neden ben ya ..

Ezgihasan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2012
71
0
26
İstanbul
kızlar merhaba.. ben üniv. öğrencisiyim okuduğum yerde kardeşim diyebileceğim bir arkadaşım oldu herşeyi birlikte yapardık falan aramızda gizli saklı yoktu .. ama o suan bazı sorunlar yaşadı.. önce onu anlatayım arkadaş ortamında konuşulan bi muhabbeti gidip diğer kişilere anlattı .. ortalık karıştı tabi kavgalar falan.. yetmezmiş gibi olayın içine beni de çekmeye çalıştı yine de uzaklaşamadım ondan ... ama bugun duyduğum şey tam bi hayal kırıklığı oldu.
anlatayım hemen.. ben kavga eden kızların yanına gidecektim bugün işte arkadaşıma kötü davranmasınlar sınıfta rezil etmesinler diye konuşacaktım. ama kardeşi bana dediki yeter ablamı korumaktan vazgeç seni çok mu seviyor zannediyosun .. ben de ne demek ıstediğini sordum ... arkamdan ona bii sürü şey söylemiş ya o kadar kötü oldum ki.. sonra belli ettim ona bunu .. dediki seni kaybetmek istemiyorum kaybetmem dimi falan bilmiyorum dedim.. ben unutmaya çalışıyordum . şimdi geldi konuşalım dedi ağlıyo yalvarıyo affet diyo senden başka kimsem kalmadı battım bu sefer diyo.. yok dedim bakmadım yüzüne . okulu bırakırım falan diyor..simdi uyu yarın konuşuruz dedim.. napıcam bilmiyorum neden böyle yaptı ki :(

valla okudum ama pek bişey anlamadım canım, arkadaşına ne kadar değer verdiğinle alakalı, kavganın nedeni ne, o senin hakkında ne dedi bilmiyorum ki affet ya da konuşma diyeyim..

ya çok ama çok fazla değer veriyorum onunda öyle yaptığını düşünüyordum. işte kendi kardeşi benden uzak dursun bana karşı önyargılı olsun diye onla yakın olma ona ii davranma seni kullanır gibi şeyler söylemiş.. çok zoruma gitti ya ..ben de kardeşinin bana neden uzak olduğunu düşünüyordum.. kız benle her konuştuğunda onla konuşma diyormuş

ya çok ama çok fazla değer veriyorum onunda öyle yaptığını düşünüyordum. işte kendi kardeşi benden uzak dursun bana karşı önyargılı olsun diye onla yakın olma ona ii davranma seni kullanır gibi şeyler söylemiş.. çok zoruma gitti ya ..ben de kardeşinin bana neden uzak olduğunu düşünüyordum.. kız benle her konuştuğunda onla konuşma diyormuş

hım kendi kardeşine sizi kötülemiş yani, alın karşınıza konuşun o zaman bunları bunları demişsin, neden böyle yaptın diye sorun..vereceği cevaplara göre artık görüşmek istemediğinizi ya da bunu geçmişte bırakıyorum ama bunu asla unutmayacağım dersiniz. geçmiş olsun tabi sizi büyük hayal kırıklığına uğratmış, görüşürsenizde mesafeli olursunuz artık..

sordum işte. hata yaptım sen haketmedin deyip durdu ... kardeşmiyiz hala dedi hayır dedim ama yine de hala yakıştıramıyorum ya .. beni resmen okulu bırakmakla tehdit ediyo .. bırakırsa kendş hayatını çöpe atacak ama işte onu düşüneceğimi biliyo o yüzden yapıyor

sen iyi bir arkadaşsın yazdıklarından belli bu kıza da çok değer veriyorsun ama bana bu kız hiç güvenilir gelmedi hatta normal bile gelmedi:50: hem senden vazgeçemiyor hem de kardeşine seni kötülüyor ikiyüzlü davranıyor :19:açıkcası arkadaşlığını bitirmezsen bile mesafeli ol samimi olma derim senin verdiğin değeri haketmiyor bence:31:

arkadaşın pek senin yapına uygun birisi değilmiş anladığım kadarıyla..
görüşüp görüşmeme kararını elbette sen vereceksin,
ama görüşsen bile aranıza bir kere soğukluk ve 'acaba'lar girmiş..
eskisi gibi sıkı fıkı olamazsınız.
zamanla da uzaklaşırsınız diye düşünüyorum..

kıskandı mı acaba sizle samimi kardesinin samimi olmasını mı istemnemis olabilir ancak hic normal bir ruh hali değil
tehtid etmesi de değişmediğini gösteriyor bu konuda taviz vermemeye calıs bence

Back
X