• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden bir erkek karisina sirtini donupte yatar?

kandilll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
1.231
243
163
Merhaba hanimlar.
Daha 7aylik evliyim, esimle ilgili bu kacinci sayfa acisim.
Evlendigimizden beri esim bana sirtini donupte yatiyor.
Hayallerle evleniyoruz, hani esim sarilirda uyur diye bekliyoruz ama bizde bu yok.
Bunu kendisiyle konustum, o tarafa donup daha rahat uyuyormus.
Peki dedim o zaman ben diger tarafa gectim.
Bu sefer yine aynisi, yine sirtini donup uyumaya devam etti.
Bu durumdan cok rahatsiz oldugumu dile getirdim. Bir sure duzene girdik sonrasinda.
Ama kisa surdu bu tabi.
Birkac gundur yine sirtini donup yatiyor.
Birde yine triplere girdi. Durduk yere yine tavirlari degisti.
Tersleyerek konusuyor, yanasmiyor, dokunmuyor, konusmuyor vs vs.
Ilgi alaka yine sifir.
Bu hallerinden de biktim artik.
Bir erkek neden karisina sarilipta uyumaz?
Neden surekli evin huzuru kacsin diye ugrasir?
Birde ne yapmam gerekiyor bu davranislarina karsilik?
Kalktim bende yanindan, kanepeye gectim.
Bu durum cok rahatsizlik veriyor cunku.

Selam canım ne zamandır seninle ilgilenmiyor,dokunmuyor,alakasız kalıyor eşin?

Canım bakımlı birimisin normalde? evliliğiniz biraz sıradanlaşmış olabilir. Değişiklikler renk getirebilir diye düşünüyorum. İlk evlendiğiniz zamandan beri böyle mi eşiniz? :44:

Evlendigimizden beri cnm.
Hadi ilk zamanlar evlilige adapte olamamistir dedim ama yok hala ayni.
Arada ben cikistikta duzelir gb olmaya basliyor ama bu da 2gun bile surmuyor:(

beni hatırlattın ya
bnm kocişte öyleydi ya sarıl bana sürekli trip atardım nerdeeeee ben böyle rahat ediyorum uyuyamıyorum muş.
şimdi düzeldimi hyr bende osarılırken uyuyamıyorum zamanlar geçer bu
ben ilk evlendiğim zamanlar hergece beraber olmak istiyordum :1::1::1: yapmayıncada ağlıyordum sen beni sevmiyorsun istemiyorsun
bu böyle 1 sene geçti şimdide düzeldi artık kafaya takmıyorum hey gidi günler ilerde gülerek hatırlarsın bu günleri 2.5senelik evliyim bende :27::27::52::52::33::55::55::55::55::55:

Canım bakımlı birimisin normalde? evliliğiniz biraz sıradanlaşmış olabilir. Değişiklikler renk getirebilir diye düşünüyorum. İlk evlendiğiniz zamandan beri böyle mi eşiniz? :44:

En basindan beri boyle cnm.
Bakimliyimdir, giyinmesini de severim.
Ilk zamanlar ilgisini ceker gb oldu ama sonralari o da ise yaramaz oldu.

beni hatırlattın ya
bnm kocişte öyleydi ya sarıl bana sürekli trip atardım nerdeeeee ben böyle rahat ediyorum uyuyamıyorum muş.
şimdi düzeldimi hyr bende osarılırken uyuyamıyorum zamanlar geçer bu
ben ilk evlendiğim zamanlar hergece beraber olmak istiyordum :1::1::1: yapmayıncada ağlıyordum sen beni sevmiyorsun istemiyorsun
bu böyle 1 sene geçti şimdide düzeldi artık kafaya takmıyorum hey gidi günler ilerde gülerek hatırlarsın bu günleri 2.5senelik evliyim bende :27::27::52::52::33::55::55::55::55::55:

Beraber olma konusunda agzimi acmiyorum artik.
En son 2haftada 1 normal diye okumustum bir baslikta, madem normali buymus, bende bu normaliteye uyayim dedim.
Ama yok yinede bizimkinde tik.
Mesele sdc sarilip uyumamasi degilki, sanki ay basi tutuyorda adamin tersleyip duruyor.
Ilgi alaka vs desen zaten en basindan beri yok.
Sohbet etmeye hasret kaldim.

En basindan beri boyle cnm.
Bakimliyimdir, giyinmesini de severim.
Ilk zamanlar ilgisini ceker gb oldu ama sonralari o da ise yaramaz oldu.

Sizde ona arkanızı dönüp yatsanız bişey demez mi? :26:
yada siz hiçbişey yokmuş gibi bişey demeden eşinize sarılsanız arkası dönükken belki kıyamaz anlar ne hissetmek istediğinizi :44:

Son düzenleme:
slm cnım aynı sorun bendede var ama benım eşim ilk ewlendiğimiz gunden berı bu sekılde kesınlıkle dokunarak uyuyamıor ben ona dokunduğumda bıle hemen kalkıyor bu onun bır tiki yada bır turlu bırakamadığı kotu bır alışkanlığı kendısıne şikayetlerımı belırtığimde oda bu durumdan rahatsız sevmıo bu huyunu ama değişemıoda nıtekım 2 yıl bıttı hala aynı belkıde senın eşinde rahatsız oluodur yanı uykuya geçmeden önce falan hiç mi dokunmazz sarılmazz eğer sade3ce uyuycağı zaman donuorsa bence onunda benım eşim gbı rahatsızlıkları olabılırr ...

Beraber olma konusunda agzimi acmiyorum artik.
En son 2haftada 1 normal diye okumustum bir baslikta, madem normali buymus, bende bu normaliteye uyayim dedim.
Ama yok yinede bizimkinde tik.
Mesele sdc sarilip uyumamasi degilki, sanki ay basi tutuyorda adamin tersleyip duruyor.
Ilgi alaka vs desen zaten en basindan beri yok.
Sohbet etmeye hasret kaldim.

:18::97::97::97:

Sizde ona arkanızı dönüp yatsanız bişey demez mi? :26:
yada siz hiçbişey yokmuş gibi bişey demeden eşinize sarılsanız arkası dönükken belki kıyamaz anlar ne hissetmek istediğinizi :44:

Bunlari da denedim.
Sirtimi donmemden rahatsiz olmuyor bile.
Ben ona sarilip yattim bir sure, orali bile olmuyor :((

slm cnım aynı sorun bendede var ama benım eşim ilk ewlendiğimiz gunden berı bu sekılde kesınlıkle dokunarak uyuyamıor ben ona dokunduğumda bıle hemen kalkıyor bu onun bır tiki yada bır turlu bırakamadığı kotu bır alışkanlığı kendısıne şikayetlerımı belırtığimde oda bu durumdan rahatsız sevmıo bu huyunu ama değişemıoda nıtekım 2 yıl bıttı hala aynı belkıde senın eşinde rahatsız oluodur yanı uykuya geçmeden önce falan hiç mi dokunmazz sarılmazz eğer sade3ce uyuycağı zaman donuorsa bence onunda benım eşim gbı rahatsızlıkları olabılırr ...

Ya cnm tum gece sarilarak uyusun demiyorumki ben.
En azindan yataga girdigimizde bir sarilsin, bende ona sarilayim, ondan sonra nereye donerse donsun, yatsin uyusun.
Ilk zamanlar bekar aliskanligi dedim ama kadinim ben napim, bekliyorum bunlari :((
Bundan da bir rahatsizligi falan yok.
Onun rahatsizligi benim.
Benimle olmak istemiyor sanirim :((

peki bize sordugun bu soruların hepsini ona da sordun mu? yada sorsan daha mı çok terslenir? eger terslenmezse bunu tatlı bir şekilde dile getir. sorunlarınızı öncelikle birbirinize danışarak giderebilirsiniz. kaç yıldır evlisiniz?

beraber romantik film izleyin o arada sokul :9:

Son düzenleme:
7 aylik evliyiz.
Hepsini onada sordum elbette. Hemde defalarca.
Ben sorunlarin yada isteklerin konusularak halledilmesinden yanayim.
O ise kapali kutu. Cvpta vermez, yorumda yapmaz.
Sdc duzelir gb gorunmeye calisir ama sonuc hep ayni.
En son romantik film izlerken gecen hafta sokuldugumda rahatsiz oldu ve beni tersledi, itekledi.
Cok zoruma gitti bu da benim.
Hic sebep yokken gereksiz bu sekilde davranmasi cok kirdi beni.
Bende o gunden beri otururken falan sokulmuyorum artik.

Son düzenleme:
Bunlari da denedim.
Sirtimi donmemden rahatsiz olmuyor bile.
Ben ona sarilip yattim bir sure, orali bile olmuyor :((

Gerçekten zor bi durum canım haklısın :106:
2 haftada 1 kere mi ilişkiye giriyosunuz? :44: 2 hafta çok uzun değil mi canım? eşin yanaşmıyomu 2 hafta boyunca hiç :26:

Ya cnm tum gece sarilarak uyusun demiyorumki ben.
En azindan yataga girdigimizde bir sarilsin, bende ona sarilayim, ondan sonra nereye donerse donsun, yatsin uyusun.
Ilk zamanlar bekar aliskanligi dedim ama kadinim ben napim, bekliyorum bunlari :((
Bundan da bir rahatsizligi falan yok.
Onun rahatsizligi benim.
Benimle olmak istemiyor sanirim :((

ewt bız kadınlar beklerız hep ama karsımızdakı erkekler adeta odundan yapılmış gbıler kusura bakma ama ben eşime yaklasınca eşim gerı çevırmezz oda ilgı alaka gsterır ewt ama hep ben gtcem ilk başlarda bu tarz şeyler yasanıo ewlılıkte erkekler ewlılığin farkına vardıkları zaman bır dumura uğrama ewresi gecırıolar sorumluluklarını farkına vardıkları andaa ama bu durum gecıcı inan bana henuz çok tazesınız 7 ayy kısa bır suree ama eşin hiçmi sana yaklaşmıor bırlıkte olmak istemıorr orasını anlamadımm???

Baska biri esiyle iliskiye girme sureleriyle ilgili bir baslik acmisti, oradaki hanimlarin cogu buna normal demisti.
Bana gore normal falan degil ama azgin teke benmisim gb esimin tepesine de binemem ya.
3gunluk balayimizda bile 1kere beraber olduk.
Ondan sonrada surekli uzun araliklarla.
Ilk zamanlar ben sokuluyordum surekli.
Yok suslen, giyin vs sonrada adami ikna et.
Defalarca da geri cevrildim. Cok kirildim o zamanlar.
Bende artik orali bile olmuyorum.
2-3 haftada anca beraber oluyoruz.
10gun hastaligim surmesine ragmen, temizlendikten sonra yinede istemiyor beni.

2 haftada 1 normalmi ?

kesinlikle normal değil hafda 2 3 ü normal dir.
hehe çoooooooooooook seviyorum kocişi napimmmmun
ilerrde düzelir cnm .
bu erkek milleti böyle ilgi gösterdin mi 360 derece dönerler
sende ilgilenme zor oluyor ama bak dene
ben neler yaşadım neler
aynı benim gibisin
bnm eşimde benle konuşmaz hep oynar aman napim alıştım canıma
:55::55::55::55:

Baska biri esiyle iliskiye girme sureleriyle ilgili bir baslik acmisti, oradaki hanimlarin cogu buna normal demisti.
Bana gore normal falan degil ama azgin teke benmisim gb esimin tepesine de binemem ya.
3gunluk balayimizda bile 1kere beraber olduk.
Ondan sonrada surekli uzun araliklarla.
Ilk zamanlar ben sokuluyordum surekli.
Yok suslen, giyin vs sonrada adami ikna et.
Defalarca da geri cevrildim. Cok kirildim o zamanlar.
Bende artik orali bile olmuyorum.
2-3 haftada anca beraber oluyoruz.
10gun hastaligim surmesine ragmen, temizlendikten sonra yinede istemiyor beni.

Eşine denemek için bu böyle mi devam edicek sürekli ben böyle bi evlilikte mutlu değilim falan desen ne der ki? ayrılık lafı yapsan numaradan endişelenip bi silkelenip kendine mi gelir yoksa biterse bitsin gibilerinden mi konuşur sence? :44:

Back
X