• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NEDEN BEN BÖYLE OLDUM?

elifindunya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2023
9
6
1
30
Merhaba arkadaşlar 4 senelik iyi giden bir evliliğim var. Yeni bebeğimiz oldu. Bende eşimde çalışıyoruz. Ben doğumdan dolayı raporluyum. Gel gelelim sıkıntıma. Eşim iş yerinde çok kız çalışıyor geneli kız yani ve eski sevgilisi ile aynı yerde çalışıyorlar. Kız sonradan girdi ise . Ben ise resmen erkek sineğin ucmadigi bir iş yerindeyim. Doğumdan dolayı mı anlamadım ama eşimi çok kıskanıyorum. Hem etrafındaki kızları hem de eski sevgilisini. Asla o kızla konusmuyorum diyor ama her gün kesin görüyor. Son dönemde başka kız yüzüne benim kiskancligimdan kavga eder olduk ama elimde değil. O hep kızların arasında ben ise erkeklerin olmadığı yerde. Beni nasıl kiskansin bu adam. Kavga etmek istemiyorum ama bir yanda kızlar bir yanda eski sevgilisi . Akıl verin ben ne yapmalıyım

eski sevgilisi ile aynı yerde çalışmasına izin verirken düşünecektin bacım bunu.
anaaam benim kocayı evlenmeden boşardım valla:)
eski sevgili ve kocam.
nononooooo ... :KK14:

Merhaba arkadaşlar 4 senelik iyi giden bir evliliğim var. Yeni bebeğimiz oldu. Bende eşimde çalışıyoruz. Ben doğumdan dolayı raporluyum. Gel gelelim sıkıntıma. Eşim iş yerinde çok kız çalışıyor geneli kız yani ve eski sevgilisi ile aynı yerde çalışıyorlar. Kız sonradan girdi ise . Ben ise resmen erkek sineğin ucmadigi bir iş yerindeyim. Doğumdan dolayı mı anlamadım ama eşimi çok kıskanıyorum. Hem etrafındaki kızları hem de eski sevgilisini. Asla o kızla konusmuyorum diyor ama her gün kesin görüyor. Son dönemde başka kız yüzüne benim kiskancligimdan kavga eder olduk ama elimde değil. O hep kızların arasında ben ise erkeklerin olmadığı yerde. Beni nasıl kiskansin bu adam. Kavga etmek istemiyorum ama bir yanda kızlar bir yanda eski sevgilisi . Akıl verin ben ne yapmalıyım
Eşimin eski sevgilisi ile aynı ortamda çalışmasından bende rahatsız olurdum endişe etmekte haklısınız bence . Eşiniz bulunduğu işte uzun zamandır mı çalışıyor iyi bir statüde mi iş yerinde ?

Adama bu kadar güveniniz yoksa güzel bir evliliğiniz yoktur. Çocuk da yanlış olmuş olur.
Ya da evlendiğiniz çocuk yaptığınız adama güvenmeyi öğrenin

Simdiye kadar sorun yoktu ve bebekten sonra kiskancliginiz basladiysa (oyle diyorsunuz) ozguveniniz düşmüş demek ki kavga etmek yerine kendinize odaklanip en iyi halinize gelirseniz bu hisleriniz geçer belki.
Doğumdan sonra oldu evet ama hemen kilo verdim saçlarımı boyattım bakimimi eksik etmedim asla

Güveniyorsam eşimi darlamazdım , sürekli bu muhabbetle onu da bunaltıyorsundur. Mutlu bi evliliğin ve ilgili bi kocan varsa bu kıskançlığın dozu çok fazla. Ya da ben hiç kıskanç değilim bilemedim ama aşırı kıskançlık bana çok saçma geliyor.

Evet iyi bir işi var çok şükür bunun için adama çık diyemem
Şöyle düşünelim eşiniz işten çıkamıyor e o kızlarda iş yerinde olacak hep işten ayrılmadıkları sürece. İş yerindeki kızlarla eski sevgilisi ile bir yazışmasını samimi konuşmasını görmediğiniz sürece göz ardı etmeniz gerekecek. Bu süreçte de kendinize odaklan saç boyatmak olabilir değişim iyi hissettirir ya da kalıcı olarak iyi hissetmenizi sağlayacak şeyler yapın hobi edinin, aktif biri değil iseniz olun arkadaşlar edinin sizin gibi çocuklu olan... kıskandığınızı belli etmeyin ama yine de takipte olun farkettirmeden.

Doğumdan sonra oldu evet ama hemen kilo verdim saçlarımı boyattım bakimimi eksik etmedim asla

Lohusa psikolojisinin 40gunde bitmedigini uzun surdugunu soyleyen anneler gördüm. Kendinize zaman verin ve sakin kalmaya calişin.
Iş yerinde kadin var diye işten cikilmaz, eski sevgili geldi diye işten cikilmaz eger işini, calistigi yeri seviyorsa memnunsa. Kadin olmayan iş yeri mi var bazi mesleklerde kadin ya da erkek agirlikli olabiliyor ama illa sadece erkek calisan yer bulayim diye uğrasilmaz mantikli da değil.
Herkeste kocanizi beklemiyor, bekleyen varsa bile adam istemeden kimse zorla bir şey yapamaz. Iradesiz, gozu disarda olani biriyse de aldatmasi icij eski sevgilisine gerek yok.

Lohusa psikolojisinin 40gunde bitmedigini uzun surdugunu soyleyen anneler gördüm. Kendinize zaman verin ve sakin kalmaya calişin.
Iş yerinde kadin var diye işten cikilmaz, eski sevgili geldi diye işten cikilmaz eger işini, calistigi yeri seviyorsa memnunsa. Kadin olmayan iş yeri mi var bazi mesleklerde kadin ya da erkek agirlikli olabiliyor ama illa sadece erkek calisan yer bulayim diye uğrasilmaz mantikli da değil.
Herkeste kocanizi beklemiyor, bekleyen varsa bile adam istemeden kimse zorla bir şey yapamaz. Iradesiz, gozu disarda olani biriyse de aldatmasi icij eski sevgilisine gerek yok.
Şükür şu anlık öyle bir adam değil ben bebekten sonra böyle oldum lohusa Galiba

Yakın zamanda işe baslicam o zaman belki geçer

Erkeklerin çok olduğu bir yerde çalışıyorum (%97 erkek) ve gözümde hepsi birer çalışan yani erkek kadın diye bakamıyorum bile. Eski erkek arkadaşlarımdan biri bu konuda biraz kıskançlık yapmıştı ve hemen gözümden düşmüştü.
Eğer eşinizde şüphelenecek bir şey fark etmediyseniz üstüne gitmeyin çünkü gerçekten irrite edici oluyor. Sanki iş için gitmiyormuş da karı kız için gitmiş gibi davranmış oluyorsunuz ve hem eşinize hem de o kadınlara saygısızlık oluyor.

Back
X