• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden bir erkek karisina sirtini donupte yatar?

Eşine denemek için bu böyle mi devam edicek sürekli ben böyle bi evlilikte mutlu değilim falan desen ne der ki? ayrılık lafı yapsan numaradan endişelenip bi silkelenip kendine mi gelir yoksa biterse bitsin gibilerinden mi konuşur sence? :44:

Bunu da denedim cnm, Turkiyeye donunce geri gelmeyecegim dedim.
Sabaha kadar o gecemiz iyi geciyor. Askimlar bebegimler vs vs vs.
Ama sabaha daha yine aynisi. Degisen birsey olmuyor.

Bunu da denedim cnm, Turkiyeye donunce geri gelmeyecegim dedim.
Sabaha kadar o gecemiz iyi geciyor. Askimlar bebegimler vs vs vs.
Ama sabaha daha yine aynisi. Degisen birsey olmuyor.

'Huylu huyundan vazgeçmez' diye boşuna dememiş atalarımız :18: Peki seviyor musun eşini?

erkekler genelde cinsel sorunlarını paylaşmazlar, bunu bir eziklik olarak görürler. anlattıgın kadarıyla uysal bir insan.Seni sevmese günlük hayatında, mutfakta yardımcı olmazdı, her an senden uzak kalmaya çalışırdı ama sadece yatakta uzak duruyorsa kızlarında dediği gibi cinsel bir sorundur kanımca

Son düzenleme:
'Huylu huyundan vazgeçmez' diye boşuna dememiş atalarımız :18: Peki seviyor musun eşini?

Inanki bilmiyorum bunu.
Ailemi, tum sevdiklerimi, ulkemi, herseyimi geride birakip ona geldim.
Gozum hicbir sey gormuyordu.
Ama simdilerde oyle degil.
Sesim daha cok cikiyor, benimde icimden konusmak gelmiyor.
Sokulmuyorum eskisi gb icimden gelmiyor.
Defalarca ayni seyi konusupta hala cozum bulamamak cok uzuyor beni.
Hani bir anlam verebilsem neden boyle olduguna dair, tutanacak bir dalim olurdu.
Ama oyle degil boyle degil.

valla canım yerden göğe kadar haklısın senın adamında masallahı varr aranızda bayagı bır uçurum açmş anlaşılann ama bu durumu bır uzmanla grüş derım çünkü benım başıma geldiğinde ben bır uzmandan yardım istemiştim ve bana eğer bır erkek karısına yanaşmıorsa kesın bır sorun var erkeklerın her 3 sn de bır beyınlerınden cinsellık gecermiş ve bu kadar uzun sre asla rahatlamadan duramazlarmışş bır eşinı takıp etsen acaba başka yollarlamı kendını rahatlatıo acaba banyoya grdiğinde falan ne kadar sre kalıo gbı gbı işte aklına kotu bişi getırmenı istemem ama aynısını bende yasadım ve eşim en son bana itiraf ettı o zamanlar bıraz sıkıntılarımız vardı ve sorunlar yasamıştık bu sebeblerden dolayı senden soğudum ve elimibıle srmek istemıordum yatağa zor yatıordum vs vs demiştı kendı ağzıyla bence bır uzmanla grüşüp eşini takıbe all beım eşimde senın kı gbıı hersey normal gelıodu ona ama öyle değill ewlılıkte cınsel bırlıktelık olmuorsa yatakta soğukluk varsa o ewlılık sağlıklı olmaktan çıkar unutma.

Bu ulkede uzmanla gorumemiz cok zor.
Dillerini bilmiyorum, bizim icin doktora gitmek bile sikintili oluyor.
Ama Turkiyeye geldigimizde ins doktora gidecegiz.
Buna dair sozumu aldim.
Ama bu ne zaman olur, ben bu hallerine daha ne kadar tahammul edebilirim onu bilemiyorum.
Cok iyi biliyorum yataktaki soguklugun bizi nasilda etkileyecegini.
Ben asla geri durmadim ona karsi ama bende de tukeniyor artik birseyler.
Elimde degil.

Ben senin konuna mı yazmıştım yine, birlikte uyuma konusunda ben karşımdakini ne kadar sevsem de sarmaş dolaş uyuyamıyorum, yüz yüze bile uyuyamıyorum içim daralıyor nefesini hissettikçe yüzümde diye. Belki eşinde öyledir. Sen de dön kıçını eşine, acayip şirin de bi kedin var avatarından gördüğüm kadarıyla onu al yatağa ona sarıl uyu, kediler sever sarmaş dolaş uyumayı :9: :9:

Onun dışında diğer problemlere ilgisizlik gibi ne yapılır bilmiyorum ama o tütsüler mumlar gül yaprakları filan erkekleri coşturmaz pek onu biliyorum. Hımm mesela arada akşam uyumadan önce ona baştan aşağı bir masaj yapabilirsiniz spontane bir şekilde yağlarla, güzel geceliklerle sonra su akar yolunu bulur :9: ya da daha önce denemediğiniz farklı yöntemler deneyebilirsiniz, vs. vs. Bi de bunları arasıra yapmak lazım galiba, sürekli sürekli yapmamak lazım galiba arasıra böyle şeyler yapınca daha bi kıymetli geliyor sanki erkeklere.

Inanki bilmiyorum bunu.
Hani bir anlam verebilsem neden boyle olduguna dair, tutanacak bir dalim olurdu.

Sizin eskisi gibi olmayısınız gözüne batmıyor mu peki?
Bu degisen ruh halinizi fark etmiyor mu?

Inanki bilmiyorum bunu.

Sonuçta severek evlenmişsiniz. Görücü usulü olsa bu hareketlerinden dolayı nefret dahi edebilirdin. ama şuan öyle bi noktadasın ki eşin istediğin gibi olsa eminim ki onu eskisinden daha çok seviceksin çünkü artık evlisiniz. Peki sen ne yapmayı düşünüyosun canım? çalışma imkanın falan var mı?

Son düzenleme:
Uzulme valla canim bende evlendim basimi yaktim, bosandim. Anlattiklarin gibiydi bizim sonlara dogru ama ben bosandim kurtuldum Allahtan.Sende uzulme olmuyorsa gonder gitsin ben simdi cok mutluyum hayatimda baskasi var.Allah yuzune tekrar guler.

Bosanma fikri aklimdan gecmiyor degil ama asilmayacak mesele degilmis gb gelmiyor bunlar.
Birde bu kadar cabuk pes etmek istemiyorum.
Cok direndim onun icin, aileme, herkese karsi.
Duzelsin hersey istiyorum, yolunda gitsin.
Cok mu zor mutlu olmak, evdeki huzuru saglamak.

inşallah bu sıkıntıyı bi şekilde halledersiniz canım. ama bana kolay çözülecek birşey gibi gelmedi :14: umarım hakettiğin mutluluğa onunla ya da onsuz ulaşırsın. :43::42:

Sonuçta severek evlenmişsiniz. Görücü usulü olsa bu hareketlerinden dolayı nefret dahi edebilirdin. ama şuan öyle bi noktadasın ki eşin istediğin gibi olsa eminim ki onu eskisinden daha çok seviceksin çünkü artık evlisiniz. Peki sen ne yapmayı düşünüyosun canım? çalışma imkanın falan var mı?

Bu ulkede yok cnm, dillerini bilmiyorum, esiminde musade edecegini sanmiyorum.
Kpss ye hazirlaniyorum bakalim. Ins atamam olursa evliligimizde muhakkak degisiklikler de olacaktir, buna inaniyorum.
Turkiyeye gelecegim onumuzdeki hafta, 2haftaligina.
Bu surede ozler, degisir diye umit ediyorum bakalim.

Sizin eskisi gibi olmayısınız gözüne batmıyor mu peki?
Bu degisen ruh halinizi fark etmiyor mu?

Bir sure once onun bana davrandigi gb davranmaya calistim.
Sdc 2gun sabredebildi, sonunda patladi, ne bu havali tavirlarin diye.
Yine tartisma vs vs degisen birsey olmadi tabi.
Simdide farkinda degil sanirim. Rutin yeme icme, tv vs ardindan uyku gidiyoruz bir suredir yine.

biraz acımasız olacak ama aşık olmadığından,başkasına ilgisi olduğundan,madi sıkıntı,borç olduğndan,anlatamadığı büyük bir sıkıntısı olduğundan,evliliğin sıkıcı gelmiş olmasından vb... her ne neden olursa olsun aşk olmuş olsaydı tüm bu nedenler geçici olurdu.erkekler bebek gibidir.kendini ona yeniden aşık et,onu yeniden tavla,seni tamamen kazandığı fikrine inanmasın,üzerine fazla düşme kısasa kısas eğer biraz aşk kırıntısı varsa her zaman işe yarar...:34:

Back
X