• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden bir kiz tanimadigi sadece telefonda konustugu birine 3 yildir kacmak gitmek ister ?

NehirMehir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
370
295
103
28
Neden bir kiz tanimadigi sadece telefonda konustugu birine 3 yildir kacmak gitmek ister ?

O kiz yagmurdan kacarken doluya tutulacaktir .
3 senedir gorusuyosa zibidi bir otobus bileti ,ucak bileti alip gormeye gelmemistir .
Ulen neyle konusuyorum ben diye kiz da gidememistir .
Isi gucu evlenip boy boy cocuk dogurma ,kocaya hizmet etme,altin singirdatma hayalleri kuran kizimiz
Burnunun ustune cat diye cakildiginda
Bu sorularin cevaplarini bulacaktir .

Üstteki yazan uyeden sonra . Annene goster bu sayfayi.Kucucuk yasta kacmak nedir ya .Ergensin net.Pisman olursun .Orani burani kanatma iz kalir .İntihar etme degmez.Kacma drger veren 3yilda atlar gelirdi.

Yuh. Ne erkek, ne kız ama!
Yardım konusunda +1000000

Canım hayatında hiç uğraşacağın başka şeyler yok mu senin ciddi ciddi soruyorum. Bir geliyorsun bin tane konu açıyorsun, soruların hep aynı stil. Çok boş vaktin var herhalde, bir tane erkeğe sarmışsın o da saçmasapan bir ilişki yani. Cidden kusura bakma, git başka uğraşlar edin. Kanaviçe işlesen şu yaşadığın hayattan iyi yahu. Ciddi problemlerin var senin.

:oha:

evladım gitmişsin ama yine git destek al ..
daha iki cümleyi yan yana getirip derdini anlatamıyorsun..

Ergen de değilsin ki, yaş olmuş 20.
Cahilsin diyeceğim, senin suçun değil. İlgi çekmeye çalışıyorsun diyeceğim, ailen ilgi göstermemiş.
Üzülüyorum senin gibi kızlara. "Yardım al" diyoruz da, haftada iki seans düzenli terapiste gidecek durumun var mı acaba? Sanmıyorum.
Buradaki ablalarının tavsiyelerini ciddiye al, ne diyeyim?

Back
X