• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden bir erkek karisina sirtini donupte yatar?

Canım benim eşimde senin esın gibi bende ilk zamanlar çok tartıştım bu konuda esın belki öyle rahat edemiyordur benim esim öyle diyordu şimdi kendi haline bıraktım bazen sarılır bazen ben sarılırım yani bence çok takılma bu konuya hatta konuyu şimdi esime okudum tiki vardır dedi hani rahat uyuyamiyordur:)

Ne yapmam gerektigini bilmiyorum.
Turkiyede olmus olsaydik cok daha farkli olurdu hersey ama iste elim kolum bagli burada.
Elbet duzelir bende o gunu bekliyorum ama ne zaman?
Her yolu denedim, guzel konusma, tavir vs vs hicbirsey ise yaramiyor.
Dokunuyor ama artik.
Hic sebep yokken evimizin huzurunu kacirmasi dokunuyor.
Ilgilenmemesi, konusmamasi, sevmemesi dokunuyor.

Baska biri esiyle iliskiye girme sureleriyle ilgili bir baslik acmisti, oradaki hanimlarin cogu buna normal demisti.
Bana gore normal falan degil ama azgin teke benmisim gb esimin tepesine de binemem ya.
3gunluk balayimizda bile 1kere beraber olduk.
Ondan sonrada surekli uzun araliklarla.
Ilk zamanlar ben sokuluyordum surekli.
Yok suslen, giyin vs sonrada adami ikna et.
Defalarca da geri cevrildim. Cok kirildim o zamanlar.
Bende artik orali bile olmuyorum.
2-3 haftada anca beraber oluyoruz.
10gun hastaligim surmesine ragmen, temizlendikten sonra yinede istemiyor beni.

canımm bu sylediğin sureç eşler arasında bırlıktelık için hiçde normal değil hele yenı ewlı bır çift için hiç değill ama o sana yaklaşmıo dıyee sende uzak kalma o senın kocan unutma ona yaklaşmakla sokulmakla uzerıne çıkmakla azgın teke olmazsın bırde o sekılde dene bakalım bu sefer çokda ilgisiz kalırsan daha farklı sorunlarla karsılaşabılırsınn erkek mlletını boş bırakmaya gelmezz unutma...kadın her zaman ewlılıkte fedakar taraftır bana gre benım düşüncem buu sende bırazdaha fedakarlık yap benım eşimde çok kırdı zamanında benı haa yerı gelıo yıne oluo o tarz seyler ama ewliliğin tuzubıberı dıyıp geçinip gdıoz sende öle yapmaya çlış.

Canım benim eşimde senin esın gibi bende ilk zamanlar çok tartıştım bu konuda esın belki öyle rahat edemiyordur benim esim öyle diyordu şimdi kendi haline bıraktım bazen sarılır bazen ben sarılırım yani bence çok takılma bu konuya hatta konuyu şimdi esime okudum tiki vardır dedi hani rahat uyuyamiyordur:)

Cnm tum gece sarilsin demiyorumki bende.
Hem bende rahatsizz olurum bundan.
Hani yataga girdigimizde soyle bir sarilsin, sonra nereye donerse donsun.
Nasil uyursa uyusun.
Buna da karisacak degilim ya.
Ama iste yataga girer girmez sirtini donunce, niye evlendimki ben diyorum.

Bence çok takılmayın sırtını dönüp yatmasına,
bilinçli ve kasti yaptığını sanmıyorum.
Gerçekten öyle rahat ediyordur,eşim de zaman zaman döner.
Bende dönerim,farkında bile olmam çoğu zaman.
Ama uykuya dalana kadar ya elim ya ayağım mutlaka değer.
Ayrıca sarılıp uyumak evet çok romantik,çok hoş ama çok da rahat edemiyor insan sanki:)
Yani uzun süre sarılıp öyle uykuya dalamam ben.Ya boynum ağrır,ya rahatsız olurum.
Bunlara takılmayın da,diğer durumlar evet sorun olabilir.
Hiç sohbet etmemeniz,bazı özel durumların çok seyrek olması falan.
Bunlar üzerine konuşun.Çok önemli bir sorununz var mı?
Mesela ailesi ile aranızda bi problem falan?Ya da sizin ailenizle eşiniz arasında?

haftada 1 normal fakat 2 haftada 1 bana da anormal geldi bu durumda ayda 2 kez birbirnizi hissediyosunuz demek az bu olmaz öyle
sende kocana karşı ilgisiz misin acaba işve mişve bişiler yap canım belki onu istiyordur:26:

Hepsini yapiyorum cnm, elbette benimde canim kocami cekiyor.
Hazirlaniyorum, sokuluyorum, ben sevmeye basliyorum vs vs, ama noluyor geri ceviriyor.
Bu artik kadinlik gururumu cok zedelemeye basladi.
Biraktim bende artik, o ne zaman nasil isterse olsun.
Bundan da sikayetci degil beyfendi.

Hepsini yapiyorum cnm, elbette benimde canim kocami cekiyor.
Hazirlaniyorum, sokuluyorum, ben sevmeye basliyorum vs vs, ama noluyor geri ceviriyor.
Bu artik kadinlik gururumu cok zedelemeye basladi.
Biraktim bende artik, o ne zaman nasil isterse olsun.
Bundan da sikayetci degil beyfendi.

böyle de zor tabi her şeyin çoğuda azıda zor
yaşayan bilir tabi ALLAH kolaylık versin canım büyük başlarla uğraşmak zor oluyor işte azıcık romantik olsalar geberirler sanki:47::57:

Yurtdisinda yasiyoruz biz.
Ailelerden uzaktayiz.
Ne benim onun ailesiyle ne de onun benim ailemle sorunu yok.
Her zamanda gorusur konusuruz.
Ben ablasiyla gorusmuyorum sdc o kadar. O da aramizda sorunlar yarattigindan dolayi.
Esim onun etkisinde cok kaliyor.
Bizim aramizda meselelerimiz var.
Ayni evin icinde yabanci iki insan gb.
Konusmaz benimle mesela.
Ayrica dinlemezde.
Birde ben tum gece sarilarak uyumaktan bahsetmiyorum.
En azindan yataga girdigimizde sarilsin istiyorum.

Son düzenleme:
Cnm tum gece sarilsin demiyorumki bende.
Hem bende rahatsizz olurum bundan.
Hani yataga girdigimizde soyle bir sarilsin, sonra nereye donerse donsun.
Nasil uyursa uyusun.
Buna da karisacak degilim ya.
Ama iste yataga girer girmez sirtini donunce, niye evlendimki ben diyorum.

O zaman haklisin sen acaba bı derdimi var yada bı soğukluk diyecem ama :/:50:

canımm bu sylediğin sureç eşler arasında bırlıktelık için hiçde normal değil hele yenı ewlı bır çift için hiç değill ama o sana yaklaşmıo dıyee sende uzak kalma o senın kocan unutma ona yaklaşmakla sokulmakla uzerıne çıkmakla azgın teke olmazsın bırde o sekılde dene bakalım bu sefer çokda ilgisiz kalırsan daha farklı sorunlarla karsılaşabılırsınn erkek mlletını boş bırakmaya gelmezz unutma...kadın her zaman ewlılıkte fedakar taraftır bana gre benım düşüncem buu sende bırazdaha fedakarlık yap benım eşimde çok kırdı zamanında benı haa yerı gelıo yıne oluo o tarz seyler ama ewliliğin tuzubıberı dıyıp geçinip gdıoz sende öle yapmaya çlış.

Cnm uzak kalmiyorum zaten, sonucta bende istiyorum onu.
Ilk zamanlar hele sdc benim istegim ve sokulmamla oluyordu.
Her zamanda degil tabi, defalarca geri cevrildim.
Bunlar cok agir geldi bana.
Yaptigim fedakarliklarin farkinda bile degil o.
Tek istegim ondan sarilsin ya, konussun benimle, azcik sevsin.
Onceki aksam beni sevsene biraz diye sirnasayim istedim.
Yarin aksama dedi, dondu yine sirtini uyudu.
Napiyim ben bu adama daha?

Canim aklima benim birkac sey geliyor malum, seni sevmeyerekten mantik evliligiyle mi evlendi acaba, yada hevesini alip doymus da olabilir, bazi erkekler evlendiginin farkinda olmayip esinden SIKILABILIYOR.Yada baska birisi olabilir.

belki işten dolayı yoruluyordur dicektim ama balayında bile 1 kere beraber olmuşsunuz. normalde sinirli biri mi, yemek biraz gecikse kızar mı?
severek evlendiyseniz sorun ne acaba? loş ışık, mum, tütsü vs. kullanıp romantik bir ortam hazırlasan onun içindeki romantik erkeği çıkartsan :9:
ama sonra yine içine kapanıyormuş. hayy bende sinir oldum şimdi, çözüm üretemiyoruz. Allah sabır versin

Canim aklima benim birkac sey geliyor malum, seni sevmeyerekten mantik evliligiyle mi evlendi acaba, yada hevesini alip doymus da olabilir, bazi erkekler evlendiginin farkinda olmayip esinden SIKILABILIYOR.Yada baska birisi olabilir.

Baska birisi olasiligini hic zannetmiyorum cnm tabi yinede Allah bilir ama biz arap ulkelerinden birinde yasiyoruz.
Burada kacamak yapmasi vs zor biraz.
Esim 32 ben 25 yasimdayim. 2yil gorustukten sonra severek evlendik.
Hevesini benden once almis olabilir ama dedigin gb.
Evlendiginin de farkinda degil, sanirim Turkiyeye donunce baba evine donecegimi zannediyor.

Baska biri esiyle iliskiye girme sureleriyle ilgili bir baslik acmisti, oradaki hanimlarin cogu buna normal demisti.
Bana gore normal falan degil ama azgin teke benmisim gb esimin tepesine de binemem ya.
3gunluk balayimizda bile 1kere beraber olduk.
Ondan sonrada surekli uzun araliklarla.
Ilk zamanlar ben sokuluyordum surekli.
Yok suslen, giyin vs sonrada adami ikna et.
Defalarca da geri cevrildim. Cok kirildim o zamanlar.
Bende artik orali bile olmuyorum.
2-3 haftada anca beraber oluyoruz.
10gun hastaligim surmesine ragmen, temizlendikten sonra yinede istemiyor beni.

Eşine denemek için bu böyle mi devam edicek sürekli ben böyle bi evlilikte mutlu değilim falan desen ne der ki? ayrılık lafı yapsan numaradan endişelenip bi silkelenip kendine mi gelir yoksa biterse bitsin gibilerinden mi konuşur sence? :44:

belki işten dolayı yoruluyordur dicektim ama balayında bile 1 kere beraber olmuşsunuz. normalde sinirli biri mi, yemek biraz gecikse kızar mı?
severek evlendiyseniz sorun ne acaba? loş ışık, mum, tütsü vs. kullanıp romantik bir ortam hazırlasan onun içindeki romantik erkeği çıkartsan :9:
ama sonra yine içine kapanıyormuş. hayy bende sinir oldum şimdi, çözüm üretemiyoruz. Allah sabır versin

Sinirli degildir hatta fazla sakin.
Yemek hazir olmasa bile benle beraber girer mutfaga, dert etmez bu tur seyleri.
Inan masayi hazirla, suslen, icini giciklayacak seyler giyin, adam gelsin eve, hadi once yemek yiyelim der.
Tmm yiyelim yemek, ardindan rahatsiz oldum ben der, serilir koltuga.
Ona da hayhay, bu arada yine uzerimi degistiririm, gecelikler vs bu sefer.
Peki sonrasinda nolur, uykum var benim.
Kac kere tekrarlandi bu bi bilsen.

size anlatamadığı bir derdi vardır belki? cinsel bir sorun falan? yoksa çok tuhaf bir durum gerçekten. çünkü insan sevdiğine hep sarılmak dokunmak ister :26:

Cnm uzak kalmiyorum zaten, sonucta bende istiyorum onu.
Ilk zamanlar hele sdc benim istegim ve sokulmamla oluyordu.
Her zamanda degil tabi, defalarca geri cevrildim.
Bunlar cok agir geldi bana.
Yaptigim fedakarliklarin farkinda bile degil o.
Tek istegim ondan sarilsin ya, konussun benimle, azcik sevsin.
Onceki aksam beni sevsene biraz diye sirnasayim istedim.
Yarin aksama dedi, dondu yine sirtini uyudu.
Napiyim ben bu adama daha?

valla canım yerden göğe kadar haklısın senın adamında masallahı varr aranızda bayagı bır uçurum açmş anlaşılann ama bu durumu bır uzmanla grüş derım çünkü benım başıma geldiğinde ben bır uzmandan yardım istemiştim ve bana eğer bır erkek karısına yanaşmıorsa kesın bır sorun var erkeklerın her 3 sn de bır beyınlerınden cinsellık gecermiş ve bu kadar uzun sre asla rahatlamadan duramazlarmışş bır eşinı takıp etsen acaba başka yollarlamı kendını rahatlatıo acaba banyoya grdiğinde falan ne kadar sre kalıo gbı gbı işte aklına kotu bişi getırmenı istemem ama aynısını bende yasadım ve eşim en son bana itiraf ettı o zamanlar bıraz sıkıntılarımız vardı ve sorunlar yasamıştık bu sebeblerden dolayı senden soğudum ve elimibıle srmek istemıordum yatağa zor yatıordum vs vs demiştı kendı ağzıyla bence bır uzmanla grüşüp eşini takıbe all beım eşimde senın kı gbıı hersey normal gelıodu ona ama öyle değill ewlılıkte cınsel bırlıktelık olmuorsa yatakta soğukluk varsa o ewlılık sağlıklı olmaktan çıkar unutma.

Baska birisi olasiligini hic zannetmiyorum cnm tabi yinede Allah bilir ama biz arap ulkelerinden birinde yasiyoruz.
Burada kacamak yapmasi vs zor biraz.
Esim 32 ben 25 yasimdayim. 2yil gorustukten sonra severek evlendik.
Hevesini benden once almis olabilir ama dedigin gb.
Evlendiginin de farkinda degil, sanirim Turkiyeye donunce baba evine donecegimi zannediyor.

Uzulme valla canim bende evlendim basimi yaktim, bosandim. Anlattiklarin gibiydi bizim sonlara dogru ama ben bosandim kurtuldum Allahtan.Sende uzulme olmuyorsa gonder gitsin ben simdi cok mutluyum hayatimda baskasi var.Allah yuzune tekrar guler.

Back
X