sıkıntılılar bence kız söylüyor ZAten adam istiyo ama bu korkuyor korkunun dışında istemiyor . Ama whatsappata durum atıyor hep görüşüyoruz koçişşş le çay keyfi koçişşş le şu bu diye. Genelleme yapmak istemiyorum ama genelde gördüğüm manzara bu yönde
Etme yolu yol değilBen en çok konu sahibinin aşk hayatını merak ettim
Hea bibinin kocasi baska forumca ogrendikAy bir canım kocişkom var canım kocişkom var ki görsen bacağını göğsünü açmak istersin
Banada buldumcuk gibi geliyorHahahay vallahi çok eglenceli konu ben uzun yılllar evliyim bizim zamanımızda öyle birinin yanında kocacım, kocişim demek çok ayıptı, şimdi normalleşti tabii ama yinede bana kocişim komik gelir sanki evcil hayvan sever gibi..
Ezik demiyorum anlamını yazıyorum o zamanBakın ne kadar doğru ne kadar yanlış tartışılır ancak şu var ki ; bu insanlar o hayatları yaşıyor, evlilikleri de sürüyor ise yani alan razı satan razı durumu var ise, insanlara ezik deme hakkını sizlere kim veriyor. Herkesin bir yaşam biçimi var, hayatım boyunca asla erkeğe bağımlılığı kabul etmedim, evli olmama rağmen ama bu hayatının merkezine kocasını koyan bir kadına ezik deme hakkı verir mi bana ? Olmaz, herkesin hayatına, tercihlerine saygı duymalıyız, gözümüze hoş gelmiyorsa görmezden gelmek gerek
Neye göre ezik, kime göre ezik ? Ezik diyenler atomu mu parçalamış ne yapmışsınız dünya için ?
Şimdi bu konu mahiyetinde, milletin kocasıyla mutluluğunu takip eden ezik kadınlar diye konu mu açmalı, herkesin hayatının odağında birileri var, buna kendisi de dahil. Medeniyet istiyorsanız önce insanları ezik falan diye yaftalamayacaksınız. Her hayatın iyi yanları da var, kötü yanları da var, herkes de tercihini yaşar, saygı duymayı öğrenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?