- 24 Şubat 2014
- 12.532
- 23.227
- 348
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
hayır kocaları hayatımızın merkezi olmaktan çıkarıp iş arkadaşımıza eteğimizi açıp bacağımızı göstermekten başlayabiliriz. kocişli kadınları irrite edici bulan konu sahibinin hayatı bu şekilde çünküNapalım hepimiz topluca boşanalım mı kocalarımızdan? İster misin?
Benden başka hatırlayanlar da varmışhayır kocaları hayatımızın merkezi olmaktan çıkarıp iş arkadaşımıza eteğimizi açıp bacağımızı göstermekten başlayabiliriz. kocişli kadınları irrite edici bulan konu sahibinin hayatı bu şekilde çünküonun için bizler çok sıradan ve komikiz
Bu kadar haklı bir yorum banlanırsa çok uzulecegimKendi aleminde ona buna bacak açarak kendini mutlu ediyorsun, git aynaya bak ve " ben eziğin dik alasıyım " diye kendi kendine telkin yap...
Bu kadar haklı bir yorum banlanırsa çok uzulecegim
bihter ziyagil gibi de kapıyı açmadığınıza göre, kot tişört tarzımı giyiniyorsunuz merak ettim"Evliliğin benim için zaman kaybi olduğunu düşünüyorum" diye konu acmistiniz en son. Siz kocasini seven, ilgi göstermekten hoşlanan, her akşam kokulu mumlar yakan kadınları nasıl anlayacaksınız?
Sosyal medyada paylaşılan yilis yapış ilişkiler genel olarak herkesi rahatsız ediyor ama bakmamak gibi bir seçenek de var, onu kullanın.
5 yıla yakın evliyim, hiç gri pijamayla açmadım eşime kapıyı. Bu her şeyden önce benim kendime ve evliligime olan saygimdir. Ama gri pijamayla acsam da, eminim ki yine bana dünyanın en güzel kadını gibi hissettirir. Onemli olan bu zaten.
Önceleri konularinizda bir samimiyet olduğuna inaniyordum. Her erkek bana baksin, beni sevsin istiyorum diye konular açtığınızda kurtulmak istediğiniz bir his sanmıştım. Ama şu an görüyorum ki, asla ulasamayacaginiz hayatları ve insanları karalayarak kendi hayatinizin açıklarını kapatmaya çalışıyorsunuz.
Ben eşinize üzülüyorum. Çocuk yokken ayrılın. Hatta artık çocuk olsun diye ugrasmayin ne olur. Belki böylesi daha iyidir
O kadar iddialı konuştuğuna göre bence Bihter yanında halt etmişbihter ziyagil gibi de kapıyı açmadığınıza göre, kot tişört tarzımı giyiniyorsunuz merak ettim
NOT: provokasyon amaçlı değildir.
Evet banada çok komik geliyo.benimde kuzen 27 yaşında evlendi.şimdi 29 yaşında geçen whatsap durumu atmış foto,kahve fotosu kocişimin eline sağlık diye baya bi alay konusu oldu aramızda teyzemle.gerçekten komik ama.Kocacım yine iyi bide #kocişimde #kocişim var koskoca kadınlar sosyal medyada bu modda dolaşıyorlar , bana çok komik geliyor
Hee bu omuydu şimdi hatırladımhayır kocaları hayatımızın merkezi olmaktan çıkarıp iş arkadaşımıza eteğimizi açıp bacağımızı göstermekten başlayabiliriz. kocişli kadınları irrite edici bulan konu sahibinin hayatı bu şekilde çünküonun için bizler çok sıradan ve komikiz
Hehh işte bu, benim de cevabım aşağı yukarı budur..belki bi tık daha volume yükseltebilirdimKocalarına sadıklarsa akılları başkalarına kaymıyorsa sorun yok bence
Bihter ziyagil gibi açtığım da oldu, kot tshirt de oldu tabii ki. Önemli olan eşimin eve gelişine değer vermek. Belki mutfak onluguyle de açarsın, işin vardır ama bahsettiğim ozensizlik ve paspallıktan uzak olmaya çalışmak.bihter ziyagil gibi de kapıyı açmadığınıza göre, kot tişört tarzımı giyiniyorsunuz merak ettim
NOT: provokasyon amaçlı değildir.
Hayatının merkezine eşini koymadın ama sürekli eşinle alakalı abuk subuk konular açıyorsun. Sen Özgürsen bırak adamı frikik videoları izlesin sonra gelip burda ağlama merkez dışındaki adam için :)Sadece başlığı mı okudunuz yoksa konunun içeriği hakkında bir fikriniz var mı? Ben evlendim ama hayatımın merkezine eşimi koymadım her yerde kocacım kocacım diye gezip paylaşımlar yapmıyorum ve evli olsam da yeterince özgürüm..
Iddiali konusma nerede ben anlayamadımO kadar iddialı konuştuğuna göre bence Bihter yanında halt etmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?