Neden Bazı Bayanlar Bu Kadar KOCACI? #Kocacı Zihniyete Hayır!

Kocalarının, kocalarımızın varlığı seni neden bu kadar rahatsız etti? Kim nasıl mutluysa öyle yaşar kime göre neye göre eziğiz biz?

Bence yaşayamadığın şeyler var ve geçmişe yönelik acıların var bence senin, tuhaf tuhaf konularından da açıkça belli psikolojik problemlerin olduğu...

İnsanlar Mutluluklarını her yerde paylaşabilir bu seni, hiç kimseyi ilgilendirmez sen işinle mutlu olursun paylaşırsın, ben kocamla yaptığım herşeyden mutlu olurum paylaşırım...

Kocam hayatımın merkezi kesinlikle değil o olmazsa da yaşayabilirim ayaklarımın üzerinde durabilirim ama o benimle olduğu süre ben onunla çok mutluysam istediğim herşeyi paylaşırım da haykırırım da kime ne...

Biz mutlulukla besleniyoruz sen mutsuzlukla besleniyorsun o halde Eğer biz bir tür eziksek, sende farklı bir tür eziksin...

sevgili mune durup durup sırf görüş farklılıgı oldugu için bile gıcıklıgına şikayet ediyorlar..evet bazen hakediyor olabiliriz banlanmayı ama bazen niye banlandıgımı bile bilmiyorum gerçekten.. Bide ban süresi gittikçe uzadı sanki, gerçi o arada biraz kafa dinliyorum oda ayrı.. Yinede hani diyom o kadar çalışmasanız sizede yazık

Olabilir bu da onların yaşam tercihi diyorum ben, kınamak neden ?
İki kız kardeşim de üniversite mezunu, iş güç sahibi kadınlardı, evlendiler ev hanımı olmayı, eşlerine tabi yaşamayı seçtiler, bu onların tercihi, bence yanlış olabilir, hiç bir kadın iş hayatını bırakmamalı ama bu bana onlara ezik deme hakkı vermez. En küçüğüm biraz da tam konuda anlatılan gibidir, eşinin ve çocuklarının bin tane resmini çeker, paylaşır da paylaşır, gerçekten mutlu bir hayatı var ve seçimini yaşıyor, ben de kendi seçimimi, birbirimize hakaret etmemiz mi gerekir, hayır. Hiç bir insan diğerinin yaşam tarzına hakaret etmemeli, benim dediğim budur

Yok yok, ben çalışırım sorun değil, ban süreleri aldığınız ve aktif olan uyarı puanlarınızla alakalı, ne kadar çok aktif ceza puanınız olursa sistem sizi o kadar uzun banlıyor, banlanmamakta yarar var yani.
Aldığınız tüm uyarılar site kurallarına uymamanızla alakalı.

Hanımlar,
yeterince kötü içerik yok bu konuyla alakalı, oysa ben tüm teçhizatı toplayıp geldim, bir iki banla bırakmam rica ediyorum, şikayet et butonuna basmazsanız göz altı torbanız oldun e mi :)))

haklisiniz ama ben yinede onlarada ezik deme taraftari degilim.
insan iliskileri acayip biseydir ve karsiliklidir.
bunu yapan kadinin esine bakmak lazim birde.onun tavirlari nasil.yersiz kinkancliklarla bir turlu basedemeyen erkek eziktir mesela benim gozumde.yada ailesiyle esi arasinda dengeyi kuramay
ben istesemde esim bunlari yapmama musade edecek yapida bir adam degil mesela.
dogru tek midir .evet tektir bana gore.
bende sizin gibi dusunuyorum ama dusunmeyip uygulamayan cok insan var etrafimda.
dikkat ettigimde aslinda onlarin kendi iclerinde bir duzen kurdugunu mutlu olmanin yolunu bulduklarini goruyorum.
disardan cok itici duran ciftlerin kendi aralrinda tuhaf ama eglenceli bir anlasma tarzi vardir genelde.
benim esime bir tek agir lelime kullanmadim bu gune kadar.simdi kalkip desem cok zoruna gider.
ama gece gunduz didisip sinirlendiginde hakaret edip
sonrasinda hadi canim sende deyip gulen ciftler var.
yani cok ucu acik bir konu.sadece birbirimize saygi duymali ve kendi yasantimizla ilgilenmeliyiz.
baskalrinin mutsuzluklarinda oturup aglamiyorsak mutluluk pozlarindan da rahatsiz olmaya hakkimiz yok.
genel olarak yaziyorum bunlari.paylasimda buldugumuz icin alintilayip yazdim kusura bakmayim

Ben kocacıyımdır.
Hem de aşırı düşkünümdür kocama.
Sosyal medya,gerçek medya,sanal alem,gerçek alem her zaman da belli ederim.
Sıkıntısı olan?

Ahh canım kocacığım bende kocacıyımdır. Kime neki seviyorsak her kocacı olan ezik mi oluyor ? benim gibi iş kadını olan ayakları üstünde duran kocacı milyon tane insan var yada illa çalışması gerekmiyor yine karakterli kültürlü evinde oturan çocuklarına bakan insanlarda var.

Sosyal medyada sadece yakın akrabalarınızın ekli olduğunu söylediniz. Öyleyse bu kocişkomlu cıvık ilişkiler sizin yakın çevrenizde de yaşanıyor. Keşke kendi sosyal medya hesabınızdan bu tarz Bir yazı paylaşsaydınız da mesaj yerine ulaşsaydı.

aa neler söylüyorsunuz, hiç yapabilir mi öyle bir şey? kimseye orada bir şey yazamaz lakin buraya gelip klavye arkasına gizlenerek insanları kışkırtır.

Mune hanım çalışma azmiyle yanıyor dikkat edin hanımlar

Sizin normal bir evliliğiniz olmadığı için, ortaminiza giren her erkekle flört etmeye çalıştığınız için, anlayamazsınız kocasını seven kadınları. Bari b.k atmayın :)
Isteyen istediğini yapsın. Siz erkeklerle bakismayi tercih edersiniz, ben kocama kahve yapmayı. Herkesin hayatına kimse karışamaz

Hahha kocacı zihniyet mi ? Hem eğitimli hemde Allaha şükür maddi olarak rahat bir bayanım. Yani sırtımı kocasına dayayan bir kadın olmadım olmamda anlattığınız bu ise. Ama kocacıyım, 10 yıldır aşığım 14 aydırda evliyim.Seviyom da seviyom yani sizi neden rahatsız ediyor eşini seven bayanlar anlamadım. He sosyal ortamda kocişim aşkitoşum yapmam ama bu ben istemediğim için sizin gibi insanlar ne düşüncek diye değil. İsteyen istediği gibi yaşar ilişkisini kimseyede karışmak düşmez.

"Evliliğin benim için zaman kaybi olduğunu düşünüyorum" diye konu acmistiniz en son. Siz kocasini seven, ilgi göstermekten hoşlanan, her akşam kokulu mumlar yakan kadınları nasıl anlayacaksınız?
Sosyal medyada paylaşılan yilis yapış ilişkiler genel olarak herkesi rahatsız ediyor ama bakmamak gibi bir seçenek de var, onu kullanın.
5 yıla yakın evliyim, hiç gri pijamayla açmadım eşime kapıyı. Bu her şeyden önce benim kendime ve evliligime olan saygimdir. Ama gri pijamayla acsam da, eminim ki yine bana dünyanın en güzel kadını gibi hissettirir. Onemli olan bu zaten.
Önceleri konularinizda bir samimiyet olduğuna inaniyordum. Her erkek bana baksin, beni sevsin istiyorum diye konular açtığınızda kurtulmak istediğiniz bir his sanmıştım. Ama şu an görüyorum ki, asla ulasamayacaginiz hayatları ve insanları karalayarak kendi hayatinizin açıklarını kapatmaya çalışıyorsunuz.
Ben eşinize üzülüyorum. Çocuk yokken ayrılın. Hatta artık çocuk olsun diye ugrasmayin ne olur. Belki böylesi daha iyidir

evlenince #koçişkomla #kahve #keyfisi yazıp instaya atacağım günü bekliyorum neyin ezikliği olsun benim için güzel bir şey bu. sevdiğini dile getirir herkes istediği gibi . biri sevdiğim bey der biri ponçik aşkım der kime de ki. herkesin hayatına kimse karışamaz bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…