Neden Bazı Bayanlar Bu Kadar KOCACI? #Kocacı Zihniyete Hayır!

Daim olsun mutluluğunuz
Benim anlatmak istediğim profil bu değil bu normal olması gerekendir
Birde bunun dışındaki profiller var
Kocacığını el aleme gösterip işte biz böyle mtluyuz diye milletin gözüne sokanlar
Kocasını dişi sinekten kıskanankar
Kocasının kendisinden izinsiz tuvalete gitmesine sinir olan hatunlar
Sevgiyi hastalıklı bir bağamlılığa dönüştürenler
Kocasının hatalarını görmeyip hep karşı tarafı suçlayanlar buna benim kocam yapmazcılar diyorum ben
Evlendikten sonra kocasının ailesini red edip kendi ailesine bağlamaya çalışan kadınlar
Arkadaşın dediği gibi net eziktir
Diğer türlü mutlu çiftlere sözüm yoktur

dışardan çok ezik duruyorlar ama farkında değiller

Neye göre ezik, kime göre ezik ? Ezik diyenler atomu mu parçalamış ne yapmışsınız dünya için ?
Şimdi bu konu mahiyetinde, milletin kocasıyla mutluluğunu takip eden ezik kadınlar diye konu mu açmalı, herkesin hayatının odağında birileri var, buna kendisi de dahil. Medeniyet istiyorsanız önce insanları ezik falan diye yaftalamayacaksınız. Her hayatın iyi yanları da var, kötü yanları da var, herkes de tercihini yaşar, saygı duymayı öğrenin

Bakın ne kadar doğru ne kadar yanlış tartışılır ancak şu var ki ; bu insanlar o hayatları yaşıyor, evlilikleri de sürüyor ise yani alan razı satan razı durumu var ise, insanlara ezik deme hakkını sizlere kim veriyor. Herkesin bir yaşam biçimi var, hayatım boyunca asla erkeğe bağımlılığı kabul etmedim, evli olmama rağmen ama bu hayatının merkezine kocasını koyan bir kadına ezik deme hakkı verir mi bana ? Olmaz, herkesin hayatına, tercihlerine saygı duymalıyız, gözümüze hoş gelmiyorsa görmezden gelmek gerek

Ya ben teyzelerle muhatap olmuyorum yaşlılık enerjisi bana iyi gelmiyor
aliyle aran nasıl :))) müdüre hanımm yalnız admın sevgilisi var ayıp seninde kocan vaar neyse senin gbi ruh hastası insanları deşifre etmek bana çok çok iyi gelio bak bak bir kaçtane yeni düşürdün numara iste verirler belki :)) abazantus :)))

Amacı sadece dikkat çekmek. Yorumları okuyup eğleniyormuş çok da şey yapmamak lazım.

Psikolojide de bu vardir zaten.. aslinda biraz okusalar insan psikolojisinde bu yatar..

Konu bdvlik değildi taşıdım, taşırken inanmadığınız veya sinirlerinizi zıplatan konulara yazmazsınız diye de umut ettim ama yok annem, umutla olmuyormuş bu işler, saf bir yaşlıyım işte ondan olsa gerek, sitenin kestiği cezalar acıtmazmış deyip rastgele ( balıkçı değilim ama olsun başka söz bulamadım) diyelim, parmaklar çalışsın, mesajların altındaki şikayet et butonunda göreyim elleri lütfen, kıyım yapmam lazım da.

Banada buldumcuk gibi geliyor
Kocis ne demek gercekten ben bilmiyorum. Cok komik geliyor bana..komik yani

Ezik demiyorum anlamını yazıyorum o zaman
yaşam koşulları karşısında güçsüz kalmış, sıkıntılı bir duruma düşmüş, kişiliğini yitirmiş olan (kimse).
Bence vurguladığım kadın profili tamda bu anlamın karşılığı
Bu benim fikrim katılırsınız yada katılmazsınız buda size kalmış

O müdür tamam mı pis kıskanç onun hakkı yaftalayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…