- 22 Eylül 2011
- 4.644
- 4.622
- 158
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
sevgili mune durup durup sırf görüş farklılıgı oldugu için bile gıcıklıgına şikayet ediyorlar..evet bazen hakediyor olabiliriz banlanmayı ama bazen niye banlandıgımı bile bilmiyorum gerçekten.. Bide ban süresi gittikçe uzadı sanki, gerçi o arada biraz kafa dinliyorum oda ayrı.. Yinede hani diyom o kadar çalışmasanız sizede yazıkKonu bdvlik değildi taşıdım, taşırken inanmadığınız veya sinirlerinizi zıplatan konulara yazmazsınız diye de umut ettim ama yok annem, umutla olmuyormuş bu işler, saf bir yaşlıyım işte ondan olsa gerek, sitenin kestiği cezalar acıtmazmış deyip rastgele ( balıkçı değilim ama olsun başka söz bulamadım) diyelim, parmaklar çalışsın, mesajların altındaki şikayet et butonunda göreyim elleri lütfen, kıyım yapmam lazım da.
Evet ünv de davranış bilimleri dersinde hocalar anlatıyorlarPsikolojide de bu vardir zaten.. aslinda biraz okusalar insan psikolojisinde bu yatar..
Ezik demiyorum anlamını yazıyorum o zaman
yaşam koşulları karşısında güçsüz kalmış, sıkıntılı bir duruma düşmüş, kişiliğini yitirmiş olan (kimse).
Bence vurguladığım kadın profili tamda bu anlamın karşılığı
Bu benim fikrim katılırsınız yada katılmazsınız buda size kalmış
O müdür tamam mı pis kıskanç onun hakkı yaftalayabilir
sevgili mune durup durup sırf görüş farklılıgı oldugu için bile gıcıklıgına şikayet ediyorlar..evet bazen hakediyor olabiliriz banlanmayı ama bazen niye banlandıgımı bile bilmiyorum gerçekten.. Bide ban süresi gittikçe uzadı sanki, gerçi o arada biraz kafa dinliyorum oda ayrı.. Yinede hani diyom o kadar çalışmasanız sizede yazık
haklisiniz ama ben yinede onlarada ezik deme taraftari degilim.Daim olsun mutluluğunuz
Benim anlatmak istediğim profil bu değil bu normal olması gerekendir
Birde bunun dışındaki profiller var
Kocacığını el aleme gösterip işte biz böyle mtluyuz diye milletin gözüne sokanlar
Kocasını dişi sinekten kıskanankar
Kocasının kendisinden izinsiz tuvalete gitmesine sinir olan hatunlar
Sevgiyi hastalıklı bir bağamlılığa dönüştürenler
Kocasının hatalarını görmeyip hep karşı tarafı suçlayanlar buna benim kocam yapmazcılar diyorum ben
Evlendikten sonra kocasının ailesini red edip kendi ailesine bağlamaya çalışan kadınlar
Arkadaşın dediği gibi net eziktir
Diğer türlü mutlu çiftlere sözüm yoktur
Ben kocacıyımdır.
Hem de aşırı düşkünümdür kocama.
Sosyal medya,gerçek medya,sanal alem,gerçek alem her zaman da belli ederim.
Sıkıntısı olan?
Bidaa olmasın litfenAy bilemedim ben pardon, klavyem kopsun :))))))))
aa neler söylüyorsunuz, hiç yapabilir mi öyle bir şey? kimseye orada bir şey yazamaz lakin buraya gelip klavye arkasına gizlenerek insanları kışkırtır.Sosyal medyada sadece yakın akrablarınızın ekli olduğunusöylediniz. Öylese bu kocişkomlu cıvık ilişkiler sizin yakın çevremizde de yaşanıyor. Keşke kendi sosyal medya hesabınızdan bu tarz Bir yazı paylaşsaydınız da mesaj yerine ulaşsaydı.
Mune hanım çalışma azmiyle yanıyor dikkat edin hanımlarYok yok, ben çalışırım sorun değil, ban süreleri aldığınız ve aktif olan uyarı puanlarınızla alakalı, ne kadar çok aktif ceza puanınız olursa sistem sizi o kadar uzun banlıyor, banlanmamakta yarar var yani.
Aldığınız tüm uyarılar site kurallarına uymamanızla alakalı.
Anlam veremediğim konulardan birisi de bu.. Anlamlandıramıyorum sadece kocası için yaşayan, kocacım da kocacım diye dolaşan kadınları.. Sosyal hayatta olsun, sosyal medyada olsun özellikle de bu sitede çok fazla denk geliyorum böyle tiplere.. Popüler kültürün de bir yansıması olarak bu tarz kadınları her yerde görmek mümkün..
Benim kocam var, canım kocişim diye dolaşanlara mı rastlarsınız, kocama dokunmayın diye kampanya başlatanlara mı değinsem, yoksa yeni gelin günlüklerinden mi bahsetsem bilemedimgerçekten komikler ve Ne kadar irrite edici durduklarının farkında değiller..
Bu hayatta var olmanın, yaşamın tek amacının koca bulup evlenmek olmadığını, hayattaki tek mutluluğun da kocişi mutlu etmek olmadığını ne zaman idrak ederler bilemiyorum.. Tek başına ayakta durabilmenin, koca olmadan da birey olabilmenin farkındalığına varabilmeniz ümidiyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?