:1no2:Annemin bir problemi var ama çözemiyorum.Hiç gülmüyor,konuşmuyor çok soğuk bize karşı yemek yapmıyor,temizlikde yapmıyor,erkenden yatıyor her akşam.Nedenini soruduğumda bunalımdayım diyor. Yaşım 18 ve benimde kendime göre sorunlarım var yinede annemin bana yaptığı haksızlıkları sineye çekiyorum ama bazen dayanamıyorum yine öle bi akşam marketten sadece bir çikolata aldım diye bağırdı çağırdı kantinimiz var neden ordan almadın da marketten aldın dedi akşam akşam kantine mi gidicem dedim..Bu şekilde başladı ve üzerime yürümeye başladı noluo sana dedim bunalımdayım üstüme gelme dedi bende bunalımdayım senın gibi yapıyor muyum dedim.Sadece gülmeni istiyorum ruh gibisin dedim.Gitti yattı o gece.Bu akşamda sabah arkadaşına gitti akşam geldi 1saat sonrada ben geldim annemle babam evdelermiş.Zavallı babama yemek yapmamış annemde canım istemiyor dedi yine gitti yattı.Bazen annemi sevip sevmediğimden şüphe ediyorum çünkü çok hatalarını biliyorum
anne hiç çocuğunun gözünden düşermi benim annem benim gözümden düşüyor...senağlama.Babamı soracaksanızda Adamcağız artık kaç yıldır alışmış.Geçen karnemi aldım kantine gittim nasıl dedi pek ii sayılmaz dedim annem hemen onca öğretmenin içinde sen okumazsın okula gidişinden belli dedi artık dayanamadım karneyi yırttım çıktım okuldan eve gittim ağlaya ağlaya çünkü bu kadar beni rencide etmesine dayanamıyorum.Babam o okulda öğretmen eve geldi yanıma dedi ben kaç yıldır çekyiorum sırf sizin için dedi onu el birliğiyle düzeltcez dedi...Gittim özür diledim annemden tık yok bazen anlıyorum onuda belki kantinde sıkılıyor olabilir 4 duvar arasında ama bana çok yansıtıyor.