Neden Bazı Bayanlar Bu Kadar KOCACI? #Kocacı Zihniyete Hayır!

Napalım hepimiz topluca boşanalım mı kocalarımızdan? İster misin?
hayır kocaları hayatımızın merkezi olmaktan çıkarıp iş arkadaşımıza eteğimizi açıp bacağımızı göstermekten başlayabiliriz. kocişli kadınları irrite edici bulan konu sahibinin hayatı bu şekilde çünkü onun için bizler çok sıradan ve komikiz

Benden başka hatırlayanlar da varmış

Kiyim basladi heralde. Baya sakinledi konukonunun amaci belli zaten. Bazi uyelerde hemen tuzaga dusuyo. Kizlar hemen gaza gelmeyin. Kiyiliyosunuz..

yaniiee simdi burda oturup kocami neden sevdgmi mi anlatym yada neden ustne cok dustgmu.. bunu niye yapym hayat benm benm sornm ki sorunsa tabi benm duygm benm mutlulugum sana gore ne var ki canm

En yakın arkadaşının göğüslerine bakan, baldızına sulanan (kendi tabirinizle) kocanıza düşkün olmamanız normal. Adam gibi kocaları olan kadınların onlsra düşkün olmasını neden yadırgıyosunuz ki? Size ne? Banlanırsam da banlanırım. Kocacıyım ulan var mı?

Özellikle sosyal medyada bir de canım cicim demiyorlarmı ? Hayır benim kocam yanındaysa niye sosyal medya da bunu iki de bir yazıyım ki ? Sanırım o evli onun karışı benim biz çok mutluyuz taaamm mı demek için
Bence özgüven eksikliği ne güzel evli bayanlar var bunu göze sokmuyorlar . Çünkü endişeleri Yok .güven tam .

bihter ziyagil gibi de kapıyı açmadığınıza göre, kot tişört tarzımı giyiniyorsunuz merak ettim
NOT: provokasyon amaçlı değildir.

Kocacım yine iyi bide #kocişimde #kocişim var koskoca kadınlar sosyal medyada bu modda dolaşıyorlar , bana çok komik geliyor
Evet banada çok komik geliyo.benimde kuzen 27 yaşında evlendi.şimdi 29 yaşında geçen whatsap durumu atmış foto,kahve fotosu kocişimin eline sağlık diye baya bi alay konusu oldu aramızda teyzemle.gerçekten komik ama.

Hee bu omuydu şimdi hatırladım

Abbowww 2 dk kocişimle konuşuyordum telefonda neler olmuş yahu
Konu özeti;
2 tip kadın vardır
Kocası olanlar ve olmayanlar
Kocası olanlar aralarında şöyle ayrılır,
1-Kocasını sevip ilgi gören
2-Kocasını sevip ilgi göremeyen
3-Kocasını sevmeyen.
Kocası olmayanlar ise kocası olmayanlardır
Allah herkese iyi bir eş nasip etsin sevdikleri sevildikleri bir evlilik versin..
Eşim görev sebebi ile yanımda olmadığı zamanlar aşkla özleyip resimlerimize bakıyorum.
İyiki resimlerimiz var.
Kocam evimin direği iyi ki varsınpaylaşımlarım resimlerim kızlarım için. Onlar bizim aşkımızı bilsin diye. Öyle aşkları olsun diye..
Mutlu bir çift gördüğümüzde mutlu olup amin diyelim
Kadın kadının dostudur . Kadın kadını sevmeli. Kadın ilgi ister. Kadın çiçektir seveni sever. Kadın sevilmek ister. Kendini seveni çooooook sever ..

bihter ziyagil gibi de kapıyı açmadığınıza göre, kot tişört tarzımı giyiniyorsunuz merak ettim
NOT: provokasyon amaçlı değildir.
Bihter ziyagil gibi açtığım da oldu, kot tshirt de oldu tabii ki. Önemli olan eşimin eve gelişine değer vermek. Belki mutfak onluguyle de açarsın, işin vardır ama bahsettiğim ozensizlik ve paspallıktan uzak olmaya çalışmak.
Not: kırmızı geceligim hic yok

Hayatının merkezine eşini koymadın ama sürekli eşinle alakalı abuk subuk konular açıyorsun. Sen Özgürsen bırak adamı frikik videoları izlesin sonra gelip burda ağlama merkez dışındaki adam için :)

O kadar iddialı konuştuğuna göre bence Bihter yanında halt etmiş
Iddiali konusma nerede ben anlayamadım 5 yıllık evliyim, her gün bihter ziyagil olamam tabii ki bu bir örnekleme. Özen gostermek, değer vermek. Kimisi için, zil çalınca, bir kere aynaya bakmaktır, yüzüm gözüm duzgun mu diye. Bu kadar yani. Kimisi gri pijamayla da açabilir kapiyi, asla yanlış demiyorum. Bu benim hayatım sadece. Evlendiğim ilk gün, işten gelişini nasıl bir heyecanla beklediysem, hala aynı heyecanla bekliyorum. Çünkü o da, eve her girişinde cennete düşmüş gibi hissettiriyor. Bunlar doğru veya yanlış olabilecek şeyler değil. Herkesin kendi tercihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…